Gasca de Constanta *109*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

BUna dimineatza!!!
Si eu tot la o cafe , fara cofeine.
Camy, nu trebuie sa te speri, eu am dat jos 10 kg si am tot calcat pe de laturi, dar vad ca stagnez la 83. Acum ca mi-au plecat musafirii sper sa revin si sa slabesc inca macar 5 kg. Nu de alta dar sigur nu-mi sta bine slaba moarta. Daca dau 10 ar fi numai bun , dar la o discutie cu al meu sot , care-si aduce aminte cum aratam la 75 ,mi-a spua ca sa ma gandesc bine dar sa fiu la 80 e numai bun.Cand m-am apucat eu de regim aveam 93 kg, nush daca am pus poze de la paste din concediu, o sa verific , sa puteti face diferenta.
Gabi bine ca ai pus adresa -votat. Posteaza zilnis, sa-mi aduc aminte cand citesc pe aici.

Azi am program de coafor, abia astept ora. Ultima data, din neglijenta, am omis sa ma programez si m-a tuns alta. Trebuie sa-mi revin acum. Abia astept.

Poop fetele si o zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello!
repede doua vorbe, am prins un pc cu net la munca, ca va zisei ca mai nou stam trei pe 2 scaune, iar calculator ioc
suntem ok in mare, insa vlad se tot chinuie cu o tuse de 2 luni, de la ultima raceala, vreau sa consult si un alergolog, eventual sa fie si pediatru, nu stiu daca in cta avem pe cineva, poate aveti ceva recomandari, eventual la bucuresti.

pupici la fete

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Draga mea VLADIS.
Avem o doctoritza alergolog foarte buna in Constanta. D-na doctor Dinca. Nush unde are cabinet particular, dar este in fiecare dimineatza la policlinica 2. Ia-ti trimitere si mergi acolo sa te programezi. Ea mi-a rezolvat tusea care ma tot chinuia si chiar si stomacul. E foarte buna . Daca are cineva nr ei de tel sau stie de un cabinet particular al doamnei poate te ajuta. Cristina(Angeliquedes), merge si cunoaste un alergolog bun, sa fie aceeasi doctoritza ? Nu mai stiu, abordeaz-o. Nu are rost sa mergi pana la Bucuresti, sfatul meu.
Poop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Alexandra ! ( Andata )

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

La multi ani Alexandra ! ( Andata )

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sanatate si impliniri (si) din partea noastra Alexandra!

Tania .
Dana .
Gabi am votat! Si fetele mele se trezesc de vreo doua zile cu noaptea in cap , vor sa fie sigure ca plec in timp util la serviciu.
Vladis multa sanatate! Incearca sa depistezi care poate fi cauza tusei (mucegai, praf, fulgi/pene), ca sa poti raspunde daca te va intreba medicul.

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

multumesc pt raspunsuri
cami, eu doar banuiesc ca ar fi vb de o alergie, pt ca racelile lui sunt total atipice, fara febra, stare generala proasta etc., doar tuse si muci, deci nici atat nu stiu despre ce factor alergen ar putea fi vb, de aceea as dori pe cineva cu experienta la copii...
si tot legat de asta, stiti vreun lab care sa mai faca analize cu trimitere de la medicul de fam, peste tot unde am intrebat au epuizat plafonul pe anul acesta, iar lista de analize pt vlad e destul de lunga

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dady,Camelia, multumesc mult pentru urari. Alexandra e fericita acum, a facut 12 ani si poate sa se uite la filmele acelea cu avertisment.
Gabi, e bine ca ai pus link-ul pe blog. Am votat si acum, am mai votat si inainte. Pana cand e concursul? Sa ii rog si pe cei din lista mea de mess sa dea un click, eventual sa il rog si pe fiu-meu sa trimita in lista lui de pustani. micuta Bella si domnisorul Bodo.
Madamsadamy, te rog spune-mi si mie cum ai dat jos din kg. Si eu am cu cel putin 10 kg, ca sa nu zic 15 mai mult decat vreau sa am.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata tuturor.
LA MULTI ALEXANDREI,MULTA SANATATE SI IMPLINIRI.
Va doresc o zi buna!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi buna!
Multam pentru voturi!

Isabella mai are munci de facut Bodo deja si-a revenit azi s-a trezit normal

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*