King of Pop Michael Jackson (4)
Raspunsuri - Pagina 11
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 mj girl, nu a mai fost propusa, doar iti spuneam ca daca iti place atat o poti lua de pe mailul comun. I'm alive and I'm here forever Michael Jackson |
multumesc, am vrut sa o readuc in atentia fetelor mai ales ca nu se propusese melodia zilei.
oana_n spune:
citat din mesajul lui danat Motanik imi lipsesc pagini de la cap 5: pina acum lipsesc paginile 216, 220, 221, 222, 224, 225. Continui sa scriu si mai zic daca mai e cazul. Poti sa mi le trimiti direct pe mailul meu? Multumesc! |
Dana alea e posibil sa fi fost cu poze. Are sens textul fara pag alea?
ADRIANKA spune:
Buna, fetelor, eu apar ca iepurele, cate un pic si apoi dispar in umbra.....
In primul rand, multumiri pentru munca de pe mail si bloguri
In al doilea, vreau sa va impartasesc ceea ce urmaresc eu asiduu de cateva zile, de cand cineva a postat un blog al unui roman, blog ce se numeste "tara noastra de kko"...Ei de acolo am inceput sa urmaresc o gramada de video-uri de pe you tube si m-am "luminat"...
Nu stiu daca ati auzit de aceasta societate secreta Illuminati...care se pare ca ne cam conduce din umbra...si cea care a dus la moartea multor pesoane importante din muzica si nu numai, care aveau un mesaj pacifist si care vroiau sa-i demasce: Bob Marley, Jimmi Hendrix, Tupac si dupa toate probabilitatile, chiar Michael...
Nu pot sa va pun site-ul pentru ca deja mie nu mi-l mai deschide, dar puteti cauta dupa Michael Jacksons si Illuminati, ca si cuvinte cheie...daca nu se deschide cu browser-ul vostru obisnuit, incercati un alt browser...
Totusi o sa incerc sa il pun...nu stiu daca va merge...asta e una din parti, dar sunt mai multe, le gasiti voi....
danat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana_n
Dana alea e posibil sa fi fost cu poze. Are sens textul fara pag alea? |
Pai asta e, ca nu are sens...ca mai lipsea o pagina dar mi-am dat seama ca e cu poza, ca avea continuitate textul
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
motanik spune:
Mai, eu aveam televizorul dat incet la Callatis ca dormea asta mica langa mine si nu stiu cat de bine or fi cantat aia melodiile dar ideea in sine, de tribut pt Michael, e laudabila. Eu zic bravo lor, pana la urma nimeni din lumea asta nu a facut o melodie omagiu pt Michael, strict pt el, dar romanii nostri, cu bune si cu rele, au facut-o.
Dana, paginile cu fotografii le-am sarit, nu avea rost sa pierd timpul si cu ele. Ca sa fiu sigura insa am verificat acum, 220 si 221 sunt cu poza, la fel si 224 si 225. Ce nu ai gasit tu, 216 si 222, atasez chiar aici, cu scuze daca am sarit peste ele cumva.
http://media7.dropshots.com/photos/635610/20090813/130540.jpg
http://media7.dropshots.com/photos/635610/20090813/130609.jpg
Fetele care transcriu, va rog daca vi se pare ca lipseste ceva, dati de stire, nu e imposibil sa-mi fi scapat ceva la cate linkuri am copiat si am lipit acolo.
Deci melodia zilei este We Are the World, da? Va rog puneti cate una ca eu nu mai stiu care cum e.
Cel mai tare m-a emotionat la finalul ceremoniei cand familia si invitatii au cantat melodia asta si Michael nu era acolo printre ei.
Melku, nici nu stii cate de tare te-as pupa ca ne-ai zis pontul cu Saptamana Financiara de care eu habar nu aveam, multam fain, acum abia astept sa se faca luni sa o iau.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Adrianka m-am uitat rapid peste clipul pus de tine, acum n uam timp, dar ma uit cand revin acasa. Ce sa zic....sunt atit de multe itze incurcate in lumea asta, si noi atit de insignifianti...suntem atit de mici...Oricum, m-a cam luat cu friguri pe sira spinarii
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
oana_n spune:
Scriind m-a facut cruioasa evenimentul "Motown 25". SI am dat pe youtube sa vad daca gasesc, cu atat mai mult cu cat zice ca la finalul Billie Jean de la showul respectiv era in al 9-lea cer.
si asta
PS. Cartea asta musai sa o citesti cu youtube la indemana, ca sa vezi si sa traiesti totul la maxim.
iona2005 spune:
Pt danat:te va ajuta cu siguranta in relatia cu fiul tau,si eu sunt fecioara chiar pe 29 aug si cu toate ca sunt 21 de ani intre mine si MJ am acelasi caracter,principii,mod de gandire.
cat despre Callatis nu mi-a placut,Laurentiu a cam dat-o in bara la coregrafia piesei beat it...dar de aplaudat ideea.
Pacat ca nu se organizeaza nimic de ziua lui,eu sunt de parere ca multi din industria muzicala din America doresc sa fie uitat cat mai repede pt ca nu-i in folosul lor cea ce se intampla...dar nu vor reusi niciodata.
noapte buna
anka77 spune:
citat din mesajul lui adrianaady http://www.youtube.com/watch?v=5CfskGi1RBk o melodie superbaaa |
Intr-adevar superba.Imi aduc aminte cu ceva ani in urma cand mi-a adus al meu sot din Germania albumul Invincible, imi zice: hai sa iti pun ceva frumos....a pus melodia si intr-adevar m-a lasat speechless.Mult timp din albumul asta nu aveam urechi decat pt ea.
Acum dau la soricei de la primele acorduri...imi este IMPOSIBIL sa o ascult fara sa plang...mai ales ca la finalul piesei cand el spune I love you fix asta face.
Doamne ce am pierdut...
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created