Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am citit pe forum 2 povesti absolut extraordinare despre sarcina,credinta in Dumnezeu si miracole.Nu cred ca le-as fi descoperit singura dar am primit si eu trimitere catre ele asa ca daca aveti timp merita sa le cititi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=83962

Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna ziua!
Am revenit si noi dupa 2 saptamani de concediu, relaxati dar raciti tare.
Voiam sa incurajez burticile care vor naste natural si vor avea epiziotomie. Cred ca depinde numai si numai de "materialul clientului" cum s-a exprimat medicul meu si de indemanarea doctorului. Sara a avut 3300g la nastere, circulara de cordon si o mana la cap, deci a fost nevoie de epiziotomie mare sa o scoata repede. Nici nu am simtit cand m-a taiat, la cusut insa a fost o "fericire" pentru ca nu au prins anesteziile (3*2 fiole fiecare) si a durat o ora jumatate. Dupa 1 saptamana ma mai jena putin si dupa 2 saptamani deja nu mai durea nici cand statem jos si s-a cicatreizat complet in 3 saptamani. Colac nu am folosit deloc, iar de ingrijit nu am facut nimic special:in spital toaleta facuta de asistente, si acasa apa , gel de dus de bebe si clatit locul cu ceai de galbenele si pelin dupa fiecare vizita la toaleta. Sper sa am noroc si de data asta de un medic priceput la "broderie".
Miercuri mergem si noi sa vedem ce face chiriasul din burtica si sa facem triplu test.
Pup toate fetele si fug sa citesc din urma ca am pierdut muuuult.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Buna fetele,

Iaca ne-am intors si noi din vacanta desi copilul l-am mai lasat o saptamana pe la capre. Si din nou la serviciu.

Am intrat sa va pup dulce. Sper sa apuc sa mai citesc din urma si sa va mai scriu

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Buna fetele,

Iaca ne-am intors si noi din vacanta desi copilul l-am mai lasat o saptamana pe la capre. Si din nou la serviciu.

Am intrat sa va pup dulce. Sper sa apuc sa mai citesc din urma si sa va mai scriu

Madam cum stai cu contractiile?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

so...

eu am avut pompa manuala de la Avent si a fost super! am alaptat direct de la sursa pana la 1 an dar pompa o foloseam sa pun lapte la congelator, sa mai scot lapte cand imi explodau sanii si copilul nu manca, sa mai las lapte cand plecam de acasa....
si subscriu ca ceaiul de chimen si anason ajuta muuuult. si mie chiar imi placea (cu miere)

despre marimea lui bebe: varsta eco teoretic trebuie sa fie varsta UM dar ei cresc in salturi, ei nu se dezvolta identic toti, unii sunt mai mari altii sunt mai mici. unii se nasc la 2500g altii la 4000g. nu va nelinistiti. pe tot parcursul sarcinii o sa vi se decaleze sau avanseze DPN la fiecare ecografie. si bebe meu e cu o sapt mai mare iar primul a fost vesnic mai mic. nu e nimic de ingrijorat. voi calculati in principiu dupa UM avand in vedere ca la fiecare eco vi se poate spune altceva.

despre epiziotomie nu vreau sa vorbesc prea mult, si eu am avut experienta traumatizanta, dar restul fetelor sin spital nu au avut nicio treaba (mie mi se inflamase nodul cusaturii si credeam ca o sa mor (asta dupa o nastere in 10 minute). din cate am citit vad ca la mine nu a fost atata de nasol ca la voi. la taiere si coasere in schimb nu am simtit nimic. o saptamana am tras rau de tot. apoi mi-a trecut. dar saptamana aia a fost de cosmar. am cumparat un unguent pe baza de plante (plantintim gel se chema) care am avut impresia ca mi-a facut bine. si am mai avut ceva tot din plante pe care il puneam in apa si in chestie din aia de stropit parul la coafor si toata ziua ma stropeam cu el. sper sa imi aduc aminte cum se chema sa va zic (parca tot de la plantintim era)

Mergi la inceput

ancadragoman, deocamdata stau binisor. mai simt ca mi se intareste burta, insa nu rau. inca nu am inceput sa iau in mod regulat no-spa. am mai luat la excese. de care am tot facut. pai numai la cate suturi in burta, calareli am avut parte de la alma. si de cate ori am ridicat-o....oricum, o sa le am. asta e clar. daca de pe acum mi se mai intareste burta....dar inca sunt prea slabe ca sa iau antispastice zilnic.

merci de grija si te pupacesc

Si LMA Mariei! Sa fie sanatoasa si sa o bucure pe parintii ei!

Mergi la inceput

Petra multam de raspuns ,eram curioasa daca si la bb 2 o sa ne rupem oasele in pat...se pare ca da.
Sarcina usoara si sa sti ca sunt cu ochgii pe tine

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Petra multam de raspuns ,eram curioasa daca si la bb 2 o sa ne rupem oasele in pat...se pare ca da.
Sarcina usoara si sa sti ca sunt cu ochgii pe tine

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

mai, la Alma am inceput sa iau 2 no-spa pe zi la 20 de saptamani. la serviciu am fost pana la 26 si apoi de frica am stat acasa. acum nu cred ca mai sunt atat de panicoasa, nu ma odihnesc la fel de mult ca la alma si deocamdata totul e ok. astept sa vad pe 25 august ce o mai face colul meu si in functie de asta ma mai cumintesc au ba. te tin la curent

Mergi la inceput

Hai ca acum o s afie mai bine,nu de alta dar nu ne mai permitem luxul de a sta la pat

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mamidepuiuti Felicitari pt carucior! Important e sa fie sanatos!

Fetelor care au revenit din concediu...sa va fie de bine. Nu ne puneti niste poze si niste impresii?

20+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput