Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Multumim de capitol, Elle ai revenit in forta! Sper ca a vazut aida ca ai facut capitol si nu s-a apucat si ea

Luciei ii mai spun o data ca mi-a facut mari pofte cu pastele alea... Si tocmai am mancat... deci inseamna ca maine trebuie sa prestez asa ceva, ca e pofta mare

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

[quote]citat din mesajul lui aidaciolac

ok , intru sa fac capitol
ti-am luat-o inainte ... sac sac sac!

multumiiiiiim

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

sper ca nu te-ai suparat ... !

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

m-am intors acasa
aida, eu NU am problrmr de constipatie, NU am avut nicodata.
am fost la control, tensiune buna 12/8, masuratori care arata bebei mari si la termen, greutate aproximativa 2300-2500 gr fiecare, lichid amniotic in cantitate normala. cica daca era unul singur avea vreo 4000gr. acum .
iar a prelungit termenul de nastere, adica nu l-a prelungit, ca dpn meu este 15.09 dar prima data a zis sa ajungem la 36 sapt, adica prin 20 august, apoi a zis ca pe la inceputul lui septembrie si azi a zis ca urmatorul control 1-3 septembrie si apoi vedem in intervalul 10-15 septembrie cand facem internarea si cezariana.
m-a sfatuit ca daca mi se intareste tare burta cu toate medicamentele, sa il sun neaparat si ma trimite la spital la perfuzii, sa nu faca bebii tahicardie, ca atunci mai bine ii scoate afara.
aaaaaaaa, si tot pereche zice ca sunt, desi nu e sigur

anco 34+???? si

poze

Yuhuuu..felicitari pt grasunei.....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Delia am mancat paste cu sos si cu cascaval care se topeste si se intinde.
In sos pun ceapa verde,usturoi, ciupercute, rosii, busuioc si patrunjel si gata....(am mancat 2 portii)

Acum ma pun pe citit si pe navigat ca merit dupa o zi intreaga...mai trece vremea (ca acum nu mai intra nimic) .....si apoi intru la pepenas galben, mure si nectarine....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Yammyyyyy Prestez si eu joi, ca atunci e zi de cumparaturi

Pt fetele care nasc natural, credeti ca ajuta la epiziotomie baile de sezut? Adica la vindecare evident

bai de sezut

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

anco felicitari pentru grasunica si grasunel! sa stea la mami in burtica pana la termen!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Seara buna tuturor,

Eu azi v-am citit, dar nu am fost cu prea mare chef de vorba. Sper sa imi treaca ca nu e o stare specifica mie.

Multumesc tuturor fetelor pentru sustinere si imbarbatare. SPer si eu sa fie totul ok.

Felicitari celor care s-au intors cu vesti bune de la medic.

Mimika bine ai revenit!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida nu cred eu ca te lasa sufletelul sa nu le dai ceva si la animalute. Fugi sa ai grija de ele.

Anco, felicitari pt pereche. E bine ca sunt grasunei ca nu ai probleme daca vor sa iasa mai repede.

Carina, curaj. Nu te mai gandi la prostii ca nu ai de ce. Minuneaza-te de burtica acum cat inca o mai ai ca nici nu stii cand trece timpul.

Mai fetelor eu nu mai stiu efectiv ce sa fac. De 3 zile vomit dimineata la pranz si seara. Nu stiu cum sa fac ca sa mai ratez cate-o masa.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

anco nu mai stiu daca te-am felicitat pentru vestile bune!

monikus imi pare tare rau ca nu te simti bine

carina nu mai e mult.

delia cred ca ajuta, da. La noi cred ca va fi in lighean (desi... am impresia ca as intinde pe acolo firele de la epiziotomie... stand in pozitia aia... ). Citeam ca dupa epiziotomie sunt indicate baile cu ceai de galbenele si cu ceai de pelin. Si oricum trebuie igiena locala mai ceva ca de obicei cred.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

monikus imi pare tare rau ca nu te simti bine

30+

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

gata jobu' pe ziua de azi .. plec acasa ca abia astept sa fac un dus si sa ma bag in pat ....

somn usor si noapte buna!

Eva

papa bun

Mergi la inceput