gel pentru igiena intima sau sapun cu ph neutru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary87 spune:

Buna!
Fetelor, nu sunt de mult timp pe id asta, dar pe cel vechi nu l-am mai folosit de vreun an cred si mi-am uitat parola.
Asa incat am un nou id.
Referitor la subiect, dupa parerea mea - consecinta a sfaturilor unei bune prietene, medic dermato-venerolog, (bineinteles si consecinta a cicalelii med ginecolog la care ma duc de ceva ani) - fetelor...APA. Pur si simplu jet de apa de la dus, fara geluri, sapunuri neutre si altele asemanatoare. Pt ca daca citim ingredientele si cautam pe google (chiar daca o sa ne ia ceva timp) vom constata ca niciun ingredient nu e ,,neutru". Exista o flora microbiana si la exterior, ca si in interior, menita sa combata microbii si bacteriile ,,outsideri" si flora aia trebuie sa ramana intacta, ori daca folosim cu insistenta acolo asa ceva distrugem si singure invitam ,,musafirii" nedoriti. Asa ca dusurile cat mai dese acolo si epilarea corespunzatoare sunt cele mai bune. Acuma nu zic ca nu folosesc sapun baby, dar cu mare grija si fara insistenta cu el, ci cu apa curata din abundenta. Dupa folosirea acestor produse o perioada, daca ,,executam" o analiza de secretie, vom constata <<bacili gram pozitivi/negativi rari>> (sau ceva de genul) ceea ce inseamna ca flora de aparare e redusa...rezultat al folosirii acestor produse.
Asa ca... APA.
Va pup!

Mergi la inceput

Buna!
Fetelor, nu sunt de mult timp pe id asta, dar pe cel vechi nu l-am mai folosit de vreun an cred si mi-am uitat parola.
Asa incat am un nou id.
Referitor la subiect, dupa parerea mea - consecinta a sfaturilor unei bune prietene, medic dermato-venerolog, (bineinteles si consecinta a cicalelii med ginecolog la care ma duc de ceva ani) - fetelor...APA. Pur si simplu jet de apa de la dus, fara geluri, sapunuri neutre si altele asemanatoare. Pt ca daca citim ingredientele si cautam pe google (chiar daca o sa ne ia ceva timp) vom constata ca niciun ingredient nu e ,,neutru". Exista o flora microbiana si la exterior, ca si in interior, menita sa combata microbii si bacteriile ,,outsideri" si flora aia trebuie sa ramana intacta, ori daca folosim cu insistenta acolo asa ceva distrugem si singure invitam ,,musafirii" nedoriti. Asa ca dusurile cat mai dese acolo si epilarea corespunzatoare sunt cele mai bune. Acuma nu zic ca nu folosesc sapun baby, dar cu mare grija si fara insistenta cu el, ci cu apa curata din abundenta. Dupa folosirea acestor produse o perioada, daca ,,executam" o analiza de secretie, vom constata <<bacili gram pozitivi/negativi rari>> (sau ceva de genul) ceea ce inseamna ca flora de aparare e redusa...rezultat al folosirii acestor produse.
Asa ca... APA.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

apropo de tampoane,multi dr. sunt impotriva ptr ca spun ei tampoanele ex.OB nu dau voie cheagurilor sa se elimine,ci spun sa folosim absorbante,dar eu cred ca nu o regula,daca cineva nu are prob si nu are cheaguri atunci poate f bine sa foloseasca tampoane OB ,nu?
eu folosesc si una si alta,mai mult absobante ,dar se intampla sa merg undeva atunci folosesc si OB ,si nu am avut niciodata probleme.
voi ce parere aveti?

POZE

Mergi la inceput

Salut!
Eu folosesc absorbante...de ob imi e frica saaaa...nu ramana acolo de tot. Am o prietena care a rupt ata aia si a ramas acolo si s-a cam chinuit rau... Eu sunt mai neindemanatica si cam grabita
Asa ca...nu stiu...adevarul e ca si mie mi-a spus medicul sa nu folosesc decat in cazuri extrem de urgente, iar daca stiu dinainte ca voi fi in timpul problemei sa prelungesc AC cu o zi-doua, cat am nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swettim spune:

[font=Comic Sans MS]Eu folosesc gelul Nivea INTIMATE SENSITIVE ma impac foarte bine cu el,nu am probleme.gelul intim este numai pentru extern,scrie si pe el,in fiecare dimineata eu pentru spalaturi vaginale folosesc irigatorul tantum rosa cu apa fiarta si racita cum mi-a recomandat ginecologul meu imi lipesc un discreetdeo watterlily plus si am prospetime intreaga zi.[/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Am folosit gel intim de la Avon si n-a fost bun. Acum ma spal cu gel de dus nivea doar extern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Folosesc un gel intim fara colorant si parfum,produs local.Cat despre ob nu cred ca e vreo problema daca nu depasesti perioada maxima-3 ore parca.Deci nu noaptea si nu dupa nastere,avort-astea de la ginecolog citire.Asa si cine zice ca gelul nu poate avea ph neutru?Cred ca cheia e moderatia-cantitativ si pt cele cu tendinta la candida sa aleaga ceva fara parfum,coloranti,fara lenjerie sintetica,etc.

Mergi la inceput