CM sau nidatie???? Help!!!!!!

Fetelor, va rooooooog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema: Incerc de aproape 1 an de zile sa raman insarcinata si mi-am monitorizat ciclul si SPM sub toate aspectele. De fiecare data am ciclul fix la 29 de zile, abundent, iar sangerari maronii le am la sfarsitul ciclului. Azi sunt in ziua 30 si de ieri seara am o sangerare spre maroniu de cantita redusa (practic absorbantul il tin degeaba..), dureri de burta si spate exact ca la CM, dureri de sani tot ca la CM, parca tot astept sa vina si nu vine asa cum m-am obisnuit de atatia ani!!! Am avut contacte neprotejate in perioada ovulatiei insa nu am niciun simptom de sarcina. Testele de sarcina- negative. Probleme hormonale nu am...(am facut recent analizele si au iesit f bine) Mi-e greata in timpul zilei insa in faza luteala mereu imi este rau/greata. Voi ce parere aveti? A mai trecut cineva prin asta? Si daca da- care este verdictul? e
sau nu?
La doctor nu are sens sa ma duc acum, mi-e ca ma agit degeaba (mai stau 2 zile sa vad cum evouleaza lucrurile) Multumesc frumos!!!!
Raspunsuri

adrianaBuc spune:
Claudia, am vazut cazuri in care testul de urina s-a pozitivat tarziu. Mai ai rabdare 1-2 zile. Vezi cum e. Daca nu mai poti mergi la un test de sange. Acela iti va spune sigur daca e bb sau nu.

mikka spune:
Claudia, vin si eu ceva mai tarziu cu info. La mine asa a fost mereu, inainte de scurgerea rosie am niste urme maronii, si apoi sangerarea vine la 1-2 zile. Si eu am greata si dureri de sani, dar din pacate pana acum doar o data a fost cu ochisori. Este posibil sa se mai deregleze de la caldura, efort, raceala, emotii.
Si eu zic sa mai astepti cateva zile si sa repeti testul, la medic nu are rost deocamdara sa mergi.
Asta daca nu cumva or fi venit uratii intre timp, sau s-a pozitivat deja un alt test...
Bafta!

perl spune:
Hello, si la mine se intampla asa...mereu inainte de CM aveam cu 2 zile inainte f putin maroniu si apoi imi venea cum trebuie!
Oricum la sarcina nu ar trebui sa existe acele dureri de spate, iar pentru greata cred ca e prea devreme!
Eu zic sa mai astepti pana in ziua 35 si atunci sa faci un test dimineata! e pacat sa te stresezi zilnic!
Bafta!

anka1982 spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe aici. Imi doresc si eu fff mult un bebe. am incercat luna trecuta ...si nimic :(((((((
Luna aceasta am incercat din nou. Am un ciclu regulat de 24 de zile. azi e a 24-a zi ... maine ar fi "ziua rusilor" pe care nu o astept DE LOC!!! sper din tot sufletul sa nu vina. Simptome de sarcina nu prea am deocamdata (oricum din cate zic altele e cam devreme pt simptome)... doar ca ma simt balonata, ma dor sanii f usor, mai mult sfarcurile (de obicei la CM ma dor sanii fff tare si mi se umfla), iar mucusul cervical a fost destul de abundent de o sapamana. Nu stiu daca astea sunt semne clare de sarcina...poate doar in imaginatia mea (pt ca imi doresc foarte mult). Nu mai am rabdare pana maine ... sunt tot mai stresata, ca nu stiu ce va fi maine si in zilele care urmeaza ...

anka1982 spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe aici. Imi doresc si eu fff mult un bebe. am incercat luna trecuta ...si nimic :(((((((
Luna aceasta am incercat din nou. Am un ciclu regulat de 24 de zile. azi e a 24-a zi ... maine ar fi "ziua rusilor" pe care nu o astept DE LOC!!! sper din tot sufletul sa nu vina. Simptome de sarcina nu prea am deocamdata (oricum din cate zic altele e cam devreme pt simptome)... doar ca ma simt balonata, ma dor sanii f usor, mai mult sfarcurile (de obicei la CM ma dor sanii fff tare si mi se umfla), iar mucusul cervical a fost destul de abundent de o sapamana. Nu stiu daca astea sunt semne clare de sarcina...poate doar in imaginatia mea (pt ca imi doresc foarte mult). Nu mai am rabdare pana maine ... sunt tot mai stresata, ca nu stiu ce va fi maine si in zilele care urmeaza ...

trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka1982 Buna fetelor. Sunt noua pe aici. Imi doresc si eu fff mult un bebe. am incercat luna trecuta ...si nimic :((((((( Luna aceasta am incercat din nou. Am un ciclu regulat de 24 de zile. azi e a 24-a zi ... maine ar fi "ziua rusilor" pe care nu o astept DE LOC!!! sper din tot sufletul sa nu vina. Simptome de sarcina nu prea am deocamdata (oricum din cate zic altele e cam devreme pt simptome)... doar ca ma simt balonata, ma dor sanii f usor, mai mult sfarcurile (de obicei la CM ma dor sanii fff tare si mi se umfla), iar mucusul cervical a fost destul de abundent de o sapamana. Nu stiu daca astea sunt semne clare de sarcina...poate doar in imaginatia mea (pt ca imi doresc foarte mult). Nu mai am rabdare pana maine ... sunt tot mai stresata, ca nu stiu ce va fi maine si in zilele care urmeaza ... |
In primul rand scrie repede zece mesaje ca sa vedem in timp real ceea ce postezi.
In al doilea rand daca nu mai ai rabdare fa-ti un test de sange. Te duci dimineata si seara ai rezultatul.
Pana cand aflii rezultatul te invit aici