Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Hopes! Multa sanatate si fericire!

Am vazut poze frumoase cu Roxa .

Din masochism am intrat pe blogul Andei da' l-am inchis repede, sa nu ma tenteze .

Saptamana viitoare incep masajul. In rest sunt fff prinsa cu serviciul, cred ca imi trebuie concediu.

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

La Multi Ani, Hopes, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hopes, La Multi Ani sa ai o zi minunata si multe altele de acum incolo

Roxa, se pare ca ai avut o vacanta superba si arati super. Toate eforturile tale isi spun acum cuvantul

Eu sint supi, caci am aflat ca trebuie sa-l dam pe cel mic la daycare la nici un anisor, mai devreme decat credeam

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zau, tare ma distreaza posturile din ultimul timp: scurte si la obiect, toata lumea e ocupata pana peste cap, care cu copiii, care cu depresiile, care cu indiferenta, de munca ce sa mai spun....Slava Domnului ca mai e cate un sarbatorit, altfel ar da faliment subiectul, .

a fost doar o constatare, nici eu n-am puterea de a-l anima, deh, daca ne lipsesc scribii, ...

Mergi la inceput

Khristin, te inteleg si imi pare rau. Trebuie sa te intorci la munca, asa-i? in () invatamant, parca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
Scriu cam rar din lipsa de timp, dar vin acum sa ma revansez putin. De vreo luna si ceva, de cand am aflat ca mama are o tumora benigna pe canalul auditiv, nu prea am mai reusit sa ma tin de treaba, ba chiar ma ingrasasem nu kg. Nu ma pot controla deloc, uneori daca n-am ceva cat de cat dulce, parca intru in sevraj (caut prin toata casa ceva dulce, dau iama in cerealele copilului etc.). Imi trebuie neaparat liniste la cap ca sa ma pot abtine de la dulce. Daca mai pot raporta saptamana asta am 61.2kg.

In rest, am fost plecata 2 saptamani la tara cu copiii. Tudor a facut 4 ani luni si sper sa-l sarbatorim restrans sambata asta. Saptamana viitoare vom pleca si noi la mare cateva zile. Am vrut in Bulgaria, dar ne-am trezit prea tarziu si pitica n-are pasaport. Acum ca vad ce scrie Roxana de Bulgaria imi pare rau. Noi n-am mai fost la noi la mare de vreo 6 ani, am tot fost in Grecia si ne-am obisnuit cu mai putina aglomeratie, cu amabilitate, nu stiu ce va fi la noi.

Urez si eu Sabinei, Zuzicei si lui Hopes.

Va pup, revin peste 2 saptamani cu impresii de la Marea Neagra.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
pai...sparg eu gheata atunci si stau cu voi umpic la povesti.

A venit sora-mea ieri si suntem toti bucurosi, mai ales copii. Marc tuseste de vineri, cred ca l-am racit cu plimbarile la strand, a facut si tempertaura cateva zile, acum luam sirop de tuse. L-am dus ieri la urgenta ca dr ne e in concediu, da ne-a zis d-na dr ca la plamani nu se sude nimica si sa bea suficiente lichide. L-am dus si pe Luca ca l-au muscat niste insecte de picior si de la atata scarpinat s-au facut bube urate, a zis sa ii pun rece acolo...pai, atata lucru stiam si eu.
Peste 2 saptamani plecam si noi la mare si abia astept.
De grasa sunt tot grasa, cred ca n-am sa mai slabesc niciodata am tot 69.5, dar adevarul e ca nu ma abtin de la nimica si ma vait!

andre_ea multa sanatate mamei tale si pt Tudor!
khristinchiar vroiam sa te intreb cine ramane cu copii daca incepi serviciul, ai cumva si parinti/socrii in apropiere? cand incepi lucrul?
Daniela ce fain de tine ca incepi masajul!!!
Marilena ai ajuns acasa?
Ruxandra cat stai la mare?

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut dragutelor!
LMA Hopes!!! [bia]
Va multumesc mult pentru aprecieri .

Iaca am sa stau si eu un pic la o barfa cu voi. Eu tocmai m-am intors de la sala (azi a fost Pilates-mortal) si am mancat cateva muscaturi de lubenita si mi-s singurica acasa, baietii is pe coclauri, in timp ce eu eram la job ei au plecat in Cheile Turzii la plimbare.

Anda, ai fost asa de scurta azi, esti ok?

Carmen, Gusta, Clau, Khris, Doina, Daniela, Andreea, Gabi, Criscosty, va tare pe toate!

Zuzi, ai deschis topicul si acum pe unde bantui?

Ma duc sa mai randui un pic prin casa si poate mai vin sa vad ce ati mai facut intre timp.

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974

Salut dragutelor!
LMA Hopes!!! [bia]
Va multumesc mult pentru aprecieri .

Iaca am sa stau si eu un pic la o barfa cu voi. Eu tocmai m-am intors de la sala (azi a fost Pilates-mortal) si am mancat cateva muscaturi de lubenita si mi-s singurica acasa, baietii is pe coclauri, in timp ce eu eram la job ei au plecat in Cheile Turzii la plimbare.

Anda, ai fost asa de scurta azi, esti ok?

Carmen, Gusta, Clau, Khris, Doina, Daniela, Andreea, Gabi, Criscosty, va tare pe toate!

Zuzi, ai deschis topicul si acum pe unde bantui?

Ma duc sa mai randui un pic prin casa si poate mai vin sa vad ce ati mai facut intre timp.

Va
Roxa

It's the first day of the rest of my life!

Doar ingropata in munca. Totusi am o veste minunata: am primii 5 dinti finali si arata bestial

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

ei, parca e un pic mai bine, nu?

Andre_ea, lui Tudor si vacanta frumoasa.
Imi pare rau pentru mama ta, multa sanatate ii doresc.

Anda, sunt bosumflici, doar ne saluti si atat...
Felicitari pentru dantura.

Clau, sanatate baietilor frumosi.
Cat timp sta sora la voi?

Boxa, auzi la ea: e singura acasa...

Mergi la inceput