Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
miany75 spune:
Dankutza super tare link-ul ..am sa i-l trimit si eu "taticului" sa vedem ce zice..
miany
27+
DAVID ANDREI
Lumi_Richard spune:
WOW, ce active sunteti astazi!!! Eu am fost cam ocupata astazi,inca mai sunt...dar am reusit sa tin pasul sa va citesc.
Un obicei al odiseei noastre: fetelor,fac cinste cu ce vreti voi
cu ocazia acumularii celor 10kg (de la ultima menstruatie
)!!!
In legatura cu dormitul, sunt cumintica, dorm mai mult pe partea stanga si,cateodata, pe dreapta. Sunt in cautarea unei perne speciale pt. gravidute,sunt sigura ca sunt foarte utile, deocamdata folosesc una normala,dreptunghiulara, pe care imi sustin comoara ( imi tin fata pe perne, dom'le!)
Din cauza repaosului recomandat, nu prea am mai facut miscare si acum, si daca merg pe distante mici, gafai ca o baba!
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Monis buna intrebarea! Nici eu nu am de gand sa aduc vb de vaccin ..nici la medicul de familie ,nici la ginecolog...mie nu imi plac vaccinurile ,asa in general...sunt unele necesare ,dar altora nu le vad rostul...parerea mea.. miany 27+ DAVID ANDREI |
Hai ca am aflat si primesc 10 puncte

E doar anti... tetanos
Ok, poate preveni o eventuala infectie care poate fi luata din spital, dar cand te gandesti cate feluri de germeni patogeni, virusi, bacili... mocili, cicili etc exista pe lume - si in spitale - daca te potrivesti... sari din vaccin in vaccin si tot asa. Si din ce am mai dedus eu, pe bebelus nu-l ajuta cu nika, atat vreme cat la 2 luni face DTP...
monis
27+acum si cu poze
raluci_b spune:
Dankutza - super link 
de colostru nu citisem pana acum dar nici nu am observat sa apara.
24+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
| citat din mesajul lui krelia tinonino, eu ma indrept vertiginos catre acumularea a 2 kg....ce bine ar fi sa merg tot in stilul asta.... krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |
Auzi, juma de kil e de la miere, asa e?
monis
27+acum si cu poze
krelia spune:
foaaaaarrrteeee taaareeee

| citat din mesajul lui Lumi_Richard Un obicei al odiseei noastre: fetelor,fac cinste cu ce vreti voi cu ocazia acumularii celor 10kg (de la ultima menstruatie |
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai
krelia spune:
claaaaarrrr
....si restul, de la dulceatza sotului 
| citat din mesajul lui monis5 Auzi, juma de kil e de la miere, asa e? monis 27+acum si cu poze |
krelia
monis5 spune:
| citat din mesajul lui krelia claaaaarrrr ![]() |
Asa ii spui tu draga?

monis
27+acum si cu poze
krelia spune:
si ma rog..."lu' cine" ? ![]()
| citat din mesajul lui monis5 Asa ii spui tu draga? ![]() monis 27+acum si cu poze |
krelia
monis5 spune:
| citat din mesajul lui krelia si ma rog..."lu' cine" ? |
Hai-hai ca ne intindem si fetele care abia acuma intra or sa-si dea cafeaua pe camesa din cauza noastra.
monis
27+acum si cu poze