PRIETENE FARA TITLU (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulie.aug09

Lili la noi si bunica din partea tatalui meu e cu ochi albastri...asa ca nu stiu de unde au luat copiii genele...insa sper sa se schimbe macar la Edi.
Moni eu pe marco l-am pus in bouncer de la o sapt. dar era tapan ca si Tudor, pe edi l-am pus, dar tare firav parea...si culmea ce se linistea acolo. cand mergem acasa acolo ii va fi locul...acum e mare si voinic.
Alaptat culcat si eu am prestat pana am venit in Alba. mai ales noaptea...dar nu-mi placea ca adormeam si Edi papa si adio ragait.
acum ii dau din fund, operna de alaptat nu e cu mine si presimt ca plec cu dureri de spate.

gata, e timpul sa-mi iau plozii si sa plecam la apartament.
o noapte usoara mamicilor.

Haha, de 2 ori am citit mesajul si nu pricepeam ce user e...gandesc mult si prost pare-se. De ce nu-ti plac ochii albastri?, Marco e sexos rau asa, eu ador baietii cu ochi de culoare deschisa, verzi, albastri, nu conteaza.
Cand vii in Timisoara, sa iesim la o pizza, hm? celor doi baieti!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, ce importanta are daca e geaman sau leu sau pesti? Sigur il intereseaza doar sanatatea ta? Sau picioarele tale ii fura ochii?
Legat de operatie, eu zic ca daca e necesar, n-are rost sa te impotrivesti, doar amani in zadar. E vreun medic ce nu sustine ideea operatiei? Mai cere o parere si menajeaza-te, faci destule, zau.
Anamaria, ne vedem maine, da? Spor la pasapoarte, sa scapati repede, nu ca noi..
Moni, ce faine sunt pozele cu voi trei! Eram sigura ca Dia va fi inamorata de Tudor. Dar de ce nu vrea sa se apropie de el cand e gol? Asta m-a dat pe spate...
Anda, al tau nu poate fi rasfatat, nici daca ai vrea sa-l faci asa. Felicitari pentru achizitii, poezii, puzzle si toate cele. Bine ca nu a plans dupa bunici....
Lili, poate e baiat, poate e fetitza. Nu spune hop, pana nu sari. Si pe mine m-a informat ca e baiat...da, daaa, am si nascut unul.
Eu am vrut de cand ma stiu ochi albastri... macar in alta viata sa-i obtin, doar sa fiu cuminte.
Ursu, habar nu am de chestii de pe net. As fi vrut sa te ajut, sorry. Ce te sperii asa de facultate, foarte bine ai procedat, felicitari! Sa ne spui la ce facultate.
Mira, imi pare rau sa aud ca ai fost asa bolnava. Stiu cum e criza de fiere, am experimentat-o de vreo 3 ori. Sinistru. Nu o mai descriu, ca poate ma apuca. Mare grija la ce mananci.
Bee, cum mai e cu icterul? I-a trecut lui Petre? Din ce scrii, imi dau seama cat ti-e de greu, si cu taietura si alaptat des, of! Cine te ajuta cu copiii?
Eu ma duc la nani, am avut o zi plina, poze o sa fac la lumina zilei, Diana e cuminte foc si deseneaza/picteaza/scrie litere/construieste castele/face mancare la papusi si naiba mai stie ce.
Noapte buna, maine abia astept sa le vad pe Clara si Anamaria.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am revenit dar nu stiu de unde sa incep,sunt dezlanata rau
In seara asta iar a participat Tudor la ora de lectura,am avut in program Bambi.Tare ma distreaza cat de cumintel sta in patut si asculta si el.Doar ca Diana se mai tot ridica de la locul ei si merge langa el: "mami pot sa pun un pic mana pe el?" "mami pot sa il pup?" etc. Adevarul e ca l-a prins doar dimineata si seara,doar ieri un pic si la amiaza,azi a stat mai mult la mami.
DENISA deci iar o iei in jos cu kg.
Eu azi nu stiu,dar ieri aveam deja 61 kg,dupa ce cu o zi inainte aveam 62.Nici n-am mai urcat pe cantar azi ca parca vad Si de mancat eu mananc bine - apropo de BEE care daca retin bine zicea ca nu are pofta de mancare.
Diana in schimb e de groaza, nu mananca mai nimic de cateva zile,acum seara cu chiu cu vai a mancat un ou moale si un cremvusti cu mine,asta dupa ce a baut doua bibe mici cu lapte.Ghita era cam indignat ca n-a zis pediatra nimic cand a amintit el ca nu mananca fata.Adica a zis doar ca : inot.Sa o dam cumva la inot.Am aflat ca e un curs la bazinul ala privat si daca se strang 5 copii ar fi mai "ieftin",cca 3 mil pentru 5 ore Va dati seama cat invata in 5 ore ... si daca incepe trebuie sa te ti de treaba.Sa vedem,sa mai treaca saptamana viitoare sa ma acomodez cu vreun program si sa treaca primele vizite si pe urma ne interesam mai clar de chestia asta.
Nu mai stiu cine m-a intrebat de gradi,nu din 1 septembrie ci din 13 septembrie incepe Diana gradinita.Bine ca mi-am amintit ca mai e doar foarte putin si trebuie facute si analizele ei.
LILI si GIO pai ochii de culoare deschisa se mostenesc clar din ambele parti,daca nu ar fi niciun ascendent cu ochi albastrii intr-o parte,nicio sansa ... Aia cu soacra am zis-o si io asa doar Eu aveam sanse din belsug,dar ... asta e.La cat de inchisi sunt,nu cred sa se mai schimbe.Din partea mea am trei bunici ,plus mami cu ochi albastri/verzi (nu mai zic de unchi si matusi) ,iar din partea lui Ghita cel putin un bunic,avea ochi albastri,din partea mamei lui habar nu am,ca nu am gasit poze in casa . Si fratele lui socru-meu avea ochi albastri si verii lui Ghita.Dar o fi fost mai puternice genele maica-si cu ochi caprui.Macar sa am noroc si sa nu aiba nici el miopie! Ochii deschisi la culoare sunt si mai sensibili in general.Na,ma consolez si io cum pot ...
ANDA mersi,chiar sa imi zici ce fel de carti ai primit si pune si poze cu copertile please daca ai timp.
X FILES? Serialul ala fain? Ce imi mai placea!

Io de cand am ajuns acasa nu am apucat sa ma uit la Tv decat aseara cu Diana la un film pe TCM "Vrajitorul din Oz".Azi m-a intrebat Diana daca nu avem film si cu Bambi.Nu-l avem Dar om face rost si mai are cateva filmulete Disney care ii lipsesc - echivalente cu cartile.Ca ea e de coma: daca a vazut un film de desene animate vrea si carte cu filmul respectiv si cand are carte vrea sa aiba si film ... Se pare ca a mostenit si gustul pentru cinema a lui taica-su si gustul meu pentru carti Probabil o fi mostenit si gustul amandoura pentru presa ziare,reviste in general .Doar de net o tin la mare distanta momentan,chiar daca asta inseamna ca inca nu am invatat-o sa manevreze mouse-ul si deci e foarte in urma la chestia asta.Probabil cand da frigul, va recupera ea si in privinta asta.

hai ca tot aiurea am scris,iar nu v-am raspuns mai deloc ce si cui voiam

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Moni, ce faine sunt pozele cu voi trei! Eram sigura ca Dia va fi inamorata de Tudor. Dar de ce nu vrea sa se apropie de el cand e gol? Asta m-a dat pe spate...

Ca sa nu o dusuleasca cu pishu mai

Si intalneala placuta maine cu Anamaria

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)

Mergi la inceput

GIO mersi de info,deci il cam pot pune in bouncer deja .Fericirea Dianei ,ca de cand viseaza ea sa il legene.O sa il aduc incoa zilele astea,numai ca mi-e ca il invata leganat Noroc ca nu sta ea prea mult pe-acasa.Si-asa s-a cam prins Tudor ce bine e in brate si sta chiar si la taica-su in brate,azi il tinea pe picioare cand se uita la TV si a dormit tun acolo.Cum incerca sa il puna jos,iar chitzaia,cum il punea in bouncerul improvizat cum tacea malc .
BEE si ASTERY pai voi ati avut cezariana,mai nasol cu pozitiile de alaptat.De-aia am vrut si eu sa evit cezariana.Si cand ma gandesc ca inainte de diana nici nu se punea problema ca nu fac cezariana
ASTERY am vazut ca avusasi oarecare problemute http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141317
Mare e gradina ...

Noa mai aveam multe de zis,dar si maine e o zi ... merg in pat.Am crezut ca se trezeste Tudor sa mai pape pe la ora asta,dar vad ca doarme tun inca,poate apuc sa doarm vreo doua ore macar pana chitzaie iar.

Am facut si subiect nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141362 ca pana mai apuc eu sa intru maine ...

Noapte buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- bun asa cu bouncerul,da-i inainte,stiu ca se tine doar 15-20 pe zipina intr-o luna.
Ingrid-legat de operatie,nu vreau sa fac acuma ca nu are rost ,mai incerc cu naturiste si cu se mai poate, nu sunt in mood acuma sa vb prea mult acuma, sunt cam down asa pe latura asta.
O noapte buna, merg la dus ca si asa m-a udat o ploaie.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata

Da Raisa va merge la gradinita din toamna, tre sa dam pe acolo sa vedem cand incepe.

Denisa ti-ai tras amant?

Ingrid nu mi-e frica ca daor am mai facut 1 ci doar ca tre sa ma milogesc de profi sa fac prezenta doar spectator ... ginecologul mi-a interzis efortul inainte de a ramane gravi ca stie cu ce ma ocup, fac. de educatie fizica.

Mergi la inceput

URSULINA vezi ca noi suntem "mutate" aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141362

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput