PRIETENE FARA TITLU (44)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Buna dimineata,dau o cafea!
Eu iar am crezut si noaptea asta ca acum e momentul.Pe la 1 m-am pus in pat,dar a inceput sa se zvarcoleasca Tudor in ultimul hal - a culminat cand mi-a tras una in stomac de-am sarit in sus efectiv. Plus niscaiva contractii.M-am tot intors,ba pe stanga,ba pe dreapta,pana m-am enervat si am venit la PC,zic sa imi si cronometrez contractiile ca m-au cam si durut un pic cateva.Era 2 fix.Si pana la ora 3 am avut contractii fix din 10 in 10 minute. Dar erau tot nedureroase,adica f.f. usor le simteam,dar culmea ca am simtit un pic si pe la sale - la Diana nu m-a durut absolut deloc spatele.Pana la urma am zis ca ma duc iar in pat,in speranta ca s-a culcat flacaul si pot dormi si io.Si am adormit tun pana m-a trezit Diana dimineata ... Deci? Poate maine ca-i 13 ...
MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
Anamaria spor la rezolvat problemele,poate esti deja prin Arad la ora asta ... la brat cu matusica
DENISA poate seamana Alex cu Dragos de cand era mic,de-aia zice asa socrela.Cat despre Emma si maica-ta ... hmm mai putin.Dar cum a inceput sa semene tot mai tare cu tine si tu probabil semeni cat de cat si cu maica-ta , o fi vazut ea ceva-ceva.
Noi p-aci iar cu nenea instalatorul de-aseara,care s-a transformat in "nenea face-tot" - a devenit si tamplar si electrician .Ca i-a dat husbandu' tema de casa sa repare si-alte cele. Asa ca tot manevreaza p-aci,mai merge dupa cate o scula sau piesa ce-i lipseste.
Diana m-a criticat ca i-am dus de-aci din carucioare si papusi (le-am evacuat aseara la frate-meu) si i-am zis ca aducem azi patutul lui bebe si avem nevoie de spatiu pentru el.D-aci sa vedeti discutii Care unde doarme ... nu va mai plictisesc,bag doar concluzia la care s-a ajuns dupa discutii: ca vrea sa doarma ea in patutul lui bebe si pe bebe sa il culc in patul ei
MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
monica70 spune:
INGRID te mai calmasi? Cred ca iti pica bine zugraveala asta iti mai trec nervii Am uitat sa iti zic ,sa o vezi pe Diana mea cu un telefon de jucarie,s-a dus la Ghita si i-a zis ca la telefon e ... GENU. Ghita a intrebat care Genu ,la care ea a zis ca "Genu care vorbeste de la meci" Si p-orma s-a prefacut ca vorbeste ea cu Diana si o intreba ca ce mai face,a crescut mare? Ca n-a mai vazut-o demult si ii e dor de ea ... io ma spargeam de ras in camera cealalta
Ma duc in pat acum ca ma doare burta ca la ciclu iar,bine ca a terminat asta odata cu treaba!
dana_ene spune:
Bee, felicitari!
Sa va traiasca puiul no 3. Ce familie frumoasa!!!
Asteptam povestea nasterii.
Denisam spune:
Neatza si am si cafea si ceai,pe alese, da
Dana-asa scurt, nu ne mai zici de fete, lucrarile la tzara le-ati terminat?
Moni-ai dormit,cum mai esti, s-a potolit Tudor cu lovitul, ca ar treb sa nu mai aiba loc acuma
Jani- nu vrei sa mai vb cu noi mai,uite o
Ingrid- ce culori faci mai, esti ingropata in vopsele, cred ca tu pui poze prima cu produsul final, caci al meu sot nu are toate uneletele acasa(cica sunt la cabana) si nu poate monta bibilioteca si nici galeria in camera lui Alex-si acuma treb sa mergem sa cautam parchet ca pe 29 il instaleaza, am vb aseara cu meseriasul.
Is cam necajita ca Emma face crize de plins, adica clar ori e geloasa pe verisoara-sa si frate-sau,ca astia fiind mici treb sa te tii dupa ei, iar socru-meu desi ii face toate poftele,clar nu are metoda buna,desi azi fii-su ii dadea ceva indicatii prin telefon, dar ma indoiesc sa se fii prins ceva de el.Mai sunt 3 sapt si gata, am incercat sa le schimb biletele si ne costa f. mult,aproape 1000,deci cat un bilet normal,asa ca nu se merita
Mai vin eu dupa ce scrieti si voi,va
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
J G spune:
Hello.
Sunteti martore la prima mea tentativa de briose - mi-a adus Cristi forme si am facut impreuna cu Carlita... sa vedem ce iese, acum sunt la cuptor. O tot tin in bucatarie pe Carla cand prepar cate ceva - sper ca macar sa o intereseze ca in rest nu ma seamana la absolut nimic. La mine gatitul e hobby de-ala rau.
FELICITARI BRANDUSA! sa fiti sanatosi toti si sa te refaci rapid!
Moni nu mai ai mult nici tu, sincer eu la vremea asta am aplicat reteta prestatului (si acum mor de ras cand imi amintesc) dar a functionat la fix. Nu e prea interesant dar...
Denisa ce faci? Promit ca o sa pun poze cu Carlita stiu sunt o lenesa la capitolul asta.
Ce sa zic ca face ne chinuim sa invatam sa faca propozitii ca pentru ea e mai usor sa zica "mama baie" decat "mama face baie" asa ca toata ziua corectez sa ma auda cum spun corect... n-am vorbit atata de ani de zile, ma doare gura Desigur cel mai dificil e sa ne abtinem de la a vorbi colorat - stiu, f prost obicei. Poate acum ne vindecam, probabil daca o auzim pe Carla zicand o data cuvantul cu p. ne vine rau.
Trebuie lucrat mult cu vorbitul sa recuperam, asta e...
Ingrid ce mai faci? Imi pare rau ca simti ca te-ai ingrasat - sigur o sa dai jos.
In seara asta fac paste cu ciuperci si mozzarela sa vedem cum ies... Cristi a iesit pe bicicleta cica sa mai arda la calorii, eu mai tarziu program pe eliptica.
J si Carla (05.02.2006)
Denisam spune:
Jani-tin pumnii sa iasa brownies alea, zici ca Carlita a iesit cu tati, f. ,fain,bravo lor.
Legat de vorbire, nici Alex al meu nu prea vb si o sa fac cu ele sedinte cu logoped, dupa studii si info adunate, e mai bine sa il ajut de acuma.
Moni-hai ca asteptam vesti
Ursu-s-a prins bb2?
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
miraklucker spune:
Bee felicitari pentru bebe Octavian. SA creasca mare si sanatos, si tie refacere rapida!!
Moni eu tot sper ca va fi sambata!!
.noi pe aici, ne-am intrat in ritm. David a avut doua zile de la 7.30 scoala. au fost in picioare amandoi fara probleme.Noroc ca scoala e la 2 minute si chiar asa devreme nu trebuie sa se trezeasca. Daria merge cu placere la gradinita. Ma asteptam sa faca mofturi la cresa in fiecare zi abia o tarai dupa tine, iar Seline plange ca "nu e mica" si vrea si ea la gradinita.
Maine o sa-i facem camera lui David. I-am cumparat un birou, mai avem un dulap prin pivnita primit care se potriveste si mutam motatele impreuna si pe David in actuala camera a piticoatei. SA vedem ce iasa.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
Hello gagici,eu am cam dormit tun si pe urma am fost la o plimbare de seara. Revin mai incolo cu amanunte, ca acum trebuie sa i citesc Dianei si se pare ca vrea multe povesti
monica70 spune:
Deci sa va zic: iar mi-a trecut durerea ca la ciclu dupa un pui bun de somn,iar acum seara chiar am iesit la plimbare un pic.Mi-a zis o tiganca din fata pietei ca "am doi acolo" . La silueta mea se vede burtoiul si din avion cred.
Pe Diana mi-au luat-o ai mei la ei la amiaza ca norocul ca ma inebunise de cap si cum ma si durea burta atunci numai de fitele ei n-aveam chef.A fost numai bine ca s-a jucat cu Robi baiatul uneia dintre vanzatoare,pe care l-a lasat vreo ora-doua la mami, ca n-avea cu cine.
Cum ziceam am si iesit acum seara si am fost si la mami la magazin de mi-am luat inghetata si frisca proaspata,iar acasa mi-am facut un fel de profiterol - am bagat inclusiv budinca si zmeura pe langa inghetata si frisca.Si-am mancat ca sparta
M-am interesat de doctorul meu si mai vine in matern inclusiv marti - cand mai e si la cabinetul privat de la spitalul privat.In plus maine dimineata la 8 intra in garda la matern.Maine in 13 Am zis ca il sun maine poate ma primeste la o consultatie in garda si sa vorbim sa vedem ce si cum.Probabil o sa imi propuna inducere maine desi eu as astepta poate ma apuca totusi sambata sau duminica Nu stiti cate ore tine o garda,daca intra la 8 dimineata pana cand e de garda?