Puiuti de Randunici 2008!! (298)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
Tea,zau ca nu stiu ce are ca febra nu...dar sunt extramegaparaobosita
...are in toate partile cate o jumatate de masea..asta sa fie durerea?
semne de canini nu vad...azi noapte cred ca a durut-o si burtik si nu stiu de la ce,ca se tot chircea si urla.Ce se da rapid in caz de dureri de burtik?Oricum,i-am bagat in cioc nurofen ca nu aveam ce face...
Oare o sa-mi revin putin la munte,la moeciu,in 3,peste o saptamana,intr-o casuta singuri inconjurati de verdeata multa?Sperrrr...
mami de TEA (1.04.08)
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
Cred ca am inteles eu supararea...din ciclul "Tara arde si baba se chiaptama!!!", e fiul lu' maica'sa...pe ea o manca de platfus cand copchilu era cu afte'n gura...el merge la peste cand nevasta e rupta in tshpe bucati de oboseala ...ce bici bagam pe elRevin, revin, putzintica rabdare...trebe sa fiu atenta cu perisoarele ca un pic lasate nesupravegheate si se evapora ![]() |
Ahaaa, asta era...pai deh, mie la un barbat mi se pare lucrul cel mai firesc

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
buey, am pove mai devreme cum fuse cu randunoiul
...Naty, mie nu mi se pare firesc deloc, adica la noi nu e asa de obicei, mai ales cand vine vorba de copil!...daca toate erau bune acasa, asta era, dar cu Mufa abia repus pe picioare cat de cat, lui peste i-a trebuit..ma rog, asta a fost parte insignifianta a supararii mele pe el, altele mai rele au fost acolo...
ah, sa nu uitnea postasuleeeee, hai cu scrisoarea norocoasa pentru Geckolina!!!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Stela, iti doresc DIN SUFLET sa reusesti sa te odihnesti la Moeciu, fiind singuri! Iata ceva ce CLAR mi-as dori si eu acum dar nu se poate.
Tanta mea e bolnava, acum m-a sunat, e singura in casa si tuseste ingrozitor si expectoreaza cu puroi, ii trebuie musai antibiotic la plamanii ei si asa facuti praf. Va trebui sa ma reped sa-i duc, ca nu are cine, cu copchilu dupa mine, cand s-o trezi
Ca deh, al meu cand a vazut aseara ca face iar 38 mi-a interzis categoric sa o duc la cresa dar PREA RAR se gandeste si-si pune problema cum fac fata toata ziua cu copilul de gat...Care copil dupa ce mi-a dat trezirea la 6, nenegociabil, s-a culcat acum la 9...cand mai poti sa dormi, Naty?? Vax!! Trebuie sa-i fac mancare ei si noua, trebuie sa aspir si, iata, trebuie sa si plec.
S-au cam adunat si e prima oara cand (desi nu credeam ca o sa mi se intample) chiar simt si eu nevoia sa evadez, cu al meu sau chiar si singura, undeva in liniste.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
ce catel frumoooos are Tea si ce incantat e de el
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Stela, ce bine ii sta in lila Teei
!!!!
Luny,
! Voi va iubiti mult, iar Liviu al tau chiar e un tata si un sot bun. Ati trecut printr-o perioada grea, pe undeva era firesc sa va descarcati asa... 
Naty, dupa ce o sa te intorci la munca, o sa vrei sa evadezi, dar cu impreuna cu Iulia. O sa simti ca nu iti ajunge timpul pe care il ai de petrecut cu ea...Crede-ma! Una e cand e ea la cresa, tu esti acasa, si esti disponibila ei, dar cand vei fi tu la serviciu, deci "nealocata" Iuliei...Habar nu am, si pentru voi au fost vremuri grele...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Tea are fata de fetita, s-a schimbat mult si e taaare dulce!
Olgutz, stiu ca asa e, ca-mi voi dori cu disperare sa o am mereu pe Iulia in preajma. De fapt, probabil ca IDEEA ca nu are cine sa-mi tina locul (acum pana si cumnata mea e plecata din Buc) intr-un moment de mare oboseala ma decompenseaza dar...imi revin eu!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Cu siguranta, pentru tine concediul nu a fost chiar concediu, in masura in care ai fost mama pentru trei, nu doar pentru Iulia.
Ce o fi facut Tuchi la Covasna!??!
Si unde sunt Clau si Alice?!!?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic S-au cam adunat si e prima oara cand (desi nu credeam ca o sa mi se intample) chiar simt si eu nevoia sa evadez, cu al meu sau chiar si singura, undeva in liniste. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
exact asa simt si eu...dar nu se potriveste...
Iubirea mea,

...ce bici bagam pe el