Colectia de toamna - iarna 2005 (245)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_alinus spune:
Ta naaaaaaaaaaaaaa, trambite si tobe ca nu le gasesc, ba da uitele

, pt Noki sa traiasca si sa fie iubita!!
La multi ani sa traiesti leoaica ce esti! Si multa bafta in noua decada!
In plus sunt prima care ureaza, yupiiiiiiii!

bb_alinus spune:
Si pt ca tot sunt singura pe aici, m-am delectat cu poze din contul comun.
Am vazut Mandy, Noki si Inutza. Kriszti e flacau mare, Sarah o domnisoara ravisanta - mi-au placut pozele portret.
Inutza, acuma vad ca pe Bobitza l-am ratat grav de tot cu ziua de nastere! Am vizionat petrecerea, decoratiile, tortul si bucuria de pe fatza ta de mamica implinita. Cat despre poza in care Rachie ii da un pupic fratiorului e emotionanta! 
Am vizionat si poze de Ripley de la mare, doar ca nu reusesc sa deschid decat 2! Cum mai sunteti voi, ca nu ai mai zis nimic?
Gata acum ma duc la nani, desi mi-e groaza de inca o noapte de tuse....na, mi-a adus sotul un ceai fierbinte , inseamna ca sunt rau de tot....![]()
ilenutza spune:
Neata pe racoare!
Ne-am dat la fund saptamana asta ... am avut de pregatit concediu .Acum copiii sunt in drum spre Constanta iar eu mai am o groaza de facut.Avem avion maine la 6 am.
Eu i-am avut pe amandoi bolnavi, pe rand.Intai Victor, care a raspuns f bine la Amoxicilina , apoi m-a luat un pic si pe mine, apoi duminica seara s-a declansat si la Andrei pe care l-a tinut cateva zile si a avut si o forma mai nasoala.Acum sunt bine.
In schimb am descoperit ca au niste coji si cruste pe cap!!!!Iar lui Andrei i s-au luat aseara dupa baie cu tot cu par.Le-am facut azi programare la dermatolog in Constanta.Sunt socata pt ca nu am mai avut asemenea probleme si nu stiu cum de s-au format.
In rest, ne-am intalnit cu Ripley &co. la mare.Am vorbit de parca ne stiam de cand lumea.Iar fetele sunt spirt si f simpatice.Cu Madau nu m-am vazut, i-am trimis un mesaj dar probabil ca nu era nr. bun.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
ilenutza spune:
Catutza, Miha si Noi, la multi ani , sa fiti iubite si fericite!
Deci ratam megaintalnirea, o sa vedem niste poze.
Madau, aoleu ce naspa cu febra asta.Sanatate multa si spor la margelit!
Ne-am aprovizionat cu mancare si o sa luam bautura din Praga unde facem escala cateva ore- vreo 7!Nu l-am convins pe sot sa iesim si noi sa vdm un pic orasul, o sa vedem ce facem.Sunt niste preturi de groaza in Norv.- 25 lei berea in pub ![]()
plec la calcat, sortat jucarii,ultimele cumparaturi, etc.
ilenutza spune:
tot eu...![]()
prognoza pt oslo in urm 4 zile : ploaie usoara!ne-am luat bocanci, pantaloni si geci waterproof, sper sa nu ploua torential ca sa facem si noi drumetii si bicicleta
miri__b spune:
na ca sunt pe podium.intr-un an-o data.
La multi ani Noki!
petrecere frumoasa!
Ilenutza drum bun.distractie placuta.
ilenutza spune:
Miri, de ce esti pe podium? e ziua ta de nastere cumva?
ioana_77 spune:
Noki draga, Multi Ani fericiti, sanatosi si plin de satisfactii educationale
Un munte de
si o zi cat mai frumoasa!
meems spune:
Nokiutz-leutz-dragutz, sa traiesti si sa infloresti la fel ca pana acum, ambitia sa-ti fie rasplatita, voiosia sa nu te paraseasca niciodata, si sa fi mereu iubita. LA MULTI ANI!!!

corap spune:
La multi ani nokiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai