Personal shopper

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

da...trebuie bani bagati...daca nu-i ai, poti imprumuta, varianta cea mai buna este sa ceri cuiva apropiat, pe termen nelimitat sau cat mai mare. daca nu, atunci la banca. eu am evitat banca, am ales rudele
timp, ohoooooo! mananca foarte mult timp! eu am avantajul ca stau acasa in CIC si ca ma ajuta mama cu copiii. tu ai avantajul ca nu ai inca ccc copii si esti studenta, nu trebuie sa iei decizia de a renunta la actualul job. eu asta am decis, daca vad ca se misca treaba pana in aprilie. pana acum merge bine, nu extraordinar, dar mult mai bine decat am crezut initial. timp? printre picaturi...de cele mai multe ori noaptea ma ocup de comenzi, le pregatesc pt a 2 a zi. tot noaptea ma "joc" la poze, la site...caut furnizori, cred ca aia zic ca sunt nebuna ca le scriu mail la ora 2 ...
ce am uitat sa-ti zic ca e super important curierul! eu lucrez cu fan courier si sunt multumita de ei. am incercat si alte variante, dar...au picat. la fan imi convine ca in max 24 de ore livreaza comanda si pe baza contractului imi baga banii in cont colector. astfel se elimina inconvenientul cu rambursarea banilor, care e un cost suplimentar.
daca vei mai lucra cu cineva, ai grija sa-ti alegi omul potrivit, care sa se muleze pe dorintele tale, sa inteleaga ca este un parteneriat si nu o distractie. am cochetat si eu cu ideea, pana la urma am ales varianta sa lucrez singura, caci aveam ritm diferit de lucru fata de persoana cu care colaboram. eu sunt mai "agitata" din fire si nu am liniste pana nu stiu ca totul este perfect.
ce m-a ajutat pe mine in luarea deciziilor a fost instinctul. am ales furnizori si produse care am crezut eu ca vor avea impact. din pacate am renuntat la unii furnizori, pe motiv de neseriozitate: nu aveau pe stoc produsele si nu ma anuntau de acest lucru, scumpeau marfa si la fel, nu livrau la timp, nu respectau termenii contractuali privind expeditia. de multe ori m-am trezit ca am platit pe transportul produsului catre mine mai mult decat era profitul, caci furnizorul "nu avea azi drum in zona"...cu toate ca la inceputul discutiilor promiteau marea cu sarea. am renuntat, am triat, am ramas doar cu cei cu care colaborez linistita, fara batai de cap, caci vreau sa fac asta cu placere, nu cu stres.

alt aspect, introdu "bonusurile"...discounturi suplimentare pt clientii fideli, puncte de fidelitate, cupoane de reducere, cadouase mici, dar care sa-i lase clientului o stare buna...ideea e sa se intoarca la tine! nu sa cumpere numai 1 sigura data. si daca se intoarce, sa vina si cu "ajutoare".
daca iti faci site, fa un colt cu "parerea clientilor", unde sa le lasi si pe cele negative, caci prea multa "dulceata" pica rau la stomac...
daca imi mai vin idei, iti mai scriu . mie mi-a luat destul timp sa invat astea...adevarul ca am luat decizia peste noapte si m-am aruncat cu capul inainte in necunoscut la vreme de criza. insa nu regret, cred ca e una din deciziile bune luate in viata. si e suficient sa crezi in ceea ce faci, sa pui putina pasiune si munca si reteta e gata.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ma voi gandi la posibilitati si la un plan, fetelor. Multumesc mult de ajutor si de idei!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hihihiihhi, cred si eu ca ti-ar place asa un ...mini job

Colega mea de munca de aici, a inceput sa lucreze in industria hoteliera in SP/Brazil de la 19 ani, pana...acum vreo 2 ani in urmas, asta insemnand pan'pe la 27.

A incepu de jos, in doi ani a ajuns concierge, ulterior un client i-a facut propunerea sa lucreze ptr el ca si...personal shopper.
De fapt ce a vrut el, era ceva de genul ...guvernanta, ptr un salar de 3000$, insa asta insemna ca ea sa nu mai aiba viata personala, as aca a refuzat oferta.

Nu retin ptr ce salar a lucrat(timp de 10 luni, apoi a ales sa colinde lumea, si uite asa ne-am intalnit aici)insa era supre-ultra multumita financiar vb, dar si obosita...
si de cate ori vreo iubita a boss-ului era multumita de bijuteria oferita, primea si ea un cadou...de fapt avea acordul sefului sa-si cumpere ce vrea ea.
La fel, ptr cumparaturile care depaseau o anumita suma, din partea firmei primea un disscount de...20% sa zicem, pe care il folosea ptr cumparaturile personale.
Sau tichete ptr cina la nu-s ce hotel, sau un trat. Spa, etc...

cumpara de la..flori, mancare,pana la bijuterii suuuuper scumpe.
E adevarat ca tipa are gust si idei ingenioase de cadouri de ex.
si nu-s cum face da gaseste numai oferte, reduceri...

cand lucram impreuna, numai ce mai aparea cu vreu ruj Lancome de vre 8$, cu una alta aberant de ieftin...si a naibii care mi se potrivea de minune, si era chiar stilul meu.

Insa iti spun...se uita la tine si deja te-a "citit"..ce-ti place, ce nu ti se potriveste, ce te pune in valoare, ce te pune in umbra...

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 9+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am fler la cadouri, de fiecare data primesc numai laude si de fiecare data eu cumpar cadourile pt. toti prietenii.
Da' in Romania cred ca mai trebuie sa treaca vreo 10 ani pana sa existe asa ceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput