Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
socrate spune:
Gabitzam sper sa se faca repede bine Raducu. Al meu copil face kk intr-una la fiecare schimb de pampers evident e ca racul la funduletz. Presupun ca tot din cauza dintilor desi nu face moale decat din cand in cand.
Laura uitasem sa iti zic ca noi nu am luat patutul cu noi, aveau la hotel, noi cerusem prin agentie dar aveau destule deci nu era o pb.
YLARI spune:
Moooaaaama, ce liniste aici, imi tziuie urekileeeee
Mda, noi toate bune si frumoase, am papat bine azi, am iesit pe afara unde in parc facem muuuuulta miscare (prea multa)... si cam atat.
Pupici la fete.
Maine vreau sa duc fata la impartasit, sper sa colaboreze... ea abia accepta linguritza de la mine... important e sa nu-l dea pe jos. Of... ma duc aici in Crangasi, sper sa nu vin cu nervi ca data trecuta. Mama ce ma mai luasera toate babele ca nu stiu sa tzin copilu, taca-taca, taca-taca. Un "bab" ca sa nu zic mosh s-a oferit chiar sa o tzina el
Of of, mai mai...
Pai daca nu iesiti din ascunzatori, ma duc sa bag cornu direct in perna ca Iuby pleaca la fotbal
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
inais spune:
Seara buna!
Daca tot e liniste...sa scriu eu 2 vorbe.
Intai de toate sanatate lui Mirciulica si mamicii lui! Sa dea Dumnezeu sa fie bine in final.
Sanatate si lui Raducu si sa iasa dintisorii mai repejor! Eu nu consider ca eruptia dentara in sine poate cauza diaree. Consider ca atunci cand erup dintii, ei rod muuuuuuuuulte, inghit muuulte si de aici deranjamentul stomacal produs de muuuuuulte! Opinia mea.
Socrate, Sebi e barbatel ce sa mai! Mi-e dor de voi.
Eu inca nu am descarcat toate pozele din conced...asa ca mai dureaza pana sa va dau cateva.
Vroiam sa va spun ca am descoperit si noi ieri parcul amenajat de Primaria Sect.4 (din fonduri de la diverse firme...f tare) de langa Palatul Copiilor. Ne-a lasat masca. Sincer ne-am simtit si noi mai in occident asa...mai repetam iesirea. Abia astept. Daca aveti prilejul, sa dati o tura. O sa va placa cu siguranta. Data viitoare luam si aparatul, facem poze si va aratam.
Gata merg sa fac un dus si la somn cu mine. Am copil extrem de matinal de o vreme. Si eu nu-s deloc matinala...asa ca-s in urma rau de tot cu somnul. A propos de somn vroiam sa intreb: ai vostri copii cand se trezesc tzipa/plang instant? A mea asa face. Ma sperie efectiv. As vrea sa strige si ea mama sau ceva...nu sa se puna pe urlat in sec 2 si pana vede pe cineva care sa o salveze din patut. Ma gandesc ca poate as rezolva pb cu un pat normal. Sincer cred ca are senzatia de ingradire acolo si urla sa vina cineva sa o salveze.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Andrada79 spune:
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor ce maine isi sarbatoresc onomastica de Sf. Maria!!!!!!
Noi maine plecam la Dascalu impreuna cu piticul si cine o mai veni ca sa serbez si eu ca si eu sunt o Marie.
Multi pt Raducu sa iasa cat mai repede dintisorii si fara dureri!!! Sanatate multa!
CamiM spune:
salut gasca M&M! si poftiti la
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi un/o Sf. Maria!!
In sfarsit ma tin de cuvant: avem poze cu gargaritzele mele: de aici
Gabitza multa sanatate lui Raducu! sa iasa dintocii buclucasi si sa se simta mai bine repejor.
Alysh m-am prapadit de ras cu micutul crestin!!Ei iau totul atat de in serios!!
Laura sper ca Mirci e mai bine!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CamiM salut gasca M&M! si poftiti la La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi un/o Sf. Maria!! In sfarsit ma tin de cuvant: avem poze cu gargaritzele mele: de aici Gabitza multa sanatate lui Raducu! sa iasa dintocii buclucasi si sa se simta mai bine repejor. Alysh m-am prapadit de ras cu micutul crestin!!Ei iau totul atat de in serios!! Laura sper ca Mirci e mai bine! Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008 |
la multi multi ani Marii sa fiti sanatoase si sa va destrabalatzi azi!!
IO am facut Marei... in loc de tort: inghetzata de casa. Sper ca mi-a ieshit
CamiM, ma uit la pozele tale cu cele 2 printzese cretze si.. zau ca mai fac un cupil.
Inais, si noi am fo in parc. Dar din pacate pe Mara nu au incantat-o astea de varsta ei - iar in alea de copii mai mari nu am lasat-o - cam riscante topoganele. Dar m-am catzarat io pe funii . Mi-a plaut insa locul de sport pt oameni mari.
edit: mi-a ieshit inghetzata. Iau pepene galben si servim asha daca ne vin musafiri.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
CamiM spune:
Cleo multumim si ar fi chiar indicat sa mai faci cupii.. la cat de reusita e Maruca..
Lasa meeii pepenele tu zi cu inghetata..primiti si musafiri de peste balta?.. ca daca e vorba de inghetata uit de munca depusa de prin ianuarie sa slabesc si ma bag si eu..
Edit ca de somn scriu aiurea.. ma duc la
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Alysh spune:
Neata si de la noi,
Cami,mi-ai inseninat dimineata cu fetele tale: SUNT SU-PER-BE!!!!! vreau si eu o fetitza, va rog mult de tot
Inais, Vlad se trezeste numai razand, dar cred ca are un motiv bine intemeiat: si-a schimbat domiciliul de vreo 3 luni, doarme numai in patul mare. In patutul mic nu-i mai placea deloc, se lovea cu capul de gratii, vad ca are nevoie de mult spatiu , in patul mare migreaza toata noaptea.....deci zic sa schimbati patutzul cu unul mai mare.
Cleo, LA MULTI ANI MAREI! ne primesti si pe noi la inghetata aia
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SE SERBEAZA AZI!
Vlady
cleo78 spune:
primesc si de peste balta musafiri am cu ce- inghetzata e super faina! e prima care nu imi face aschii las inghetzat. E cam...calorica, insa... si cu colesterol, dar zic ca de ziua Marei puteti sari calul.
am fo la biserica sa impartashim fata - e ingrozitor de aglomerat, toata lumea se baga in fatza, toata lumea ne trimite in fatza - dar in fatza erau si alti copii cu parintzi- si aia sunt copii.....
prefer in timpul saptamanii si pe vreme rea - e mai linishte.
mai fetelor, cum dorm copiii vostri inpatul mare? ca fiica mea facwe tumbe, se impinge in cap, rama ca porcul sau ca rama, cum vreti, sta cu fundu in sus si apoi pica intr-o parte fundu -cum sa o pun pe fiica mea in patul mare?? in 2 min e jos la joaca! asha in patutul mic da de plasa de 2 ori, maraiie 3 min, gaseste una din cele 4 suzete la dispozitie, si biberonul cu lapte si... adoarme. Noaptea mai maraiie, plangaceshte - zic ca de la dintzi .. pai cred ca ash sta numai langa ea sa nu pice.....ba la un moment dat ma gandeam ca o sa iau o saltea in loc de canapea sa o culc pe saltea.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Neatza...
LA MULTI ANI MARIILOR, MARELOR, MARIANELOR, LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
Noi am fost la 8.50 la biserica si ne-a trimis acasa, ca cica dupa ora 11 se impartaseste Exact ce spuneam aseara ca ma voi intoarce cu nervii nervosi. Of si e singura biserica dn zona, e o aglomeratie groaznica... Si imi pare rau ca n-am reusit sa o impartasesc... of...
Cleo nu stiu sa-ti raspund ca Eva nu doarme in patul mare dar in patul ei face exact cum spui tu ca face Mara in cel mare, o pun la un cap, ajunge la celalt cap, cu picioarele pe sus, printre zabrele, cu fundul in sus... etc...
Inais, si Eva are zile cand se trezeste incepe sa se scanceasca, dar nu mereu. De cele mai multe ori se da jos si vine inspre sufragerie lipa-lipa, lipa-lipa. Dar probabil ca tu ai dreptate, noi am dat jos zabrelele de pe o latura, astfel ca poate sa se dea jos/urce in patutz singura, fara probleme.
Pupici tuturor, fujim afara la prietene!
Ciao ciao.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png