Senzational ! Michael Jackson nu a murit?
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
Te dixtrezi tu, te dixtrezi... da' poate chiar traieste
Apropo, silueta aia din spatele tau... a cui e?
Se impune niste aghiasma
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
ligia13 spune:
fetelor..eu totusi nu ma grabesc sa ajung la un astfel de concert!
Nu de alta ..dar as vrea sa mai fiu ceva vreme printre cei vii!
Insa ...mereu mi-am pus intrebarea daca Elvis, Freddie sau Michael s-au intalnit si ne astepata cu un concert pe cand vom ajunge si noi acolo unde sunt ei!
Alexia27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 Insa ...mereu mi-am pus intrebarea daca Elvis, Freddie sau Michael s-au intalnit si ne astepata cu un concert pe cand vom ajunge si noi acolo unde sunt ei! Eu si Raducu (22.04.2005) |
Uau! Asta chiar ar fi un concert...mortal!
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
andrruzza spune:
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
cory_box spune:
citat din mesajul lui absolutep0 Circula pe net tot felul de zvonuri cum ca Michael nu ar fi murit si ca totul ar fi fost o inscenare,cea mai mare a tuturor timpurilor si ca si-ar pregati revenirea..Mie mi-e greu sa cred,dar as vrea sa stiu ce cred si ceilalti membri. |
jiiiuuu, nu pot sa cred.la nici doua luni de la moartea megastarului sa apara asa o stire de senzatie, atit de repede, incredibil .
si inca ceva, sa stii ca si eu ma gindeam la acelasi lucru, ca sa vezi ce telepatie si nici nu ne cunoastem (sau hm, poate ma insel ?!).
dar, te rog, absolute p0, poti sa ne mai dai detalii, sa citesc si eu mai multe sa nu mor proasta
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
bb_yasmi spune:
doamneeeeee.....ce inseamna si "publicitatea" asta..... nu mai stiu ce prostii sa mai scoata....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui Natasa Traieste, l-am vazut azi in parc, facea "moon walk" :) |
Si noaptea se transforma in puma?
Vrea si Yo bilete la concearta !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
alessia105 spune:
de fapt sa va spun eu cum e ... el a murit acu 20 de ani in timpul incidentului cu focul de reclama Pepsi ..si l-au inlocuit cu o clona ..iar trupul adevaratului Mj www.theonion.com/content/news/neverland_ranch_investigators" target="_blank">a fost gasit la Neverland la perchezitia efectuata de politisti in scandalul de pedofilie ,unde fusese depus fiind pe sfert si alinata www.jewishjournal.com/thegodblog/item/jackson_a_jew_20090625/" target="_blank">evreu ..iar spiritul lui nelinistit dupa ce a aparut pe un copac ...dar de fapt el a fost victima atat a The Sputnik Forces( care de fapt il vroia pe Obama ) cat si de mega grupul farmaceutic Pharma ...sau o fi extraterestru si a plecat la el acasa ... credeti voi ce vreti ..da adevarul asta e care vi l-am spus eu ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
Alexia27 spune:
A murit saracul acu 20 de ani si ei l-au identificat dupa trasaturile fetei! Super tare mai! Si de la Bad incoace, ne-a cantat killerul lui!
Tre sa recunosc ca asta e cea mai tare versiune conspirationista de pana acum
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury