Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

haircut, bine ai venit!

masinutza, n-am apucat sa scriu la vremea respectiva dar am fost si eu cu gandul la tine! sa-ti dea Domnul cat mai repede o minune mica in burta!

eu l-am simtit pe bebe la 16 sapt si acum il simt zilnic, de mai multe ori pe zi. eu am alta intrebare: unde il simtiti pe bebe? al meu e ff jos, la linia chilotului si ma cam sperie. n-ar trebui sa stea mai sus? azinoapte mi-a dat nist elovituri atat de puternice si atat de jos ca ma gandeam ca vrea sa iasa

19+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

e normal sa il simti jos. de altfel nici uterul nu depaseste linia ombilicala. eu cateodata o simteam atat de jos ca era sub linia chilotului, la osul pubian. stai linistita. daca ar fi sarcina jos ti-ar fi zis medicul.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

buna fetelor!!!!
ce va mai laudati cu bebelushi...ma bucur enorm ptr voi, asa ma mai alin si eu sperand ca intr-o zii bunul dumnezeu ca-mi va da si mie bebelu mult dorit
eu ma simt bine fizic, psihic stiti si voi cele care atiti pierdut sarcina, astept prima menstruatie si apoi merg la control
sper din tot sufletul ca pana la sf sfarsitul anului sa raman insarcinata
sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi dar nu va scriu ca ma simt aiurea
va doresc o zi frumoasa si linistita, bebei frumosi si sanatosi

iti urez o noua sarcina cat mai repede. eu am lasat o menstruatie si apoi am ramas gravida. si nu am avut nicio problema. abia asteptam vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

carmita_baby Uitasem sa-ti zic...bb-ii sunt diferiti...adica in saci diferiti si cu placente diferite. Se poate si sa nu semene intre ei deloc...

aylin_tarcan Si ce daca a plouat...mie chiar imi place cand ploua, dar sa stau acasa nu la munci ...ma reconforteaza. Dar ati avut un traseu incarcat...frumos.
Eco si eu stiu ca nu e daunator...doar doppler-ul il deranjeaza pe bb (suntele sunt prea puternice sau ceva de genul asta). De aia si cand iti pune doctorul sa asculti bataile inimioarei lui bb nu lasa decat cateva secunde, ca sa nu-l streseze prea mult pe micut.

masinutza Ma bucur sa aud ca te refaci incet-incet. Poti sa scrii linistita. Noi suntem aici sa ne incurajam si sa ne sprijinim una pe alta. Plus ca afli si multe informatii utile. Iti tinem pumnisorii stransi (x 6 ) sa ti se indeplineasca marea dorintza cat de curand.

20+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

unboticutz Si eu ii simt pe bb-i sub buric dar nu foarte jos. Uterul se mai ridica pe masura ce creste bb.

20+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Masinutza, chiar ma gandeam daca o sa mai vii sa ne vezi. Sunt convinsa ca vei ramane insarcinata cat de curand, numai sa nu uiti de bucurie sa ne anunti si pe noi! iti tinem pumnii si maiintra din cand in cand cand ai timp. Stiu ca ai avut probleme cu sangerarile in primele sapt, la fel ca mine. Am citit un articol cum ca s-ar putea intampla si la urmatoarele sarcini si de aceea medicii recomanda tratament de sustinere inca din prima sapt. Vb cu medicul de asta. Eu sunt tot din Ploiesti si stiu ca medicii de acolo pot fi cam... expeditivi. Tine-te de capul lor. In nici un caz nu vreau sa ai ganduri negre din ceea ce scriu eu aici, optimismul e cel mai important sa stii. Si oricum ai chiar si aici experientele fetelor care au trecut prin asa ceva si acum il simt pe bb. Te asteptam cu drag!

Hei voi, ati scris o graza de aseara pana acum. Legat de muraturi si sexul copilului, nu dati in mesager , eu doar va ziceam ce imi spuneau si mie babele, ca la maica-mea la serviciu (lucreaza la coafor), e plin de asa ceva . Nici eu nu cred in asa ceva...

Cum misca bb, cat am stat la pat in sapt 11-12 aveam senzatia ca il simt. Dr a ras copios zicand ca nu am cum asa devreme. Am fost tare dezamagita. Acum stiu sigur ca el este, e ca o bulade aer, dar fara sa fie colonul . Sau ca o atingere fina. Si eu tot intre osul pubian si jumatatea liniei dintre el si ombilic, pe partea stanga. Si sunt aproape aceleasi senzatii, acum doar ca mai puternice. La ultima eco mi-a confirmat ca sarcina e putin spre stanga, probabil de acolo. Oricum, nu mai las pe nimeni sa imi spuna cum ca nu e asa. Stiu ce simt si nu e de la balonare . Vazandu-ma asa hotarata, medicul a zis ultima data ca poate am dreptate si ca e posibil pt ca sunt ff slaba, am ramas insarcina cand aveam 44 kg si mi-a zis ca e posibil doar pt ca sunt piele si os.

Am senzatia ca suntem muult mai calme si mai linistite. Ma bucur f tare. Sper sa ma intorc cu un carucior colorat clar pe 26 cand ma duc la Iosup.

Catalutza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Buna
Apropo de contractii sau altceva.Sunt momente in care simt in partea de jos a abdomenului o portiune foarte bine conturata, mai tare si pozitionata in directii diferite, de la o situatie la alta,dar fara nicio durere. Cel mai mult se intampla asta daca mi-e fomica. Ar trebui sa constituie motiv de ingrijorare?

17+

Mergi la inceput

larisel, si mie imi place cand ploua. dar parca totusi mi-ar fi placut si cateva zile senine sa mergem sa stam pe o poienita...

asa e cu eco si cu dopplerul

ionela, si eu mai simt asta. niciodata nu am putut sa aflu daca e un fel de contractie partiala sau e capul/funduletul lui bebe. cateodata cand le am mi-e greu sa cred ca e cap sau fundulet si ma gandesc totusi ca se incordeaza partial uterul. dar nu am stiut niciodata cu certitudine. oricum, nu e de ingrijorat.

va pupic pe toate si va mai scriu maine (eu cand scriu cand nu scriu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Si eu am inceput sa simt miscarile bebelinei, cam de acum o saptamana. Cel mai bine o simt seara, cand stau intinsa in pat, ca niste gadilituri in partea stanga, dar nu le simt chiar in fiecare zi, depinde cum se misca ea prin uter. Si greturile parca s-au mai dus... Pe 7 sept avem ecografie, pana atunci poate mergem putin la munte la aer curat, ca de ieri sunt in concediu, tare e bine, dar am niste treburi de terminat, care imi stau pe creieri.
Pupici la burtici.

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele stiti cumva cat costa morfofetala de 21 sapt la sanador?

16+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna gagicile!ce ma bucur pentru bebeii miscaciosi ce sentiment minunat sa-i poti in sfarsit sa simti ca bebe e acolo si e bine!si eu am simtit foarte vag zilele trecute dar azi-noapte m-am trezit din cauza sotului si l-am simti pe bebe exact ca pe un pestisor in punga in partea dreapta putin mai jos de buric.....am adormit din nou cu zambetul pe buze....de el uff..maine mergem la gineco in sfarsit poate ne arata si noua putaca s-au facut atatea pariuri
va pup si va doresc o zii frumoasa!

17+

Mergi la inceput