Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_nicolae spune:
Pisigri,
cred ca lumea mai motaie, a fost vremea mai racoroasa la bucuresti si merge bine un somnic de dimineata. Legat de patut de concediu, dc nu te dau banii afara din casa, si nu stati f mult, ai putea folosi landoul de la carut, dc ai...
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
simina_kin spune:
[center]

Giulia Alexandra- bebe de Georgyiuly 

Tudor- bebe de Leeloo 

Teodor-Ioan- bebe de Irina81 

bebe de Nilufera 

si mamicii Emili 2008care isi serbeaza azi ziua de nastere

Si cu intarziere mamicilor sarbatorite ieri

Adirys21 si Catinuta 

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Prin urmare, ca sfat, cand intrebati/anunati/rugati ceva f important, dati cu bold + rosu, iar cand va asezati la citit din urma, stati cu pixul si foaia pe masa... Uuups, am gresit, trebuia sa zic creion, nu pix, ca na, cine stie ce pix puneti pe masa Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
Aooollleeeoooo da de ce sa va chinuiti??? Asa stai tu Anca??cu pix si foaie??????
Se deschide forumul de 2 ori mama, in unul citesti in unul scrii mesajul....fara pix

26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
cativ13 spune:
Buna dimineata! La multi ani, numai soare si zambete pentru sarbatoritii zilei de azi! Pupam si mamicile si bebeii lor
Recuperez cam greu, retin si mai putin din ce citesc...cred ca varsta isi spune cuvantul
Asa...sa o iau in ordinea in care imi amintesc: 1. "Diversificare" pana la 6 luni, nu avem nici cea mai mica tentativa pentru ca mi-e groaza
Daca se ineaca? Daca nu pasez bine leguma? Daca nu stiu sa ii dau si ii provoc repulsie fata de mancare?

lista poate continua. Ideea e ca am o schema preluata dintr-o emisiune a Simonei Balanescu, pe A2.Nu stiu sa intru pe mailul comun, nu am parola, ma tem ca nu ma descurc...daca vrea cineva sa o citeasca, o trimit pe mailul oricui o poate pune pe mailul comun.2. "AP"- am citit multe articole de pe site, cu unele sunt de acord, altele nu. Cumnata mea alapteaza si fetita are 2 ani. Eu nu vrea sa ajung la aceasta,,performanta", consider suficient un an.3.,,Excursia sau Marea intalneala" - venim si noi, de-abia asteptam sa va cunoastem
Cam atat, deocamdata...

mami de Silvia Ioana
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Neatzaaaaa>: Vreau si eu un sfat de la mamicile care au fost plecate cu bebeii pina acum. Unde i-ati culcat? Noi avem pat de lemn, mare, pe care evident nu il caram dupa noi, dar as vrea sa stiu daca e musai sa ii iau un patut de-ala jos, din pinza, cu plasa pe laterale, sau nu. Ma gindesc ca pe de o parte ala iti ofera ceva siguranta, ca o pot lasa 5 minute in el fara sa ma tem ca imi cade in cap, dar pe de alta parte avem masina mica si nici nu ma dau banii afara din casa... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, noi avem din acela de voiaj dar nu l-am luat cu noi pana acum pt ca aveam landoul, il puneam pe 2 fotolii si dormea bine mersi acolo
!! Acum nu mai incape in landou
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
poohy spune:
Pisigri - pe noi ne ajuta foarte mult patutul de voiaj. Dar noi nu am avut landou. Asa ca daca bebe doarme in landou/carucior bine cred ca e o solutie foarte buna daca nu va dau banii afara din casa.
Si eu ma gandesc cu vaccinurile astea...
Pisigri - se face rotarix dupa 5 luni? Eu stiam ca trebuie pana in 5 luni ca sa aiba efect. Asa mi-a zis pediatra. Ca nu aparuse cand a avut Manu sub 5 luni, dar acum lui Mihnea i l-am facut.
Cu prevenar-ul - nici eu nu i l-am facut lui Mihnea, si nici lui Manu pana la 2 ani (cand i-am facut pneumo23). Lui Manu i-am facut pentru ca intra in colectivitate din septembrie.
Denisamada, vad ca tu sti mai multe - si mie pediatra mi-a zis ca nu merita facute optionalele pana cand nu intra in colectivitate. Acum i l-am facut lui Manu - dar mi s-a spus ca o data ce un fratior intra in colectivitate - e ca si cum si al doilea ar intra. Si nu stiu daca sa ii fac sau nu lui Mihnea prevenar ca pneumo23 nu se face pana in 2 ani. Mie mi se par prea multe vaccinuri si as astepta sa vad cum se comporta Manu la gradinita, si daca raceste, cum reactioneaza Mihnea.
Stiu ca de la Ror se poate dezvolta boala - o forma usoara, necontagioasa. Asta ca side-effect nu mi se pare foarte rau. Probleme ar fi cu starea de leguma... Dar eu nu vreau sa citesc subiectele de care ati spus - ca ma panichez de tot.
Oricum, eu as fi dat orice sa fi facut varilix-ul inainte de sarcina.
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui novus [quote]citat din mesajul lui pisigri Neatzaaaaa>:Vreau si eu un sfat de la mamicile care au fost plecate cu bebeii pina acum. Unde i-ati culcat? Noi avem pat de lemn, mare, pe care evident nu il caram dupa noi, dar as vrea sa stiu daca e musai sa ii iau un patut de-ala jos, din pinza, cu plasa pe laterale, sau nu. Ma gindesc ca pe de o parte ala iti ofera ceva siguranta, ca o pot lasa 5 minute in el fara sa ma tem ca imi cade in cap, dar pe de alta parte avem masina mica si nici nu ma dau banii afara din casa...If you can't say something nice, then don't say nothing at all"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jacksonhttp://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
anca_nicolae spune:
Simina_kin,
si eu mai deschid cateodata forumul de 2 ori, insa merge greut si se intampla sa vreau sa raspund la 2 posturi, unul de la pag 1 si altul de la pag x, peste 10..., si pe foaie scriu doar 1-2 cuvinte, nume-mama si problema :)
Tu cum te simti cu sarcina, te durea capul acu ceva zile, esti bine? Ma uitam la odisee ce vb noi la 26 sapt... intors capul in jos, col inchis/deschis, IRuri, dar mai ales despre nastere naturala vs ceza... si bagajul de spital, imi amintesc de cateva frete care l-au facut si desfacut de vreo 3 ori pana la termen:) Pup, tinem pumnii.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
anamariame spune:
| citat din mesajul lui chatonel lepsa aia suna bine cu "ia leapsa" Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose![]() |

Chotonel, te tii de glume in miez de noapte, ha?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
neatza
la multi ani sarabtoritilor de azi..cam atat scriu ca fac bagajele..la 2 plecam la Dunare la niste prieteni..pana duminica sau luni
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra

Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose