Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc shtephyIn odiseea noastra a venit vremea sa incepem sa luam notite au mi se pare? 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc shtephy
In odiseea noastra a venit vremea sa incepem sa luam notite au mi se pare?

23 + Chiara Ada

Io mi-am adus ieri de la birou o agenda noua in care sa scriu lucruri. Si ma tot uit la ea ca nu stiu cu ce sa incep . Asta ca sa nu ma uit in ea peste 3 ani si sa ma cocosez de ras..... Bine, eu nici cu ce pix sa scriu nu ma pot hotari, nu-s ce tot vorbesc aicea .

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aidiii bre masaj la pasa???? cand doare??? noooo

O sa intreb mamicile

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

faptul ca luam notite nu e deloc rau, mai ales ca in cazul meu este mare nevoie...hai sa va mai trimit un banc, sa va descretiti fruntile...as vrea ca si feciorul meu sa fie la fel de inteligent ca baietelul din bancul de mai jos. sper sa aveti rabdare si sa il cititi pana la capat

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.

#8722; Ce vrei sa-mi zici Thomas?
#8722; Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
#8722; Sa vedem Thomas:3x4?
#8722; 12
#8722; - si 6x6?
#8722; 36,domnule director.
#8722; Capitala Japoniei?
#8722; Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
#8722; Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
#8722; Picioarele,doamna.
#8722; Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
#8722; Buzunare,doamna
#8722; Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
#8722; In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
#8722; Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
#8722; Oja pt unghii,doamna.
#8722; Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
#8722; Genunchi,doamna!
#8722; Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
#8722; Patul,doamna!
#8722; Care parte a corpului meu este cel mai des umeda?
#8722; Limba dumneavoastra,doamna!
#8722; Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
adora sa-l priveasca?
#8722; Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
#8722; Nu o sa te trimit la liceu; o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc shtephy
In odiseea noastra a venit vremea sa incepem sa luam notite au mi se pare?

23 + Chiara Ada

Io mi-am adus ieri de la birou o agenda noua in care sa scriu lucruri. Si ma tot uit la ea ca nu stiu cu ce sa incep . Asta ca sa nu ma uit in ea peste 3 ani si sa ma cocosez de ras..... Bine, eu nici cu ce pix sa scriu nu ma pot hotari, nu-s ce tot vorbesc aicea .

monis 27+
acum si cu poze

Nu ar strica niste notite,dar cred ca nu se supara nimeni daca punem o intrebare de mai multe ori.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lavinia , eu cred ca piciul nu ar trebui trimis la liceu sau universitate.... nu se va putea integra... e prea inocent

23+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

AndreCluj ai 2PM-uri....pe primul poti sa-l stergi ca-i gresit

Sunt pt contul comun
Daca vrei sa-ti pui poze si la semnatura imi spui

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Aidiii bre masaj la pasa???? cand doare??? noooo

O sa intreb mamicile

26+ cu Maya Andreea

bebe

Efectuat cu aparatura speciala ma gandeam

_

Mergi la inceput

Lavinia foarte tare bancul si mai ales morala

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Nu ar strica niste notite,dar cred ca nu se supara nimeni daca punem o intrebare de mai multe ori.

Io cred ca toate intrebarile se vor pune pana la nastere de zeci si zeci de ori. Si e f bine.

La sfarsit dam lucrare de control

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput