Pestisori... pestisori... (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Miha, io il las, nu-i mare bai ... mai ales ca, imi cam fu dor de el ... mno, faza e ca, unchiu' s-o cam atasat destul de mult de nepotel ... sau doar mi se pare mie ... uneori, imi lasa impresia ca face razboi cu mine in ceea ce priveste afectiunea poznasului... il cam intarata uneori impotriva mea ... mno, poate doar mi se pare mie ... ce stiu io ... dar, cateodata asa am impresia ... in fine...
Spor la plantat florile si distractie placuta pe afara !

Gata. la bucatarie... la toate.

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor am ajun si pe la lucru putintel azi , acuma fierb morcovii si cartofiorii si plec inapoi la spital sa pape
merge recuperarea bine , deja s-a ridicat din pat , papa supica si ceai , icnet incet ajungem pe fagasul cel bun
am dormit doua nopti cu el , azi nu stiu inca daca raman sau nu acolo , vedem cum sta treaba
pe andrei l-am trimis la sat la o prietena cu copii pe acolo ii trece si lui altfel dorul de tata asa ca am doar grija lui
multumesc pentru gandurile bune
scuze ca nu am dat semn da is mai tot timpul pe acolo

va pup

ANDANII

[

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna, lasa mama baiatul sa mai treaca si ep al tine , pt. somnic ...faceti un program eventual ...ca sa nu se supere nici unchiul, ca il iubeste si el nu hai sa ai psor la bucatareala

Dana , sanatate !

Mihaela, si eu ar trebuie sa improspatez pamantul la cele 4 plante din dotare , dar nu stiu cand , nu a sosit inca ziua succes ...si plimbare plakuta !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... am reusit ... si fu bine... ma asteptam sa doar mult mi rau... la subrat insa doare mult mai rau decat cu ceara... insa pe picioare ai imprsia ca-ti faci masaj datorita rotitelor care pentru asta sunt ... si nu mai simti piscaturile... iar inghinal n-am avut curaj decat pe linia chilotului ... acolo doare un pic, dar nu la fel de tare ca la subrat

Acum nu-mi vad capul de trebi... plus trupa atomica ...
Trebe sa termin usor-usor tot, pana plecam la mare...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Poftiti la masa ...ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta ...sa vina toata lumea avem pt. toti

Dany

Mergi la inceput

...

Andanii, recuperare usoara si cat mai rapida sotului tau! Sanatate multa si, tie, multa putere sa treci peste tot !

Dany, cre'ca se cere un program ... ca sa nu mai fie cu suparare pt. nimeni ... Multam fain pt. tratatia cu ciulama !

Ely, spor la treburi. Ma bucur ca esti multumita de epilator .

la toate si o dupa-amiaza si o seara cat mai placuta!

Mergi la inceput

Crynutza , sunt umbra ta chiar ma pregateam sa te iau la rost , ca am observat ca ai raspuns pe la alte subiecte si aici pauza ,,,,,,dar acum si un mare buchet de trandafiri chinezesti

Dany

Mergi la inceput

Am observat Dany ... mai bantui si io oleaca pe icisa... frunzaresc forumul... pan' ma duc din nou la treburi... .

Mergi la inceput

Hmmmhhh... vaz c-ati disparut cu toatele... dau si eu stingerea pe seara asta... la toate & o seara placuta & pofta buna & o noapte si mai placuta, cu vise frumoase! Va zic deja "noapte buna" , ca nu mai revin pe aici ... & pe maine!

Mergi la inceput

noapte buna , somn usor , 7 purici pe/un picior si din 5 in 5 min puricii sa va sarute

Dany

Mergi la inceput