Burtici fericite de septembrie-octombrie (146)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Te primim Monis, cum sa nu? tu ce mai faci?nici pe Andre nu am mai vazut-o pe la noi.. Dana 32s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Andre e in cursa, baga mare-mare sa recupereze cu cititul. Vine si ea

monis
27+acum si cu poze
Iulika29 spune:
Eu sunt tot cu contractii neregulate ..dar nu sunt insuportabile..Si dureri de mijloc la fel ..suportabile..
Må bucur ca Ionika e bine..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Am recuperat si eu tot dar pe diagonala.
mimika
asteptam cu sufletul la gura continuarea povestii. Doamne, abia astept sa-i vaad si sa ne plimbam impreuna cu carucioarele prin cartier 

kawaichan, eu pariez pe tine urmatoarea 
techila, Andrei e numele meu preferta pentru baiat
Chiar ma gandeam ca uite nu e niciun Andrei la noi si eram trista 
Elle, aida, kawaichan, daciana, cu sotii, da recunosc ca si eu tin in mine, recunosc ca el munceste ca sa ne fie bine dar am momente dintr-astea cand simt nevoia si ma apuca depresiile. Unele i le-am mai spus, altele nu... asta e, eu mi l=-am ales, recunosc ca il iubesc enorm si stiu ca si el pe mine dar vreau mai mult, poate sunt cam egoista. Oricum, mi-a mai trecut. SI oricum sunteti niste dragutze 
daciana, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Ti-a dat vreun motiv medical pt cezariana, sau doar varsta inaintata? Eu sincer nu cred sa fie vreun risc mai mare decat la 27 de exemplu... nu stiu, ar fi bine sa intrebi pe altcineva.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
va invit la
CAPITOL NOU
DOAMNE AJUTA SA FIE CU VESTI BUNE DESPRE BEBICUL MARIEI NOASTRE!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ionika spune:
Miss me?
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, chiar conteaza sa stii ca cineva este cu gandul la tine si se roaga pentru ca totul sa fie bine.
La 8, 30 am fost si eu langa voi cu o mica rugaciune pentru Maria si bb. Trebuie sa fie bine, nici nu vreau sa ma gandesc la altceva!
Dana,
, iti multumesc pentru vorbele de mangaiere si pentru rabdarea de a ma asculta!
Acum sunt acasa. Dr mea a considerat ca imi e mai bine acasa deoarece spitalul era foarte aglomerat si tot felul de oameni...concluzia mea e ca e bine sa ajungi la spital numai cand nasti.Sper sa fi fost doar o perioada ma aglomerata, dar totusi sa ajungi sa iti cumperi tu flexula si banalele supozitoare cu glicerina, mi se pare cam prea de tot.(si asta intr-un spital regional)
Nu va mai spun detalii, nu are rost sa va incarc negativ.
Va pup!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+