King of Pop Michael Jackson (4)
Raspunsuri - Pagina 2
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac va multumesc fetelor ca vreti sa faceti efortul asta sa scrieti cartea din romana... va rog sa puneti si link-ul unde e blogul pe care scrieti...eu am citit doar blogul unde era scris "adevarul despre MJ" super interesant... |
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=83035
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE
oana_n spune:
Andra, cand ai timp trage rapid in poza un capitol si imi trimiti sa ma apuc si eu de facut ceva.
moana spune:
Si eu pot ajuta cu transcrierea unui capitol. Numai sa-l fotografieze cineva. Imi place atat de mult cum scrie incat as fi in stare sa transcriu toata cartea. Chiar si de mana.
maraki spune:
Tot respectul pt Stevie Wonder El este nelipsit cand este ceva organizat pt Michael Super rezumatele Am avut ce citi dimineata si mai astept. Am pus si eu cateva poze in mail
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
albinutza spune:
http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/inca-o-zi-alta-mama-pentru-fiul-cel-mic-al-lui-michael-jackson.html
moana spune:
Citeam postarile din urma si mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ce parere aveti de memorialul de la staples center. Caci mie mi s-a parut ca nu au venit decat putine dintre persoanele care contau cu adevarat. Si cu totii au fost destul de putini.
Plus ca am ramas cu impresia la sfarsit cum ca evenimentul avea o urma de rasism in el.
danat spune:
Fetelor sunteti super cu transcrierea
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
purple_blue spune:
Melodia zilei ramane EARTY SONG?
M-am entuziasmat prea mult cu cartea, si ca v-am entuziasmat si pe voi, ca sa ma mai enervez pe toate stirile, pe toti prietenii care acum stiu diverse informatii "secrete". Mi-e scarba cum in fiecare zi apar cate o mama si cate un tata cu multe detalii. Asa, si eu sunt sotia secreta a lui. Si pot sa inventez pana la cer si inapoi si fac pariu ca fac rost de o TV sa ma filmeze.
Lumea ar trebui sa se concentreze mai mult pe probleme importante, cum ar fi si asta care apare in melodia Earth Song.
Singurul pt care am tot respectul este Larry King, care in ciuda vorbelor, cum ca ar fi "Obsedat de Michael Jackson" o tine pe a lui cu emisiunea. Si daca poate schimba macar 1% din oameni si conceptii, face ceva.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE
danat spune:
Purple eu am propus melodia la modul general, nu mai tineam minte exact daca s-a propus deja mai demult o melodie pt astazi...daca nu, m-as bucura sa fie Earth Song
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
moana spune:
purple_blue...eu nici macar nu mai citesc toate stirile astea. cel mult titlurile.
nici macar nu ma mai supara. e natura omului modern de a fi interesat numai de mizerii si de a nu observa ceea ce e cu adevarat important. asa ca...ce pretentii putem avea?