Pestisori... pestisori... (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mno, mai vorbim si maine... ca, deja imi fug ochii pe monitor de la oboseala... mai am nevoie, inca , de ceva odihna... va las... si noapte buna la toate! Vise placute!

Si... HAI STEAUA!!!

& & &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu n-am poze ... ca n-ma luat camera foto dupa noi

Impresii... fooooarte frumos, foarte elegant totul, organizat f. bine... artificii,mireasa furata s-a intor pe cal... La final am primit amintire o poza cu noi si mirii... s-a tiparit pe loc

Apoi azi am sarbatorit o mariuca... a fost si ziua ei de nastere tot ieri... am tinut-o dintr-o petrecere in alta...

Sambata alta nunta, alta distractie...

Fug sa duc trupa la nani

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Cryna ce fain ai povestit despre nunta..bine ca fost fain si v-ati simtit bine.Robert e tare de tot..cred ca i-a picat cu tronc mireasa Nasoala treaba cu papucii..eu m-am invatat minte si imi iau o pereche de schimb,ca nici eu nu rezist prea mult pe tocuri

Noi azi am fost un pic la padure,dar pe la 4 ne-am retras spre casa,ca nu mai aveam umbra si ni se parea prea cald...Miru e un pic mai bine,sper sa-i treaca odata,ca deja au trecut doua saptamani de cand a inceput enterocolita asta pacatoasa Pe langa asta ii ies si molarii,si e tare plangacioasa..

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Trezireaaaaaa......

Cryna, ma bucur ca a fost dragut la nunta si ca una peste alta v-ati distrat ..sa inteleg ca ai cam suferit ca te-a abandonat Robert in favoarea miresei....naspa faza cu papucii dar sa iti fie invatatura de minet sa iti iei rezerva, nu stii ce se poate intampla Bine ca ati ajuns acasa cu bine

Ely , matale zici ca a fost stilata nunta .Bravo!Unde a fost ?

Danuta , multa sanatate Mirunei !

Pup toata gasca si o saptamana minunata !Eu azi ma duc la serviciu stau cateva ore , ca asa trebuie ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Pana se trezeste Cryna va pun un horoscop ...sper sa nu se supere

Horoscop saptamanal Pesti
Horoscopul saptamanii 17 - 23 august 2009

Horoscop saptamanal Pesti: dragoste

Relatiile cu partenerul de viata sunt bune si poti petrece momente placute impreuna, intr-o excursie sau in vizita la rude.
Chiar daca ai probleme profesionale, te sfatuim sa nu neglijezi planul sentimental.
Relatiile cu partenerul de viata decurg excelent la sfarsitul acestei saptamani.

Horoscop saptamanal Pesti: cariera

S-ar putea sa fii confuza si sa nu poti lua o decizie importanta cu privire la o afacere la inceputul saptamanii.
Nu este o perioada favorabila examenelor sau intalnirilor de afaceri la inceputul saptamanii.
La inceputul saptamanii este posibil sa ti se propuna o colaborare. Nu te grabi sa semnezi un contract!
Spre mijlocul saptamanii ai succes in afaceri. Ori inchei un contract, ori iti gasesti un al doilea serviciu.
Este posibil sa fii stresata din cauza problemelor de serviciu. Te sfatuim sa nu refuzi ajutorul oferit de colegi.
Poti sa iti asumi noi responsabilitati sau sa incepi o activitate noua la sfarsitul acestei saptamani.

Horoscop saptamanal Pesti: bani

O ruda mai in varsta este dispusa sa te ajute financiar, pentru a realiza anumite proiecte in camin.
In weekend primesti o veste buna: urmeaza sa primiti bani!

Horoscop saptamanal Pesti: familie

Nu refuza sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!
La mijlocul acestei saptamani esti in forma si este momentul sa incepi noi activitati in camin.
Poti sa iti faci planuri de viitor si sa te intalnesti cu prietenii in weekend. Stai excelent la capitolul comunicare.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Fetele va dau repede o ,uram La Multi Ani,sanatate si numai realizari celor ce si-au serbat ziua numelu sambata!!!!

Pe week-end nu am fost acasa,iar acum arde sa dau comanda unui firnizor,revin mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, hai da repede comanda si apoi te asteptam sa povestesti unde ati evadat in wk-end? Pupici printesel;or!

Dany

Mergi la inceput

Multam de cafea Dany ... si de horoscop . Io, abia acum am intrat pe net, ca dimineata m-am trezit cu o durere de cap naspa de tot , si m-am apucat intai de treburi: sa-mi pun masina in functiune, mancarea la foc, etc., ... Si da: m-o cam abandonat poznasul in favoarea miresei , cum am mai zis, mirii au fost mai mult un trio decat un duo ... mdeh, asta e .
Ore usoare la munca azi ! Sa-ti treaca timpul cat mai repede !

Danuta, un dulce Mirunei plangacioase , ca sa treaca cat mai repede si mai usor peste problemute! Sanatate multa !

Ely, felicitari pt. nunta cea stilata si distractie multa la cealalta care vine!

Nicoll, multam pt. a doua cafeluta si spor mult la munca!

Am facut si votarea de dimineata pt. amandoua sirenele. Succes .

V-am -at pe toate si va doresc o zi frumoasa si o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Cryna, Elyana, ma bucur ca v-ati distrat la nunta.
Cryna, mi-l imaginez pe micul poznas in elementul lui...a fost tare faza cu ridicatul poalelor miresei
Data viitoare sa-ti iei si ceva comod in geanta.
Elyana, asa deci, saptamana viitoare alta nunta.Mey, o tineti din petrecere in petrecere.
Pe la jumatea lui septebrie ar trebui sa mergem si noi la una, nu-i obligatoriu asa ca ma mai gandesc, nu de alta, dar avem de luat si rechizite, una, alta si-om vedea.
Danuta, multi Mirunei sa scapati cat mai repede de enterocolita.Offff, mititica de cand o tot tine asa. Doctorul ce zice?
Sanatate maxima!
Nicoll, te asteptam la povesti.
Dany, sa treaca ziua repede la serviciu.
Noi iar la dentist...ma seaca deja dintii astia ca ba ma doare unul, ba altul. Nu-i durerea aceea cu intepaturi/junghiuri, ci asa durerea aia surda de nu sti ce te doare si unde...Cum îi inchide cum ma doare, cum lasa canalul deschis n-am nici pe saracia.Nici ea nu mai stie de ce si cum. Saptamana asta imi vine si lucrarea si pana nu-i bine nu mi-o pune Azi îi plombeaza si Dianei o maseluta si sper sa fie bine.

Va si va doresc o zi si-o saptamana minunata!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Miha, tinem pumnii ca sa va fie bine la dentist si sa scapati cu bine de probleme ! Multa sanatate la amandoua & !

Mergi la inceput