PRIETENE FARA TITLU (44)
Raspunsuri - Pagina 8
miraklucker spune:
Mai, Moni esti mortala. Cum de te-au mai lasat cu dilatatie 6, sa pleci din spital? Tu-l poti "scapa" pe Turorel in orice moment si nu simti nimic. eu cred ca nu te mai apuca ziua de maine!!!
...........la mine e haos. Am facut permutari de camere dar nu e gata nimic.
Noi am fost sa vedem un bebe mic. Un baietel de 3 saptamani.Acu las balta totul si ma apuc de prajiturit pentru maine sa duca David la scoala. Prajitura cu capsuni. Sa vad ce inventez si niste briose cu branza, ma gandesc poate nu toti copii poftesc la ora 10 dimineata tort cu capsuni
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
MIRA pai ti-am zis ca medicul meu e relaxat,ce era sa ma tina cu forta? Doar asistenta ce mi-a luat tensiunea m-a intrebat ca unde stau si cat timp a trecut de la prima nastere.
Eu zic ca pana nu mi se rupe apa nu-l pot scapa ,nu? Si vad ca nu s-a rupt inca,am inteles ca aia se cam rupe la dilaltatie 9-10.
MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."
Denisam spune:
ASa, m-am conversat cu Moni, care e f. bine ca e relaxata, eu i-am spsu ca la dilatatie 6 deja e pe vine,adica dureaza intre 2-5 h in medie, vb din experienta prietenelor mele, care erau la bb2 si era tot baiat, intre 3,6-4kg-eu zic ca medicul ala nu e prea normal dc la dilatatie 6 te-a lasat acasa, aici de la 5 te tin clar in spital,tocmai datorita distantelor cu tot cu ambulanta sau police.
ASa ca MONI-GO MONI GO!!! TUDORICA MAI STAI MACAR PINA LA 12 noaptea sa vii pe 14 sa aiba mamai motiv sa isi serbeze ambii baieti,da, promiti ca esti de treba si pe ultima suta demetri, cum ai fost si pina acuma
Eu de diseara o sa o tin tot intr-o bauta.. ca SOACRA a culcat pe ALEX-deci eveniment, si maine beau pt TUDOR si tot asa, simbata a e sarbatoare si duminica sper ca terminam magazia, fain nu
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA la noi cu ambulanta ajungi rapid.Mai ales noaptea e pustiu pe strazi,in 5 minute esti acolo.Cu Diana la ora 9,30 am sunat la ambulanta si la 9,45 fix intram pe poarta spitalului deja.Si era o rablaaaa Dar acum au primit ambulante noi cica.
Fug sa mai completez ceva la bagaj si sa bag un dus.
MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
teolinda spune:
Bai Monico si io care as fi pus pariu ca p-asta micu o sa il nasti de Sf. Maria ... ma gandeam ca tu faci copii numai de zile mari.
Nastere usoara....daca mai e cazul de o asa urarecu un asemenea travaliu.
Apropos de apa.... eu am pierdut-o la 36 sapt si cand am ajuns la spital dupa vreo 2 ore aveam dilatatie doar 2... asa ca nu cred ca e o regula ca apa sa se rupa la 9-10 dilatatie.
Sunt cu ochii pe voi...
BRANDUSA felicitari pentru bb3, in sfarsit brunet... asadar seamana cu mami...Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. si pupici multi din partea noastra.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI bine ca nu zici nimic de tine ! Cum esti cu sarcina? Ai fost sa vezi cam ce e bebe???
Denisam spune:
LILII-fa bine si ne da ceva vesti despre voi!Nu fii asa zgarcita la vb, dazi odata de funditzi alea ce face si cum te simti
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
miraklucker spune:
......Moni la mine a fost invers. Apa s-a rupt pe 13 si l-am nascut abia pe 15.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
MIRA la mine nu cred ca mai tine pana in 15 cu asa dilatatie.
In noaptea asta e de serviciu si portarul pe care il cunoastem,poate pana la urma merg totusi si ma internez colo pe la miezul noptii. Ca vad ca am ceva contractii - tocmai am una care o simt si pe la sale.
teolinda spune:
N-am prea avut chef sa zic nimic ... am avut o vara groaznic de urata, in viata mea sper sa nu mai trec prin ce am trecut in ultimele 2 luni.
Dupa ce a murit bunica-mea la sf lui mai singura consolare era ca am ramas insarcinata ... apoi la inc. lui iunie tatal meu a suferit o operatie f. dificila si am stat cu sufletul la gura ca il pierdem... am reusit insa sa il salvam pt moment. Am fost in concediu la inc. lui iulie intr-un loc f frumos dar nu mi-a priit deloc si nici chef sa povestesc cum a fost acolo... nu am. Nu mi-a priit pt ca abia asteptam sa vin acasa pt ca intre timp starea tatalui meu se agravase iar dupa 3 sapt de chin s-a stins. Nu vreau sa va povestesc pt ca nu face placere nimanui sa citeasca amanunte de genul acesta in plus eu nici acum nu prea mi-am revenit f bine si nici nu stiu cum am rezitat totusi.
Tot in aceasta nebunie... am reusit sa facem cateva reamenajari in casa in asteptarea bebelusului.
Luni merg iarasi la doctor si sper sa poata sa imi spuna ce este. Defapt sper sa fie fetita de dragul lui Nicolas ca isi doreste enorm "fetita ca e surioara". El este f fericit ca o sa aiba bebelush si chiar a renuntat la o gramada de jucarii... si le-am pus bine pentru bebelush. E f nerabdator si imi masoara burta mereu ca el vrea sa vina odata bebelushul .
Oricum lucrul cel mai important.... sarcina e bine... bebe e mai mare decat termenul... deh ca si la Nicolas asa ca probabil pe la sf. lui ian vine... desi DNP e 9 feb 2010...
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"