Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
christinam spune:
Fetelor,olaaaaa, va salut din Spania !
Totul e foarte frumos aici, vreme superba, ne simtim foarte bine. Atat doar ca plaja e cu nisip cam dur si intrarea in apa tare abrupta , ceea ce nu e pt burticuta mea. Dar suntam cu masina si mai cautam alte locuri. Nu pot citi nimic din urma ca nu prea am acces la net. Sper ca Ramon C e bine, era in spital cand eu am plecat , poate imi trimiteti un PM ca aia pot citi repede. Va pup pe toate!
21 + , mamica de David 5 anisori
elenic spune:
Monis si bine ai revenit din brambureala!
Am o rugaminte, sa-mi puneti si mie caruciorul roz in lista, s-a confirmat 99,9%. Al meu inca mai spera sa-i creasca un cuc...
De azi dimineata v-am tot citit, ramasesem mult in urma, dar m-am bucurat sa aflu multe chestii utile si interesante.
La capitolul carucior alea alea (Monis!) sunt habarnista, nu am cumparat NIMIC pana acum. Noi am luat sarcina asta pe etape...la inceput nu stiam daca rezista, au fost sangerari, apoi rezultate proaste la DT, am asteptat morfofetala si tot asa. Acum parca ne-am mai linistit si plecam in concediu... SAMBATA! Abia astept!
Cand ma intorc incep si eu sa ma documentez mai serios, Monis am vazut ca deja te-ai apucat, poate-mi dai si mie sa copiez de la tine
Andrecluj cum te mai simti? Tot in pat?
pentru toate burtile!
21+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rony ar fi bine sa o vezi si pe cea electrica este muuult mai buna , iti garantez; eu am una manula acasa pe care nu am putut sa o folosesc; poate gaesti undeva unde sa-ti faca si o demonstratie |
Pe tzitzele cui?!?!?
monis 27+
acum si cu poze
simina_kin spune:
Cat despre lapte..se poate intampla oricui sa nu aiba , dar cred ca te vor ajuta asistentele sa-ti desfunde canalele si tu ajuti prin ceai de anason cu chimen...si-o sa vina
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Rony spune:
Cat priveste caruciorul , am avut un carucir mare , dara care intra in lift, cu roti mari care sa faca fata gropilor si denivelarilor din teren; acest carucior avea un cos , dreptungiular - dupa forma carutului , destul de mare , pe care l-am folosit cu brio ( pacat ca nu am niste foto sa va trimit). Cosul respectiv l-am folosit peste tot: la piata , la prieteni, la paine , in masina: dadeam sacaunul din fata la maxim pe spate si-l atasam in fata cu centura de siguranta si am facut sute de kilometrii asa (nu zic ca era cea mai buna solutie) dar bebelina era langa mine , ma vedea si nu plangea. Stiu ca m-a costat in 2004, 7 milioane si l-am gasit la BABY expo- o sa va spun luni ce marca este pentru ca il am la tara. Acum sunt in cautarea unui scaun de masina pentru copii intre 0 si 6 luni ca sa-i am pe amandoi in spate.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Cat despre lapte..se poate intampla oricui sa nu aiba , dar cred ca te vor ajuta asistentele sa-ti desfunde canalele si tu ajuti prin ceai de anason cu chimen...si-o sa vina 26+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Mmmm, imi amintesti ce ziceam de dimineata... la metode de desfundarea canalelor
Ma duc io incet-incet si pe acolo, amu am dat o fuga in mall ca e langa mine, si eu sunt inca la serviciu, pana pe la 1 sept, asa ca timp de brambureala... ioc... seara vreau sa vad orice in fata ochilor numai un magazin nu. Io si pt mine-s varza, ma duc la cumparaturi numai cand e musai-musai si atunci fara placere...
monis 27+
acum si cu poze
Rony spune:
pai la cat sunt de scumpe, pe tatele vanzatoarei- daca accepta inseamna ca pompa e buna , daca nu avem dubii...
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pe tzitzele cui?!?!? monis 27+ acum si cu poze |
Andrecluj spune:
elenic, concediu frumos sa aveti. Tot la pat sa traiti, dar resemnata si cu permis de plimbare "pana la magazinul cel mai apropiat", cu permis de munca de maxim 3 ore cu obligativitatea vizitarii unui psiholog specializat pe gravide! Vai de capu' meu ce-am ajuns! Da'la anu' sa ma vedeti.Fetele, Laurairina unde a disprut? Nu avem nr ei si a Ramonei C? 23 + Chiara Ada
lorelix spune:
fetelor, uitati ceva util:
Cresterea greutatii fatului in fiecare saptamana
Saptamana de sarcinaGreutatea fatului in grame
Greutatea fatului in saptamana 10 5 g
Greutatea fatului in saptamana 11 8 g
Greutatea fatului in saptamana 12 15 g
Greutatea fatului in saptamana 13 24 g
Greutatea fatului in saptamana 14 45 g
Greutatea fatului in saptamana 15 70 g
Greutatea fatului in saptamana 16 105 g
Greutatea fatului in saptamana 17 145 g
Greutatea fatului in saptamana 18 195 g
Greutatea fatului in saptamana 19 240 g
Greutatea fatului in saptamana 20 305 g
Greutatea fatului in saptamana 21 370 g
Greutatea fatului in saptamana 22 450 g
Greutatea fatului in saptamana 23 520 g
Greutatea fatului in saptamana 24 620 g
Greutatea fatului in saptamana 25 680 g
Greutatea fatului in saptamana 26 780 g
Greutatea fatului in saptamana 27 890 g
Greutatea fatului in saptamana 28 1040 g
Greutatea fatului in saptamana 29 1200 g
Greutatea fatului in saptamana 30 1380 g
Greutatea fatului in saptamana 31 1540 g
Greutatea fatului in saptamana 32 1750 g
Greutatea fatului in saptamana 33 - 1970 g
Greutatea fatului in saptamana 34 2200 g
Greutatea fatului in saptamana 35 2440 g
Greutatea fatului in saptamana 36 2690 g
Greutatea fatului in saptamana 37 2940 g
Greutatea fatului in saptamana 38 3170 g
Greutatea fatului in saptamana 39 3380 g
Greutatea fatului in saptamana 40 3550 g
lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
Rony spune:
Cel putin nu sunt singura care uraste umblatul prin magazine dupa serviciu; stai sa vezi cum sta treaba la mine: muncecs de crapt acum ca nu prea are cine pe aici , toata lumea este prin vacanta si pentru ca eu am plecat in iunie 3 saptamani nu mi-au mai acordat concediu; pana la 4 tot mai am o colega , insa de la 4 nimik, eu si cu burta care pe la 4:30 are program de miscat si mi se pune o durere in capul pieptului sub sani acolo unde incepe burta, de morrr ; nu pot sa mai stau pe sacun asa ca stau in picioare ( nu indraznesc inca sa ma intind pe jos); acasa ajung pe la 7 , ma duc direct in baie la dus caci daca ma urc in pat nu ma mai misti nici cu buldozerul ; nu ma mai pot misca; si raman in pat, cand pe o parte , cand pe alta , pana cand mi-e somn si ma duc la culcare - greu sa dai didamai balena din pat jos si sa o muti in alta camera; de cine a luat 18 kilo azinoapte nu gaseam pozitie si am luat o papusa mareee si m-am culcat pe ea ; cand m-a vazut barbatul meu de dimineata a ras de nu mai putea , mi-a facut si o poza : eu peste pausa cu pricina , bagata bine sub burta , o strangeam de mama mama !
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Mmmm, imi amintesti ce ziceam de dimineata... la metode de desfundarea canalelor Ma duc io incet-incet si pe acolo, amu am dat o fuga in mall ca e langa mine, si eu sunt inca la serviciu, pana pe la 1 sept, asa ca timp de brambureala... ioc... seara vreau sa vad orice in fata ochilor numai un magazin nu. Io si pt mine-s varza, ma duc la cumparaturi numai cand e musai-musai si atunci fara placere... monis 27+ acum si cu poze |