Gasca de Constanta *109*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata fetelor?ce faceti?

LA MULTI ANI ALISIA(Lizuca),multa sanatate si impliniri.

Va astept cu cafeluta. m-am trezit cu noaptea in cap. avem programare la stomatolog de dimineata asa ca................
Iar despre rechizite eu le-am achizitionat din Carrefour si de la librariile din cartier.mai am ceva de cumparat, la capitolul hainute. saptamana viitoare e pentru shopping.
si am emotii ca incepe mandra scoala dar totul va fi bine. sunt optimista.
Va doresc un weekend placut!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Alisia! Sa cresti mare, frumoasa si inteleapta!
Gabi sa fiti sanatosi , sa va bucurati de printzesa voastra! mai da-ne un semn cand poti, poate ne arati si poze ca sa va vedem.

Si noi trebuie sa mergem la cumpareturi pentru gradi si nu numai!

Va doresc o zi buna!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Alisia!sa fii sanatoasa si sa ai succes la scoala!Gabi sa va traiasca!

eu ca de obicei apar si dispar.am tot fost in pregatiri.asa ca va invit sa vedeti poze
pupici si numai bine de la noi!party Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Crig frumoase poze, a fost o petrecere reusita. Sa va traiasca domnisoara si sa va bucurati de ea. Locul unde a fost organizata petrecerea a fost la Mc, dar care, cel de la Delfinariu? Mi-a placut cum arata intereiorul si, parea mai aerisit decat la Tomis jos.

Am fost ieri la piata si am cumparat o parte de rechizite de la Interex si o mica parte de la Carrefour, de aici am luat o geaca de iarna pentru Teo si alte lucrusoare pentru amandoua.

Se anunta ploaie pana marti , nu-mi place deloc atmosfera asta mohorata.

Va doresc o duminica placuta si numai bine!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimi!

Cornelia super locatia pentru botez...a fost o petrecere pe cinste....wow si cum s-a manifestat Vladimir fara tine???
Crig...ff frumoasa petrecerea...chiar unde a avut loc?? parca un pic cam incarcata camera ca si coloristica....important insa e faptul ca s-au distrat copii...tare mult s-a inaltat Mariuca.V-am admirat si co in Turcia...super...daca poti sa-mi dai detalii...m-ar cam bate gandul pentru la anul in primavara...

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,
Brrr ce vreme urata.
Vad ca sunteti in toiul pregatirilor ptr gradinite, scoli, haine, etc.
La haine nu mai achizitionz aproape mai nimik din magazine ,de cand am o cunsotinta care aduce hainutze de copii.
Noi i-am facut analizele lui Luca ,absolut toate, si au iesit fff bune, ne-am linistit pana la urmatoarea intepatura , adik la anu'.

Sa speram ca de maine gata cu ploile.
Va doresc o saptamana usoara si calduroasa.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

fetelor, Lizuca n-a mai postat pe forum din 2007 ..nu stiu daca ne mai citeste.
La multi ani Alisia!
Lulu, m-ar interesa si pe mine sursa ta de hainute...ai vreun site sau cum am putea proceda?? are si haine de adulti??

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Camelia multumesc de asemeani si voua...
Lulu vreau si eu detalii despre sursa de hainutze sunt si pentru copii mai maricei??Ma bucur ca-i Gabitzu bine

Si noi trebuia sa mergem la analize astazi..dar cum ploua cu galeata la noi si mai bate si vantul am amanat pe maine sa pot iesi si cu Isabella

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata fetelor!
mai este o saptamana si incepe scoala si gradinita.
mandra mea e putin emotionata,desi abia asteapta sa mearga la scoala.
probabil teama de nou,de alta etapa in viata ei.dar stiu ca se va descurca.la inceput e un pic mai greu pana se acomodeaza. e bine totusi ca in clasa sunt 7 copilasi care au fost impreuna si la gradinita,ceea ce conteaza tare mult.
dar cred ca mai mari emotii am eu.
Va pup!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai fetelor, despre hainutze putem vb pe mess sau PM cum va este mai usor, si va dau cate detalii vreti.
De ex acum mai are cate ceva ptr cei mai mici, cate ceva si ptr fetitze, dar sambata sau duminca vine din nou cu marfa multa. Tipa aduce marfa,la comanda, comanda insemnand ca ii spuen fiecare cam ce are nevoie, ce ar vrea, tipa aduce daca gaseste cev acalitativ si frumos, fara nici o obligatie ptr cumparator. Ii place, bine, nu ii place, iarasi bine, ptr ca oricum ea le vinde . Eu asa procedez, ii spun mereu cu ce sa ma aiba in vedere.
Ca si preturi, va pot spune , din ce imi aduc aminte, dres gros -8 ron, sosete bumbac 1 leu,chiloti 3 lei, maieu -3 lei, treining-uri 3 piese -45 ron ,pluovarase,bluzoane gluga groase 35 ron, geci 35 ron ,
pantaloni treining- 12 lei, bluze corp 10 lei, pijamale 10 lei, etc.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput