Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Doloress spune:
Multumesc Magnetism, Inais, Simona!
Laura sa speram ca nu e de operat! Am avut o colega care si-a operat baietelul, i-a facut circumcizie, la 3 ani, se infectase rau de tot. Pupicei lui Mirci!
Anisia ce frumoase poze, mi-ai facut pofta de bebe mic! Si eu ma intreb ca si Cleo daca mai stiu sa tin un bebe mic in brate, acusi naste prietena noastra si eu am sa-i fiu nasica.
Dupa nastere e si furtuna hormonala in corpul tau, eu nu stiu daca am dat in depresie dar si eu plangeam de se scutura camasa pe mine din nimic. Bine, al meu era si la spital, veneam acasa singura si plangeam in fiecare seara, mai ales ca exact cand trebuia sa plec deschidea ochii si mi se parea mie ca se uita cu repros la mine. Insa nu puteam ramane toata ziua la spital, nu aveam unde sa dorm, in plus nu mancam mai deloc, taietura ma durea ca stateam toata ziua pe un scaun tare langa patutul lui. Oricum si cand a venit acasa plangeam, tot asa si al meu a avut reflux si voma mai mereu. Abia pe la 3 luni m-am potolit Acomodare usoara!
Socrate ti-am vazut smecherasul in vacanta, un scump si jumate! Ce lap-top fain are el acolo!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
YLARI spune:
Buna fetelor, va ofer o
M-am trezit, papam si iesim pe afara.
Ieri am scormonit netul dupa info referitoare la autobronzant, avem un botez curand si vreau sa incerc figura, ca sa stiu din timp daca sunt in stare sa-l aplic fara sa ajung ca o zebra. Eu mai folosisem cu succes si fara bataie de cap, dar deh, acum sa vad rezultatul daca respect toti pasii.
Anisiap si eu vroiam dar am uitat sa iti dau un pupic de incurajare iubita, of cand imi aduc aminte cat am plans si eu dupa ce am nascut... asa, aiurea... O sa treaca, uita-te la bebelacii tai frumosi si scumpi si o sa ai alta stare
Laurita sper si eu sa treaca cu medicamente! Sa ne tii la curent.
Simo ce bine ca ai mai scris, imi era dor de tine. Vai ce parinti inconstienti aia care-i dau tzigari copilului...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Socrate, f. frumoase pozele. Si f. frumos complexul - puteati sa iesiti sa va plimbati si prin imprejurimi sau in jur era izolat?
Noi am vrea sa facem o mini iesire in Delta - a fost cineva? ceva recomadari?
Ylari, deci sa inteleg ca va intalniti in Riviera. Inca nu am aflat ora.
Eu voi veni oricum joi in Pantelimon, nu stiu inca daca dim sau dupa-amiaza si in ce formatie
Merci de info despre cornete de inghetata
Sincer, prefer sa cumpar.
Adriana
socrate spune:
Neata si o de la noi.
Multumim pentru aprecierile la adresa flacaului meu.
Adriana eu stiu ca la Metro au cornete. Nu puteam iesi din complex, adica am fi putut ca nu departe mai erau niste hoteluri si chiar oraselul Obzor, dar ne-a fost lene si nu am prea avut de ce sa iesim
Laura sper sa scapati de cutit saracul Mirci uofde incurajare. Si mie imi place de Mircea, mereu ii zic sotului meu de ce face cum face. El stie deja ca e baiatul ala blondut de imi place mie.
Anisiap, curaj iubita acusi trece furtuna, e normal dupa nastere sa te simti asa. O sa iti recapeti tu echilibrul dupa ce ramai cu cei doi bb ai tai o sa ai timp pentru amandoi, acum Kevin are mai multa nevoie de atentia ta.
ca_eric sper sa gasesti ceva bun repede.
gabitzam spune:
Am vazut si eu poze frumoase cu bebe Sebastian dragut si smecheros, care nu mai e chiar bebe ci un baietel deja
Raducu meu are in gura o explozie de masele/dinti, nici nu stiu ce trebuie sa mai iasa. In sfarsit a spart si a patra maseluta dar si locurile goale unde trebuie sa vina caninii sunt umflate. S-a deranjat la burticacu ocazia asta si basca are si nitel rosu in gat, cadou de la Andrei. Per total e varza, si noi pe linga el. N-a dormit bine deloc, s-a perpelit toaaaata noaptea, n-a dormit doua ore legate deloc, ma trezea intr-una, nu stiam ce sa fac si cum sa-l linistesc. Uof! Dar n-a mai facut febra, macar atat.
Alaturi de SEBI
Micaela06 spune:
Lori suntem bine iubita, dar nu mai am net wirless si imi e greu sa stau la calc asta mare sau cu mufa infipta in laptop
eu sunt putin 'intoarsa' cu pobleme la serv. cu bilanturi si fel si fel de prostii , in cautari de pamant, credite, intr-un cuvant porcarii
Daria e bine, santoasa voinica, voioasa, plina de enrgie, mai plina de energie
Ne este dor de voi, mai citesc din cand in cand ma uit la poze si abia astept sa ne mai linistim si noi sa ne vedem.
Aaaa si ne bate si pe noi gandu sa o facem pe Daria surioara mai mare
Daria
gabitzam spune:
Aaaa, Micaela, ce bine imi pare ca ai mai scis, chiar imi faceam ganduri ca te-ai suparat, sau ceva. Ce dragut, Daria surioara
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
Hello fete dragi,
Noi am fost intr-o plimbare pe la Mini Blue sa-i luamLauritei si lui Mirci, Aqua Doodle, dar din pacate n-am mai gasit.....apoi la bisericutza, e mortal Vlad cum pupa toate icoanele si se straduieste sa ma imite cand ma inchin: pune o mana la frunte si apoi o roteste de mai multe ori in jurul burticii , e haios rau
Mama, l-a tot dus pe la biserica si cred ca ea i-a aratat ce si cum;
o alta faza tare de tot a fost la mare, unde in holul hotelului era o expozitie de tablouri , pictorul prezent si el, pe Vlad tocmai il lasasem pe jos si a luat-o ca ratusca repede, s-a repezit sa pupe fiecare tablou in parte ramasese pictorul ala mai tablou decat propriile lui tablouri ca nu intelegea aceasta manifestare a lui Vlad. Oricum noi ne-am prapadit de ras.
Mai putin Stef care e oripilat ca Vlad pupa icoanele, zice ca sunt cele mai mari purtatoare de TBC......asta inseamna sa ai dr in casa...
Laurita, si eu va tin pumnii din tot sufletul sa scapati doar cu medicatie. Dar ce ti-a spus mai exact, da-ne detalii
Simo, am vazut si eu folmuletul si m-am oripilat.BRRRRRRRRRRR, ce i in capul unor astfel de parinti????
Adriana, practic nu s-a stabilit nimic definitiv, am zis ca in principiu daca vine YLARI, ne vedem joi dimineata. A ramas sa stabilim detalii saptamana viitoare. Eu m-am intalnit cu LAURITA la 9,30 si spre 11 am luat-o spre casa. Se incalzeste, bebeii obosesc si e drum lung pana acasa de-asta am ales un astfel de orar.
Deci, in pp, joi la 9,30 la Riviera, dar ramane sa mai discutam.
Ylari, da, da, da, noi oricum avem ca proritati karate si into pt Vlad. Probabil ca vom incepe cu inotul la un babyspa de la anul si apoi neaparat katare, judo. Chiar ne-am intalnit la mare cu Federatia Romana de Karate si Stef a intrebat de la ce varsta primesc copilasi, se pare ca de la 4 ani. deci, mai avem ceva de asteptat, pana atunci tre sa-i invatam sa dea si ei un upercut, ceva
Vlady
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Hello fete dragi, Adriana, practic nu s-a stabilit nimic definitiv, am zis ca in principiu daca vine YLARI, ne vedem joi dimineata. A ramas sa stabilim detalii saptamana viitoare. Eu m-am intalnit cu LAURITA la 9,30 si spre 11 am luat-o spre casa. Se incalzeste, bebeii obosesc si e drum lung pana acasa de-asta am ales un astfel de orar. Deci, in pp, joi la 9,30 la Riviera, dar ramane sa mai discutam. Vlady |
Alysh e ok asa sa ne intalnim la 9.30 si la 11 sa plecam spre casa. S-ar putea sa vin de miercuri. de venit vin sigur, deocamdata nu stiu daca vin de miercuri sau de joi.
YLARI
Edit: in Riviera unde i dati jos din carucioare? Acolo la leaganele de langa teatrul de vara? Sau sus, inspre bazine? Ca sa stiu pe unde vin.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Am vazut si eu poze frumoase cu bebe Sebastian dragut si smecheros, care nu mai e chiar bebe ci un baietel deja Raducu meu are in gura o explozie de masele/dinti, nici nu stiu ce trebuie sa mai iasa. In sfarsit a spart si a patra maseluta dar si locurile goale unde trebuie sa vina caninii sunt umflate. S-a deranjat la burticacu ocazia asta si basca are si nitel rosu in gat, cadou de la Andrei. Per total e varza, si noi pe linga el. N-a dormit bine deloc, s-a perpelit toaaaata noaptea, n-a dormit doua ore legate deloc, ma trezea intr-una, nu stiam ce sa fac si cum sa-l linistesc. Uof! Dar n-a mai facut febra, macar atat. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Gabitzu, acum am vazut ca ai probleme cu Raducu, of dragul de el... Sper sa nu se complice rosul din gatutz si sa-l chinuie cat mai putizn dintzocii. Ai Evei se incapatzaneaza sa nu iasa... are numai 8 dintzoci si maselele toate umflate, cred ca in curand se vor umfla si caninii...
Cleo, nu ne-ai zis, te-ai auzit cu Getutza? Ce mai face? E suparata pe noi? Sa-i dai pupic din partea noastra si o asteptam sa ne mai povesteasca ce a mai facut! O imbratzisam cu drag!
YLARI