Help, MINI-meniu pt 5 ani
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adialex mamagiuliei, de unde iei reteta aia de tort cu cremeOle, ornat cu glazura de ciocoMilka si frisca si perle ? imi ploua in gura multumesc |
O combin, promit poze
Reteta initiala e Krem a la Krem, insa o voi face sub forma de tort si o voi orna cu di tuoate
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
szivarvany spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13697/Prajitura-Krem-a-la-krem-/
am gasit reteta de baza, Krem a la Krem
Voi face blatul si crema cum scrie in reteta, desupra voi face o glazura mai groasa - sper si voi orna cu frisca roz si perle simplu si rapid si usor de facut ! Sigur voi pune si poze.
Aseara am prajit vinete si ardei si le-am aruncat deja la congelator, alea sa fie gata
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
szivarvany spune:
Am revenit
Cum o parte din invitati nu a mai ajuns , am taiat din lista muuulte si am venit cu ce am, adica ce am pozat:
primul platou nu apare, e cu pireu si aripioare prajite
platou cu felii "di tuoate"
snitele de piept de bui,chiftele,semipreparate de pui
salata mexicana,beuf,vinete,cruditati
saleuri cu susan
cornulete cu gem de caise
si ramasita de tort care arata oribil insa Giulia pana la ora asta a mancat cat lipseste asa ca macar e bun
asa ne-am inceput noi ziua
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !