Pestisori... pestisori... (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Deci asa ...ciorbica de la Cryna si clatite de la Miha super ....

Pupicii Mirunicii vorbarete

p.s. am primit mesaj sa imi scot link-ul de la semnatura ,......noroc ca mai sunt doar 8 zile ...cam tarziu s-au sesizat .......va trimit pe messenger ...sau in scriu aici ..

ma duc sa cercetez

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

test ...ca si mai devreme am sters link-ul si vad ca aparu

Dany

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

ia sa vad acuma

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Dany, eu tot va votez zilnic ca am link-urile salvate

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Multumesc !

Oricum i-am raspuns si la mesaj acelei membre, hai ca paote imi iau vreun avertisment ceva

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Dany, eu tot va votez zilnic ca am link-urile salvate

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Cica-i gata treaba pe astazi ... de amu, oleaca de hodina ... ... Ah, si vine seara ... iar, oleaca de ... ... mno, mama rea ce sunt ... si caposila ... hmmmhhh... Hai mey, ca, de alintacit il alinta si ei (unchiu, bubu) de numa'-numa', nu doar eu... dar, na , amu cazu "beleua" pe mine ... asta e... hai ca, las balta discutia asta, nu de alta dar, v-am zapacit de cap cu ea ...

Mmmmm... ce bune-s clatitele Miha ! Multam fain . Si zama de cartofi cu afumatura e yami-yam . Noi, aici in Moldova, in general acrim cu bors, mai rar cu lamaie (cum fu ciorba de pui de zilele de trecute), sau zeama de varza... cel putin nu io... adica, io, mai mult folosesc borsul la innacrit... Mno, azi facui bors de fasole, si nu de altceva , pt. ca nu mai mancaseram cam de muuult fasolele ... restul ciorbelor (borsurilor de fapt), da.

Mmmmm... si, binevenita e si cafeaua de dupa-amiaza a Danutei. Multam fain si felicitari Mirunei pt. poezioara .

Hmmmhhh... si zi asa, Dany... o alta membra forumista te-a tras de manecuta in legatura cu concursul ? Nu un moderator, ceva... ntzz, ntzz, ntzz... ce grija au ele ... io mai vazui destule membre cu acest concurs la semnatura dar, na... beleaua cade pe cine cade ... mno, dulce ca sa nu fii suparata prea tare. Noi, oricum te votam .

Cam atat momentan ... la toate si s-aveti o seara placuta!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Tot io ...

Ca, mi-am adus aminte... cat am fost plecata din tara, vreo 2-3 ani, am folosit lamaie (sare de lamaie) la innacrit ciorbele ... ca, in Italia, bors nu era, de pus nu se putea pune iar, cel la pliculete nu-mi place , deci... facui si ciorbite nu doar borsulete ... dar, tot mai mult imi plac borsuletele ...

Executat si votarea de seara pt. ambele sirene... si, ma retrag ... va doresc "pofta buna" pt. si s-aveti o noapte frumoasa, linistita, cu vise super ! Deci, de la mine, deja: noapte buna ! & pe maine &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Noapte buna, celor care sunt in pat!
Apar si eu asa spre miezul noptiica pana am bagat purcelusa in casa pe la 9 si, pana am imbaiat-o (mai intai tinuta la moi ca altfel nu iesea pamantul de pe ea) ca era ca-n pozele alea, neagra tuci pe butuci, pana a mancat si ne-am iubit...iar acu' doarme dusa si eu imi fac siesta de seara
Dany, noi tot va votam si speram sa castigati.
Cryna, sa ne povestesti daca v-ati tu si fratelo si cine a castigat.
Am vb in seara asta si cu Marami si-o luai la intrebari...cica e mai mult pe langa pc ca n-are loc de fete si-a sters pozele sa pune de la ziua Oanei care inca-s pe telefonAm stabilit si-o intalneala maine in parc, asa ca maine seara sau duminica dimineata bag io poze la albumul comun

Sa aveti o noapte linistita si vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io-s fericita ca-s cu sotul acasa ... drenul i l-a scos azi si l-a lasat in we sa stea acasa ... luni mergem sa ii scoata firele , doamne ajuta ca il am aici , e cu totul altfel decat in spital

a inceput sa pape , se plimba , se pune pe pat si se ridica singur .... e din ce in ce mai bine

multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase

nu va iau pe rand ca n-am apucat sa citesc din urma da recuperez io

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bine ca am scris mesajul si la-m pierdut... daca apas pe butoane aiurea ... deci...

andanii ma bucur ca sunteti acasa in formatie completa... Multa sanatate incontinuare si refacere rapida

cryna noroc cu tine... iete asa mai aflam una-alta... iar daca suntem cuminit nedai si poze

Marami pupam fetele.... si le rugam sa te mai lase si pe tine la butoane

Azi am facut prajitura asta: Prajitura cu mere si bezea
Asta e blogul de unde fur retete ... ies foarte bune ... sa incercati si voi, ca se face repede si e buuuuna

Iar despre bors... la mina ciorba e aia acrita doar cu bors... ca altfel nu acresc... si daca nu-i acrita, e supa
Iar borsu trebe sa fie de la tara, acruuuuu... ca ce gasesc prin magazin... ar trebui sa fierb legumele direct in bors... mananc mult prea acru, dar asa-i bun
Iar restul nu-mi plac: zeama de varza, corcoduse sau sare de lamaie... si nici ala de la plic... am pretentii
Noroc ca soacra-i pe aceiasi lungime de unda... si face o ciorba buuuuuna... pe placul meu

si noapte bunaaaaaaa

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput