Puiuti de Randunici 2008!! (298)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

dragutelor, aveti vreuna lista ptr bagaje de luat in concediu?..plssss, impartasiti-o

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Pe mine m-a speriat Clau cu lista ei de hainute pentru Rebecca si am realizat ca nu am destule haine pentru Sanziana Asa ca s-a impus o sedinta de shopping (noroc cu reducerile de la C&A).
Va vine sa credeti ca azi plecam la mare, si ca nu am pic de bagaj facut? Plec de la servici la 2, fug acasa si intr-o ora maxim trebuie sa am gentile la usa, gata de imbarcare

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Kya, Cami, care nu ati plecat, ce ziceti de o intalneala la Neptun, in seara de 22?

Pentru mine e perfect! Nu cred ca am numarul tau de telefon. Ma duc sa-l iau de pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra si Naty,pozele sunt pe contul comun de pe Flickr!User name-ul si parola sunt aceleasi de pe contul de mail.E chiar usor!
Mihutza,mersi mult ca ai pus pozele private

Azi noapte abia la 4 am adormit din cauza durerilor...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, asa ramane!!!! Curat murdara treaba astea cu reducerile astea . Spor la impachetat!!!!

Roxiiii, ce dulce e Amira cu codite !!!! Vazand Cazinoul din Constanta, mi-am dat seama ca nu am mai fost pe acolo de cand eram copil...Am stat cu ai mei la Casa cu lei in Constanta, si eram foarte aproape de minaret, de piata Ovidiu si de portul Tomis...si eram copil ca ai reinviat amintiri frumoase. Sa va fie de bine, de vis piesajele Mai zic de ciorba aia de peste!?! Nuuuuu!

Stel, de ce ati leganat-o? Mai, ii da vreo masea/canin?

Si un pentru Somnorica, ca tocmai ce i-am vazut piticul pe Flickr aseara .

Alina-Remaliss, da' si cand o fi casuta gata !!! Cred ca din cauza ca nu au lucrari, o lalaie omuletii aia cu instalatia electrica, sa aiba unde pleca de acasa Nervi tari!

Mai aveam in tolba, da', vorba Lianei, dendrita ...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

valeu, valeu, valeu!!! pun repede de ceai...si capuccino...si bombocino (mai pun o cana la pastrare pentru cineva drag dar cam busy)...si revin mai tarzior...ca atatea am de spus si comentat...mama, mama. Doar ca acum am o ciorba de perisoare pe foc si daca o ard si pe asta ma scoate barbatu'n drum!!!

PS. Tine pumnii olgutzica...ca astazi s-a trimis recepisa cu rezultatul...acum Doamne da sa nu se impiedice postasul cu ea...marti sau miercuri bem sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, mah olgule, vorbeste Mufa chineza lui de numa...
cred ca suntem noi prea tampiti ca nu intelegem nimic din ce zice si arata cu dejtu..azi dimi o tot tinea cu 'plaaa', 'nda'..inteleg 'aioooo'=alo, 'aia'=aia, 'ite/iote'=uite...ciudat e ca a zis la un moment dat cate ceva, apoi a renuntat, ai vostri mai fac asa? de ex, la mare zicea 'e iece'=e rece(apa) si a zis cateva zile la rand nu doar o data sa zici ca-i intamplare, si cand ne-am intors la scurt timp, a zis intr-o zi de vreo 4-5 ori 'apte'=lapte, cand vedea bibele sau i-l dadeam...apoi, gata, nada, pauza, ne-a 'dat pe la nas' si ne-a last balta

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neatza!
multumim celor care ne-au privit!

stela ce a patit tea?

naty ce lochitza frumoasa are iulia...si ce merge

cuscra, buna captura aia, vezi sa nu-i ascunda mufarinu'

spor la bagajit celor care pleaca!

gecko eu sunt sigura ca poti incepe tratatia

caut pozele lui symo si revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata lume

Am vazut toate pozele si filmuletele. Avem niste copii... nu stiu daca exista un cuvant care sa ii descrie pe minunatii nostrii.

Am fost si noi o saptamana in turcia, si nu o sa mai merg niciodata in iulie acolo. Am prins temperaturi de 44 de grade. Aveam impresia la ora 10 ca se evapora marea, si o respiram. La robi nu i-a placut in mare, in schimb astepta sa ii aducem galetuse cu apa si pietricele ca sa umple galetusele, sa le transfere dintr-o galeata in alta, si la sfarsit sa goleasca galetile.
Dupa o cina si un dejun, a invatat sa ajunga la piscina din orice colt al restaurantului. Asa ca, din ziua a 2-a masa la noi era asa: punem bebe in scaun de copil, fuge unu din noi repede sa ia de mancare, fuge celalalt sa caute ceva de rontait, dat fulgi de porumb sau struguri la bebe, pregatit papa la bebe, papat 3 lingurite, cerut jos, si directia piscina. Acolo urlete ca vrea in apa. Tot restaurantul stia cum il cheama pe urlator. Asa o rusine imi era.
In turcia a inceput feciorul meu sa pape fructe (pana atunci nu le-a vrut sub nici o forma). A mancat struguri, pepene si banana. Voi nici nu stiti ce acra este banana. Face niste grimase si se scutura de numa. Zilnic i-am mai dat suc proaspat stors de portocale (delicios), din care sugea 150-200 ml zilnic.
Am mai descoperit ca al meu fecior nu suporta sa fie murdarel. I-am lipit de manuta un tatuaj, a inceput sa scuture si sa isi frece manuta in disperare. Nu ii placea sa aiba nisip lipit de picioruse sau de manute. Asa ca, i-am zis MIMOZEL.
I-au placut vapoarele care aduceau turisti sa vada pesterile. Vaporul era POOOOOO. Arata cu degetutul si zicea: eeeee pooooo. Dulce de tot.
Bine inteles, ca aproape toti de pe acolo ii dadeau cate ceva dulce: acadele, bombonele, ciocolate. Parintii le-au multumit frumos .

Dupa ce ne-am intors, a venit mamamea la mine pentru 10 zile. Asa bine a fost. Iesea cu bebeloiul in parc pentru 3-4 ore, si putea si eu sa fac ceva treaba fara sa fiu trasa de nadragi, sau luata de mana la joaca. Ce bine este sa ai cu cine trimite plodutul la joaca.

al meu fecior nu vrea sa vorbeasca, nu vrea sa arate nimic. Pentru el, avionu, trenul, masina sunt "cla" clampanitul acela pe care il faci cu limba. cel mai des este folosit pentru cal. Cainele, pisica, veverita si iepurasii sunt, sau fac "eeeeeeee", din ala cu limba scoasa. Este incapatanat, daca nu faci asa cum vrea el, se tranteste pe jos si incepe sa urle. Deocamdata merge distrasul atentiei cu: uite cioara, sau mama merge sa vada trenul, uite cate masini. Abia astept sa inceapa sa vorbeasca.

Revin ca s-a trezit

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Haideti suratelor: PENTRU REZULTATUL LUI GECKO!
(oricum prafuitele trebuie sa inceapa sa se antreneze caci in viitorul apropiat va fi mult de lucru)
Luny, de fapt dupa ce am scris am mai dat vreo doua F5 sa vad daca zici ceva (ca pe mess nu erai) si apoi mi-a pierit oricum energia sa ma imbarc pana in Carol...care de fapt era Circului si tot asa. N-am sarit ca arsa, doar am pus un botic de rasfat, fataaa...Misto rau captura dar n-am priceput legatura cu supararea pe el! Iar Mufa cercetand pestii e total! Arata tare bine tinand cont cat a bolit, iar acolo sub fotoliu l-as fi mancat cu totul.
Stela, iar urlete? Off...Mai, ceva o supara pe ea si prima varianta ce poate trece prin minte e maseaua/caninul...
Si Iulia face in continuare subfebrilitati si are momente de crize de nervi bruste, deci banuiala mea ramane...Aaa, ca sa nu mai zic ca micul dejun a fost un dezastru. a ciugulit ea acolo ceva insa vroia musai sa bage lingurita in borcanul cu miere si apoi la gura...si apoi s-a frecat pe fata cu miere si unt...apoi din lingurita a stropit cu miere pe jos...a cules sistematic firimiturile de pe masa si le-a aruncat pe jos...Ideea e ca dupa ce am lasat-o sa-si manifeste independenta la mancat am spalat toata bucataria, ca deh, ea nu remediaza problema asa frumos ca Patrick
Simo, daca mai aud/vad/deduc ca il iei pe Sam in brate nu mai vorbesc cu tine!
Olgutza, vad ca ai luat-o razna...e motivul pt care eu fug sistematic de magazinele de haine pt copii, ca sa nu capat aceeasi boala; Maxinne si taica-miu insa sunt dusi cu pluta exact ca tine si asa se face ca are si copilul meu cu ce se imbraca frumos...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Simo ce frumoase sunt pozele de la mareeeeeeee!

Iuliuta yuhuu!

Mufy bravo pentru lingurita! Deci, se poate!

Si trebuie sa o laud si pe Sanziana - a papat ieri muuuult! I-am facut paste cu sos de rosii, si a basculat tot castronul. Apoi seara pentru ca imi mai ramasesera stelute fierte, i le-am dat cu lapte indulcit cu glucoza - o cana intreaga a ras!

Mergi la inceput