Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Titi ohoo ai schimbat prefixul .Felicitari..Si cu acele contractii eu as tinde så cred ca sunt normale..pe masura ce inaintezi sunt din ce in ce mai dese..Bine nu te gandi ca le ai la fiecare 10 minute sau asa dar ma refer ca se indeseste numarul lor pe o zi.

Aida påi atunci prezentå så facem...

Selene unde umbli?? treci si ne scrie ceva

Kemsy si matale la fel..

Adela nu stiu daca aveai ceva planuri..dar oricum treci(aici numai un bici cå esti la termen)

Deliaunde esti de nu mai intri de 2 nopti?

Danangie mai zi si tu ceva..Stiu ca citesti pe aici..

KIKi ai scåpat la fix

NU mai stiu care fete nu au mai intrat dar nu va buucrati prea tare ca le primiti voi cand apåreti..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Si am uitat sa va spun ca 'doctorul cel rau' m-a si certat ca m-am ingrasat prea mult. Si nu am decat 14 kg in plus!!!

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Vai fetelor cåta violentå....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioi iuliko esti mai batausa ca mine
emy caaaalmaaaa fata , mie nu mi-a zis niciodata de gradul de maturare si iti zic sigur ca dr meu e super dotat si experimentat si 4D la fiecare eco ....

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Vai fetelor cåta violentå....
deci numai pot ce ma doare burta de ras si nu ma pot opri aaaau ce tzaca esti

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila draguta mie imi apari deja in listuta doar ca trebuie sa dai tu accept probabil. Fug sa pap ca imi este foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

KIKi ai scåpat la fix

NU mai stiu care fete nu au mai intrat dar nu va buucrati prea tare ca le primiti voi cand apåreti..

si eu

Fetele care merg azi la controlBAFTA!!!Eu ma iau joi de manuta cu MONICA si merg si eu la control (numai ca eu in Cj)

KIKI 32+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
emy caaaalmaaaa fata , mie nu mi-a zis niciodata de gradul de maturare si iti zic sigur ca dr meu e super dotat si experimentat si 4D la fiecare eco ....

Aida ... 34+
Poze cu noi

Sunt calma, doar m-a 'panicat' putin caci nu stiam ce inseamna!
Acum am inteles de ce e bine sa ai doctorul tau toata sarcina in care ai incredere! Si am aflat si o veste buna ca doctorul meu cel bun se intoarce din concediu saptamana aceasta

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Acum am inteles de ce e bine sa ai doctorul tau toata sarcina in care ai incredere! Si am aflat si o veste buna ca doctorul meu cel bun se intoarce din concediu saptamana aceasta

34+ cu

Eva

Ai vazut cum se face lumina in cel mai crunt intuneric??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Salut burtici fericite si cuminti!!! Suntem si noi acasa, in final. Suntem sanataosi si frumosi (evident).Sunt foarte scurta pentru ca dovleceii mei dau semne sa se trezeasca. Am pus poze in album, deocamdata fara explicatii la ele, dar astept o pauza de somn si ma bag iar la voi. Va multumesc mult de tot pentru mesaje, pentru telefoane si pentru sustinerea voastra fara masura de valoroasa. Mi-au dat lacrimile de fiecare data cand am avut un semn de la voi. Va pup si ma intorc curand la voi!

PS: Pot sa ii deosebesc pe baieti. yuhuhhu!!

Mergi la inceput