Leoaicele DC *(43)*-Happy Birthday

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza, tare frumoase pozele, si de la nunta si de la ziua ta!

Ledi, dragalas David, cu sau fara urlete, cu sau fara chef de joaca, cu sau fara fite!! Inteleg ca se simte mai bine, nu?

Annie, nu stiu nimic despre prepelite, cum e carnea, tare sau nu! Habar n-am! Banuiesc ca se fac ca si vanatul, specialitati!
Dar uite de pe la Ieshi am gasit un blog cu retete !

Adriana, ce face pisicutul? Sper ca bine!

Zuzi, trimitem ceva vantoase si imprastiem norii cei negrii! Vin ele si zile senine!

Dany, Mari, !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am vazut pozici in contul comun grameeezi...
Asaaa- Lilia- oh doamne la un mom. dat ziceam uite o domnita care are un copilas... doamne cat de tanara poti fi!
Mi-a placut poza cu tine in rochita galbena la serv. cu colegii- iti sedea tare bine... de fapt...toate pozicile mi-au placut.Amelia e asa de fina si de delicata ca zici ca acum se rupe!
Cata- super pozele de la munte...unde anume ati stat si la ce restaurant ati papat? Si de la ziua ta f. frumos totul...unde ati petrecut aici la capitala?Bia e fata maareee...
Zuzi- si ma rog ca ceea ce nu tine de tine ci de altii sa se rezolve si sa fii din nou happy happy -joy -joy!!
Katty- suuperbee pozele de la Visi si de la ziua printesei! Astia 2 verisori seamana leit de zici ca sunt frati.
tortul o splendoare( aveti talent si rabdare fetelor nu gluma), si celelalte bunataturi( am recunoscut cateva din blogul Osnei daca n uma insel si al unei tipe care avea si reteta de paine evreiasca sau asa ceva...
Eu ma coc in suc propriu... tocmai ce am terminat o supa de cocos asa ca va invit la o portioara... e numa buna nici calda nici rece.
P.S. Am o pb. si nu ii dau de cap. Cum va explicati ca atunci cand scriu id-ul de mess si apoi parola imi da eroare. Orice as face si nu gresesc la tastare nu merge.
Mi-o fi spart cineva parola sau cum?? Nu am mai patit pana acum asa ceva...si nu stiu ce trebuie sa fac.Azi dimineata si la pranz a mers...m-am logat dar acum pe seara n umai pot accesa contul meu. Sotul vad ca poate deschide messul sau... deci e o pb. la contul meu doar...

you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata,

am avut niste vse aiurea rau de tot ultimile nopti, m-am trezit mai obosita decat m-am culcat

Adi ce face Pisucu? ai incercat ce spunea zuzi cu masaj pe burtica? Sper ca e bine
si ...respect ca totusi ai ales sa ingrijejti un pisoi atat de mic

Katty le-am facut la tigaie cu usturoi, delicioase micute, trebuie cam 2-3 / persoana, dar bune, data viitoare fac cu frunze

cata frumoase poze, si putine, Bia o domnisoara

Dany pt siguranta si linistea ta , schimba parola se poate totusi sa fi scris gresit o litara , sau sa fi fost caps on ( am patito si n-am obervat) sau doar sa fi fost de la ei ,

oricum schimbarea parolei ar trebui facuta la 3-4 sapt, cu diferite combinatii, capsuri, cifre semne, e mai greu de spart

zuzi sper ca azi esti mai bine

noi, la noi e innorat, de zici ca rue cu ploaie, abia a picurat dar e mult mai placut

pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

si eu mi-s obosita....dar o sa treaca caci am treba azi...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Neata!

Azi n-avem pe nimeni de felicitat? Ntz, Ntz!

Dany, ai vazut ca la o poza chiar am scris Veri sau frati?, si mie mi se pare ca seamana foarte mult Andrei cu Ana! Iar eu cu Lili nu semanam deloc, cine stie ce combinatii genetice or fi?
Cu messul nu stiu sa te ajut, si eu sunt novice....poate ce-a zis Annie! Cu preparatele, nu stiu de pe ce site-uri le-a ales sorela, ea le avea notate ca trebuie sa le facem, noi doar le-am executat! Oricum, multumesc frumos de aprecieri!

Annie, ma bucur ca ai gasit metoda de preparare a prepelitelor!!! Aveti si voi ploaie?

Dodo, iti urez o zi relaxata! Sper sa reusesti sa te odihnesti!

Si acum, pentru toate Leoaicele, www.domore.com.au/assets/images/Master%20Barista%20Coffee%20Course%20Photo.jpg" target="_blank"> Cafea la alegere!!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la mine.
Sunt moarta de somn, sau oboseala ?!
Adriana, unde esti ???
Azi voi fi prin zona, avem de lucru oleaca si sunt singura Colegul ce-mi tinea companie, a cazut cu motocicleta si m-a asteptat mai mult mort decat viu sa-l salvez - tot e o belitura Mnoah asa mi-am inceput io ziua

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari..
Pe aici sant,dar fara chef.
Zuzu,stiam de asta,la asta ma refeream cand spuneam ca-l curatam la "duduca".Cu o discheta de demachiat umeda imitam linsul pisicii.Masaj la burtica dupa masa ..Si incalzit mereu..

Saracutul...

Ieri la un moment dat a sangerat pe nasuc,tocmai voiam sa ies din casa sa ma duc sa-i iau un unguent si niste papa ptr pisici mici.L-am luat pe sus,si-am aterizat direct la veterinar..la altul.Ca am zis ca poate primul nu si-a dat destul interes.
Nici macar nu ne-a luat bani de consultatie.
A spus ca nu mai avea nici o sansa,ca daca nu ar fi fost luat de noi ar fi murit mult mai devreme.. a sangerat pe nasuc din cauza viermilor dinauntru ce au papat.. ma rog ,a spus mai multe dar nu mai spun.
A murit la o ora sau doua dupa ce am ajuns acasa.
A avut lumanarica,si l-am ingropat,n-am putut sa-l aruncam la gunoi..

Macar a murit satul(cat s-a putut) si incalzit,si spalat si dragalit..si bocit..daca asta mai conta pentru el..

Acum mi-am (re)amintit de ce nu vroiam sa tin animalut pe langa casa...

Ce-o fi fost in capul meu de i-am dat voie Catalinei sa-l aduca in casa?

Sotul meu spune ca s-a lecuit de animal de casa..nu-i mai trebuie...eu parca..nu.. chiar..

Mergi la inceput

Of, Adriana, imi pare tare rau :( Cred ca e tare suparata Catalina ta
Poate va luati o catelusa ca a noastra. Ma rog, nu ca a noastra, ci una care are si Pedigree.
Nici nu vi-am zis, noi am primit catelusa si are un defect la gurita :( Probabil de asta nu a vrut-o nimeni.
http://good-times.webshots.com/photo/2970432130059491989zHCGja
aici e dulaul nostru
Este foarte iubareata si sta sa o gigilesti, cu orele , daca s-ar putea .

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Adriana, uff, ce rau imi pare de pisicut!!! Dar asa a fost sa fie! Era condamnat, de cand ai zis ca era plin de paraziti! Macar voi i-ati facut ultima zi mai frumoasa!!! Eu zic totusi sa-i luati Catalinei alt animalut (pisic) sa uite repede intamplarea asta, banuiesc ca e afectata, nu?

Daria, eu n-am vazut niciun defect al gurii la catelusa ta, si acum m-am uitat pe poza pusa, si tot asa!!! Mie mi se pare tare frumoasa, iar daca e si iubitoare, si dragalasa, ce mai vrei? Important e sa iubeasca si sa fie iubita...si asta nu se pune problema!!!
Sanatate colegului tau, saracul, sa se refaca repede! Deci azi ai fost si doamna doctor, nu?

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Da, Katty, parca numai din astea imi sunt destinate.
Am mosit 2 saptamani si branulat si injectat prietenul , alerg de ma stiu farmacistele si-mi mai tin si ele teorii de parca nu as ti eu tot dp DC
Si zau ca nu mi-am dorit niciodata meseria de asistenta, imi este prea mila sa intep pe cineva si la viata mea am facut sute de injectii altora :(

Adriana, vroiam sa mai adaug ca acel pisic sigur a plecat multumit ca a fost ingrijit si iubit de voi, chiar si pentru asa putin timp, sigur a contat enorm, animalele simt asta, sa stii

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput