Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Eu am niste dureri/zvacnituri in zona inghinala....simt in interior ![]() ![]() ![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Singurul raspuns in sarcina: nospa
monis
27+acum si cu poze
krelia spune:
andrutza, cochetez si eu cu un abc turbo 6s
..mi se pare interesant ca are sistem reversibil si faptul ca rotile sunt mari si din cauciuc..plus ca pare si ceva mai solid decat tot ce am mai vazut....pe net...
insa, marea mea problema e locul unde as putea sa-l vad, sa-l pipai
...sa vad cat de rezistent e, ce material e folosit la el....ai idee unde putem vedea abc-urile astea?
| citat din mesajul lui andrutza Eu m-am hotarat deocamdata la Pramy Luxe de la ABC Design, dar inca nu-mi dau seama cat e de greu, insa are roti cu camera, care se umfla, conteaza foarte mult pentru atenuarea gropilor de pe asfalturile Bucurestiului. Si eu vreau neaparat landou. |
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai
Katyuscha21 spune:
mai fetelor voua vi se umfla picioarele???
ca mie mi se umfla si nu prea stau in picioare.iar spatele ma termina
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Laura B spune:
Off… In fiecare noapte ma trezesc cel putin de doua ori din cauza carceilor la picioare. Medicul mi-a spus sa iau calciu+Magneziu, dar cum nu am ajuns inca la farmacie, voi incerca intre timp cu miere (multam’ monis5 de sugestie).
Daca mai adaug ca ma trezesc de doua ori ca sa merg la baie, o data ca sa-mi eliberez stomacul daca mananc putin mai mult dupa ora 6 seara, ca destul de des ma mai scoala si zgomotele de pe strada (zona e altfel foarte linistita, dar tocmai din cauza asta orice masina care trece, sau daca se intampla sa circule 2 persoane pe strada vorbind, aud totul amplificat).
Sarcina mea e foarte sus asezata, din care cauza obosesc foarte repede, nu pot manca decat foarte putin, des, si mai bine nimic dupa 6 seara- dar tot am luat 6 kilograme. Burtica insa e mare, si ma gandesc cu groaza ca inca va mai creste…
Mie doctorul nu mi-a pomenit de antitetanos. Dar eu am facut unul acum 5 ani, care cred ca mai e valabil (citisem undeva ca te “acopera” pentru 10 ani”).
Acum mi se termina pauza de pranz si trebuie sa ma intorc la munca , dar sa va postez o gluma-serioasa (?
)care e printre favoritele mele- e in engleza, daca cineva o vrea tradusa va rog sa-mi spuneti:
The First, Second and Third Child....
Your Clothes
1st baby: You begin wearing maternity clothes as soon as your OB/GYN confirms your pregnancy.
2nd baby: You wear your regular clothes for as long as possible.
3rd baby: Your maternity clothes ARE your regular clothes.
Preparing for the Birth
1st baby: You practice your breathing religiously.
2nd baby: You don't bother practicing because you remember that last time, breathing didn't do a thing.
3rd baby: You ask for an epidural in your 8th month.
The Layette
1st baby: You pre-wash newborn's clothes, color-coordinate them, & fold them neatly in the baby's little bureau
2nd baby: You check to make sure that the clothes are clean & discard only the ones with the darkest stains.
3rd baby: Boys can wear pink, can't they?
Worries
1st baby: At the first sign of distress-a whimper, a frown-you pick up the baby.
2nd baby: You pick the baby up when her wails threaten to wake your firstborn.
3rd baby: You teach your 3-year-old how to rewind the mechanical swing
Pacifier
1st baby: If the pacifier falls on the floor, you put it away until you can go home and wash and boil it.
2nd baby: When the pacifier falls on the floor, you squirt it off with some juice from the baby's bottle.
3rd baby: You wipe it off on your shirt and pop it back in.
Diapering
1st baby: You change your baby's diapers every hour, whether they need it or not.
2nd baby: You change their diaper every 2 to 3 hours, if needed.
3rd baby: You try to change their diaper before others start to complain about the smell or you see it sagging to their knees.
Activities
1st baby: You take your infant to Baby Gymnastics, Baby Swing, and Baby Story Hour.
2nd baby: You take your infant to Baby Gymnastics.
3rd baby: You take your infant to the supermarket and the dry cleaner.
Going Out
1st baby: The first time you leave your baby with a sitter, you call home 5 times.
2nd baby: Just before you walk out the door, you remember to leave a number where you can be reached.
3rd baby: You leave instructions for the sitter to call only if she sees blood.
At Home
1st baby: You spend a good bit of every day just gazing at the baby.
2nd baby: You spend a bit of everyday watching to be sure your older child isn't squeezing, poking, or hitting the baby.
3rd baby: You spend a little bit of every day hiding from the children.
Swallowing Coins
1st child: When first child swallows a coin, you rush the child to the hospital and demand x-rays.
2nd child: When 2nd child swallows a coin, you carefully watch for coin to pass.
3rd child: When 3rd child swallows a coin you deduct it from his allowance.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
dankutza spune:
Katyuscha21 eu stiu ca usturoiul e indicat pentru viermisori. Cel putin e natural. Dar nu stiu exact cum sa il dai. Poate ceva de mancare imbibat in mujdei?!?! Sau sa manance un catel de usturoi. Nu stiu. LA noi in Romania, este Metronidazol. Faci o doza soc si elimini virmisori, giardia si alte minuni din astea. Nu stiu daca ar fi recomandat copiilor, dar usturoiul nu are ce sa ii faca rau, doar e natural si trebuie sa il manance cu ceva ca sa nu-l usture stomacelul. 
21+ moi si
Cezarica
betty78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dana n.
Stai linistita ca nu esti singura. Tot catre 10 kg in plus ma indrept si eu. Nu prea inteleg de unde..ca nu exagerez cu mancarea. ------------------------ 27+ DavidAlbume foto |
pai voi va plangeti cu 10? pai eu am terminat data trecuta cu 19 si le-am dat jos destul de repede
Betty78
27+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
BoboMom spune:
Am dat o cautare pe google 'why not use crib bumpers'. Puteti sa faceti si voi asta sa vedeti mai multe informatii. Intre timp, pe scurt:
Why Do These Groups Recommend Against Crib Bumper Pads?
One reason child safety organizations recommend against crib bumpers is that they pose a risk of suffocation. Just like a pillow or thick blanket, crib bumper pads can restrict a baby's breathing if the bumper is up next to the baby's nose or mouth. Suffocation risk is greatest when babies are very young and unable to move themselves away from potential hazards.
Rebreathing of air is another concern with crib bumper pads. The bumper reduces the flow of fresh air around baby during sleep. The American Academy of Pediatrics suggests that some infants, when they are overheated or lack sufficient oxygen during sleep, are unable to arouse themselves enough to prevent hypoxia and death. The AAP states that re-breathing of air may in fact be a contributing factor to SIDS (sudden infant death syndrome).
Fireste ca cine vrea sa le foloseasca, le poate folosi, la fel cum cine vrea sa-si puna bebeii pe o parte sau pe burta o poate face daca asa simt ei. Eu va zic ce aflu aici si consider ca e important (mai ales atunci cand are sens).
Laura, super ce ne-ai scris tu acolo. :) I-am citit si sotului meu. ![]()
Laura
26+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Katyuscha21 eu stiu ca usturoiul e indicat pentru viermisori. Cel putin e natural. Dar nu stiu exact cum sa il dai. Poate ceva de mancare imbibat in mujdei?!?! Sau sa manance un catel de usturoi. Nu stiu. LA noi in Romania, este Metronidazol. Faci o doza soc si elimini virmisori, giardia si alte minuni din astea. Nu stiu daca ar fi recomandat copiilor, dar usturoiul nu are ce sa ii faca rau, doar e natural si trebuie sa il manance cu ceva ca sa nu-l usture stomacelul. ![]() 21+ moi si Cezarica |
da stiu ca usturoiul e bun pt asa ceva numai ca nu vrea sa manance in orice ias pune ca am incercat si nu vrea asta e nu il pot aobliga ma duk maine la doktor poate imi da sa ii fac analize
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

shtephy spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Shtephy, eu am absentat motivat. De la 8 jumate aseara si pana la 2 jumate ziua azi nu am avut curent. Abia acum pe seara am reusit sa intru. A fost furtuna aseara si s-a taiat curentul... Legat de asta am avut inundatie in basement azi-noapte, motiv pt care n-am prea dormit. Sotul meu cel putin n-a dormit mai deloc, ca a trebuit sa stea de veghe sa faca nu stiu ce la pompa de apa din basement din ora in ora... Asta e, suntem ok acum... Nici n-am fost la serv azi pt ca am fost f obosita. Slava Domnului ca merge curentul acum, ca deja era cam nasol cu caldura fara AC. |
Imi pare rau ,bine ca a trecut,oricum imi imaginez ca a fost groaznic si fara curent,si cu furtuna si cu apa la subsol.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
Katyuscha21 spune:
JAYYYY!!!!!unde esti burtika????esti bine????
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica