Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

gata am intrat in rutina de zi cu zi curatenie si mancare ooofff trebuie sa termin curatenia asta odata ca mam saturat

26+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lorelix, noi am luat patut de lemn pentru camera lui, dar luam si de plasa pentru sufragerie, sa poata sta cu noi in cursul zilei si cand creste sa se poata juca in el Atentie daca luati de-astea de lemn - cred ca am mai zis dupa curs ca nu se recomanda bumper - pernuta aia care se pune de jur imprejur sa acopere stinghiile de lemn. Ni s-a spus ca in trecut se punea pt ca erau spatiile prea mari intre stinghii si putea baga caputul pe acolo, dar acum nu se mai fac asa si nu trebuie pusa pt ca e risc de sufocare, plus ca nu circula bine aerul. Noi deja aveam, dar n-o sa-l folosim. A zis doctorita ca nu se poate lovi tare de marginile patutului, doar daca Doamne fereste are probleme si se da cu capul de el puternic (dar bineinteles ca nu ne gandim la asta).

Laura 26+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Lorelix, noi am luat patut de lemn pentru camera lui, dar luam si de plasa pentru sufragerie, sa poata sta cu noi in cursul zilei si cand creste sa se poata juca in el Atentie daca luati de-astea de lemn - cred ca am mai zis dupa curs ca nu se recomanda bumber - pernuta aia care se pune de jur imprejur sa acopere stinghiile de lemn. Ni s-a spus ca in trecut se punea pt ca erau spatiile prea mari intre stinghii si putea baga caputul pe acolo, dar acum nu se mai fac asa si nu trebuie pusa pt ca e risc de sufocare, plus ca nu circula bine aerul. Noi deja aveam, dar n-o sa-l folosim. A zis doctorita ca nu se poate lovi tare de marginile patutului, doar daca Doamne fereste are probleme si se da cu capul de el puternic (dar bineinteles ca nu ne gandim la asta).

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Si eu tocmai am comandat de alea laterale... . Toate sunt cu 7 fete, avantaje si deazvantaje...

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monis - aparatorile pt patut se leaga din loc in loc, nu au cum sa cada, bebe nu are cum sa le traga, si eu am avut la patutul lui Dominic.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

katy, eu sunt prezenta.

mi-a captat atentia un patutz-tarc din plasa, ce parere aveti?
sunteti pentru patutz din lemn sau din plasa gen tarc?
pretul era redeus de la 300 la 240
ma gandesc sa-l iau....
ce parere aveti?
Simina,
deja ti-ai pregatit trusa pt spital?
..pt carucior si patutz

lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Si eu am luat patut pliant pt ca imi place mai mult si-i mai convenabil la pret...si la o adica nu se stie daca am eu norocul sa doarma copilul in el mai mult de 6-7 luni...asa ca nu avea rost sa bag banii aiurea in patut
Pozele cu bagajele sunt primite de la o mamica...a fost chiar bagajul ei

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankuta, multam frumos de link, am apucat si eu sa il vad, f educativ :)

Despre patut si eu tot lemn am zis ca ar fi ok, adica mai rezistent, si ii voi pune macar 2 laterale pt ca il pun langa perete, imi e teama de curent.

Voi sunteti asa de obosite mereu? Parca nu imi mai revin cu oboseala!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Poate faci altceva cu ele, le faci pernute de decor eventual. Eu as vrea sa-mi faca mama pedeluta pt camera lui bebe din ea, daca o merge Am citit in mai multe locuri ca nu e bine sa folosim, in primul rand pt ca nu circula bine aerul. Adevarul e ca it makes sense... Dar daca le faci pernute, sa nu cumva sa le pui in patut. Am mai spus asta si e f important, in patut trebuie sa fie doar cearsaf care sta bine pe saltea (de-ala cu elastic) si bebe Fara paturici, perne, jucarii etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Lumi, si mie imi pare bine de cunostinta, eu am tot citit ce scrii tu, insa am avut un serviciu extraordinar de stresant si obositor si nu am avut timp de mine absolut deloc. Asa ca am scris foarte rar, cam o data pe saptamana. Sper ca acum sa reusesc sa scriu cat mai des si mai ales sa citesc ce scrieti voi fetelor, mai ales din septembrie, cand Simonica mea reincepe gradinita si voi fi libera toata ziua.
Lacramioara, imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea, sper din tot sufletul sa se rezolve totul si sa fii fericita, esti foarte curajoasa, privesti toata situatia cat de obiectiv si echidistant poti si asta conteaza foarte mult.
Dienutze, Michelle, multumesc mult de urari, intentionez sa ma bucur de toata perioada asta de libertate la maxim !!!
Referitor la carucioare, va recomand Babyexpo de la sfarsitul lunii septembrie, au preturi destul de bune si gama variata de orice. Eu de-acolo m-am aprovizionat si pentru Simona si au intr-adevar preturi mai bune decat in magazine. Si mai ales in an de criza... Eu zic ca merita. Eu m-am hotarat deocamdata la Pramy Luxe de la ABC Design, dar inca nu-mi dau seama cat e de greu, insa are roti cu camera, care se umfla, conteaza foarte mult pentru atenuarea gropilor de pe asfalturile Bucurestiului. Si eu vreau neaparat landou.
Apropo, sa imi treceti si mie va rog in listuta ca voi naste la spitalul Elias din Bucuresticu dr. Daniel Tutunaru. Multumesc mult.

Andrutza 26+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Poate faci altceva cu ele, le faci pernute de decor eventual. Eu as vrea sa-mi faca mama pedeluta pt camera lui bebe din ea, daca o merge Am citit in mai multe locuri ca nu e bine sa folosim, in primul rand pt ca nu circula bine aerul. Adevarul e ca it makes sense... Dar daca le faci pernute, sa nu cumva sa le pui in patut. Am mai spus asta si e f important, in patut trebuie sa fie doar cearsaf care sta bine pe saltea (de-ala cu elastic) si bebe Fara paturici, perne, jucarii etc.

Pai cred ca fac cu ele ce mi-am propus. Le leg de pat ca asa sunt gandite, ca nu sunt pt cap (evident ca nu incape nici un cap pe acolo), dar un picior poate baga oricand. Aia cu aerul are sens, dar cu sufocatul, ma gandesc ca doar daca ajunge cu nasul in ele, nu? Nu v-a explicat la curs la ce se refera sufocatul?

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am niste dureri/zvacnituri in zona inghinala....simt in interior

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput