Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

je...gata, ca oricum se facu de "hora" mesei si ma duc in prospectiune prin imprejurimi, sa vad ce vanez pentru meniu

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui krelia

si ma rog..."lu' cine" ?

Hai-hai ca ne intindem si fetele care abia acuma intra or sa-si dea cafeaua pe camesa din cauza noastra.

monis 27+
acum si cu poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

eu am mancat o felie de pepene cu-n colt de paine si acum ma bag la . ca aseara am avut dureri de burta (de a trebuit sa iau nos-pa) si-am avut si concert de caini afara

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am revenit din plimbarica mea, care s-a dovedit a fi foarte lunga, dar probabil si pentru ca ma deplasez eu cu viteza melcului. M-am intalnit si cu o viitoare mamica, de septembrie insa, care are o burtica imensa...ma gandeam cum o sa arat eu cu o asemenea burta, tinand cont ca am si 1,50 m.......Si ea era ingrijorata cu privire la vaccinul antitetanos, despre care stia ca trebuie sa il faca, dar pe care medicul ei de familie nu il avea...cica nu il mai asigura casa de asigurari...si care la farmacie nu e sigur ca il gasesti. Cel putin la noi in farmacii, nu prea gasesti, numai daca dai comanda. Au reinceput caldurile toride de afara, care sunt foarte greu de suportat in cazul meu, insa ma bucur de faptul ca nu mai am arsuri stomacale.

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

pai eu sunt campioana la 28 de saptamani am luat 18 kilosi o as mai iau

Citat:
citat din mesajul lui miany75

mai,fetelor !Nu va mai stresati atat de kg ...Eu ar trebui sa toata ziua ..am pus 14 kg (cred ca sunt campioana ,pana acum) si am 70kg in cap si in coada..dar ma simt bine in pielea mea..asa ca ..

Apropo de colostru , am observat "existenta lui " de multa vreme ,nici nu mai imi aduc aminte cand ...dar numai atunci cand aplic crema de rigoare in zona respectiva..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lorelix - foarte bine, sa le poarte sanatos. Si eu am luat 2 seturi de body-uri cu maneca lunga de la carrefour.
Miany - multumesc

Monis - si eu to pe o parte reusesc sa ma ridic din pat..cam asa o sa fie de acum inainte...

Eu nu am facut vaccinul asta si am nascut prin cezariana.

Krelia - wow, ce putine kg ai acumulat, felicitari!

Lumi - chiar uitasem sa te intreb cum ai simtit cutremurul, te-ai speriat?Am vazut ca deja au fost doua...

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

apropo de cumparaturi ,am reusit sa achizitionez si eu niste maruntisuri ...un set de body-uri de la carrefour ( parca era devastat magazinul,domn'le ,asa arata raionul respectiv..) si o bluzita cu maneca lunga ,de la oviesse la incredibilul pret de 13,5 lei.....la restul suntem inca in "prospectiuni"

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

voiam sa va mai zic ,vizavi de pompe de muls ..ca intr-adevar cea de la Avent ,cica e senzationala ,la fel si biberoanele ....confirmarea vine din partea unei mamici...

P.S. se pare ca pretul e pe undeva justificat..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Hello, hello fetele

Bine v-am regasit... Am ajuns aseara din mini-concediu, a fost bine relaxant si cu o mare "realizare", am eliminat piatra de la rinichi, deci am scapat de dureri si sunt ca noua... nu-mi vine sa cred...

Monis foarte frumoase pozele... deja ma vad pe insula Thassos, n-am crezut ca e asa fromos acolo... tu arati f bine, nema sunci...

RamonaCopot sa dea DD sa fie bine, sa ajungi cat mai aproape de termen... Multa sanatate

Lumi ai fost f tare cu obiceiul odiseiei... Intru si eu in gashca celor cu 10 kg... sau poate peste... mi-e frica sa ma cantaresc acuma, dupa ce am bagat cat doi zilelea astea...

Krelia te invidiez pt alea + 2 kg...

Azi merg la control.... Si apropo, tot azi facem 26 sapt. Schimb semnatura...

O zi buna...

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Salutari si de la mine.
Pour moi, este mai greu de scris si cetit zile astea, dar incerc sa nu raman in urma prea mult.
Va invidiez cand vorbiti de hainutele achizitionate pentru bebei. Eu nu cumpar nimic, poate doar hainutele cu care o scot din spital, ca in rest are de la verisoarele ei, inclusiv patut, carucior, scoica.
De doua zile ma doare foarte rau, nu o sa va vina sa credeti, oragul care il folosim noi femeile pentru fu-fu, desi nu am prestat. Daca persista voi merge de urgenta la ginecolog, ca nu mai tine frate. Si doar nu o sa stau pe uscat atata timp.
Medicul de familie nu mi-a spus de vaccin, dar a mentionat, in treacat, ca de luna viitoare imi va prescrie calciu suplimentar.

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna burtici dragi!
Am citit repejor ce ati scris,mi-a placut ,mai putin despre dureri dar am o foarte busy day si nu pot sa mai stau.Merg si la doc diseara sa masoare colul cica.Cred ca revin abia pe la miezul noptii.
tare tare pe toate

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput