ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 6
lalilu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Recunosc ca si eu am zambit cand am citit SOTIE scris asa cu majuscule. Am impresia ca tu vezi o amanta ca fiind o pitzi de calitate inferioara, vreo tinerica fara directie in viata care o sa ... cum spui tu? apuce resturile de la masa ta. S-ar putea sa ai surpriza ca amanta sa fie o femeie sofisticata care nu vrea sa-ti ia locul nefiind interesata sa se (mai) casatoreasca, care sa-i ocupe gandurile sotului in timp ce te tine de mana la TV pe canapea si care culmea ironiei sa ia ce e mai bun din el si sa-ti lase tie resturile. Foarte tare spus! si foarte adevarat... J si Carla (05.02.2006) |
XIO spune:
citat din mesajul lui hellene_n si eu am procedat ca tin anyella, de multe ori, investigatii peste investigatii sa-i arat eu lui ce desteapta sunt. pisici!!! ce faceam daca il prindeam? o ridicam pe pitipoanca, daca exista, de la rangul de o aventura total neinteresanta la ceva care ar fi contat. si pentru ce? cand pitipoanca respectiva ar fi dat orice sa fie in locul meu. daca se multumea cu resturile care-i mai ramaneau de la mine.... daca ai demnitate si te apreciezi....nu accepti 5 minute din viata unui barbat insurat, care a doua zi te arunca ca pe o zdreanta..., nu? so....de ce sa aflu EU de ea? singurul motiv ar fi ca pentru a avea o relatie fara minciuna. da...aici sunt de acord. mentionez ca aici nu vorbesc de barbatii care umbla din floare-n floare cu nevasta langa ei. nu...!!!! aia nu ar trebui din start sa aiba o familie. si revenind...am fost super maniaca.....acum m-am mai linistit. si-mi doresc sa ma linistesc si mai mult. |
Helene , inseamna ca sotul tau este tare fericit.
Consideri ca daca i-ai fi spus de o eventuala amanta ai fi ridicat-o la un alt rang? Nicidecum , toate femeile care se incurca cu un barbat casatorit si toti barbatii care se incurca cu o femeie casatorita au acelasi "rang" , de amant/a.
Faptul ca tu inchizi ochii nu poate decat sa o ajute pe cealalta si sa te includa in fiecare seara in rugaciunile ei, bineinteles de multumire.
iar ce spui despre amante , si cum le descrii Faci universala greseala a sotiei care se crede pe un piedestal si crede ca amanta e undeva sub pamant.
Spui ca ea primeste resturile...pai hai sa vedem un scenariu :
tu stai acasa , sotul tau se duce si face sex cu cealalta. Unde's resturile? Ca el pleaca de langa tine ca sa fie cu alta.
Vrea sa fie in locul tau? Da , sunt unele care vor si altele care nu vor.
Eu una , sa stiu ca sotul meu ma inseala pai nu mi-ar mai trebui casnicia aia si gata. In nici un caz nu as inchide ochii si nu le-as inlesni lor relatia gandidu-ma la mine ca la o printesa si la femeia care-l are pe sotul meu si cu care-si traoieste aventura ca la o servitoare.
Vorba aia , ea ii sifoneaza camasile si tu i le calci. Trist.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ilia_99 spune:
balanta, da' de ce zici ca rezonam la "rele"? pai, nu fuse vorba ca luam din viata ce ne face noua placere?
daca mie imi place domnul, posesor de verigheta - desi vad ca nu mai e trendy s-o poarte barbatii si atunci eu de unde stiu ca o are acasa in sertar? -el imi sustine privirile galese si-mi spune ca-i tai rasuflarea - iaca, cum mi s-a spus de curind - si asta se intimpla exact in momentul care bate gindul - ce frumos si adevarat, Marius! - ce fac? zic nu si mai platesc citeva sedinte de terapie ca sa-mi vindec fanteziile si sentimentul de vina ca am rivnit la barbatul alteia, sau...?
ilia_99 spune:
xio, asa ziceam si eu acu' 10 ani!..
iti doresc putere sa-ti mentii pozitia, cit timp vrei. si niciun motiv sa ti-o reconsideri vreodata!
ilia_99 spune:
e vreun barbat capabil sa reziste tentatiei? intreba Brenda
altii spun "barbatul cauta pe altcineva, fiindca nu mai e multumit cu ce are acasa".
sotul lui Cindy Crawford a fost dat in judecata de doua foste angajate pe motiv de hartuire sexuala. Cindy Crawford, adica una din cele mai frumoase femei de pe Planeta, celebra si plina de bani, care i-a facut 2 copii frumosi ca soarele.
E nebun omul? Nu, doar ca doarme cu ea in pat de vreo 10 ani.. na! te plictisesti sa maninci caviar tot timpul. iti cade greu la ficat, deh..
Asa ca.. I rest my case!
balanta spune:
hellene...cred ca mai e adevarat inca intr-o situatie...da, cand nu il mai iubesc pe celalalt de langa mine dar din rationamente pur pragmatice imi convine casnicia, da, eu cred ca poti accepta amantele de tot felul...mai ales daca in mod tacit si eu imi doresc unul, cred ca amandoi inchid ochii,fiind constienti de situatie...
cunosc multe cupluri de genul asta...cand nici unul nu vrea sa divorteze si vor sa mentina familia si pastreaza echilibrul in acest mod.
dov spune:
perfect de acord cu nemaritatul si vrutul barbatului doar pt distractii/discutii, nimic mai mult. am un copil, am cu cine fi fericita in restul timpului. nu m-as mai recasatori din motive pe care nu le mai zic aici. nu ma intereseaza restul...
ideal ar fi ca el sa fie tot singur si sa accepte ce vreau eu, dar cum viata e pe departe de a fi perfecta...
a, si asa, ca o subtilitate, din modesta mea experienta de viata,o casnicie se desface mult mai usor decat o relatie neoficializata.
XIO spune:
citat din mesajul lui balanta hellene...cred ca mai e adevarat inca intr-o situatie...da, cand nu il mai iubesc pe celalalt de langa mine dar din rationamente pur pragmatice imi convine casnicia, da, eu cred ca poti accepta amantele de tot felul...mai ales daca in mod tacit si eu imi doresc unul, cred ca amandoi inchid ochii,fiind constienti de situatie... cunosc multe cupluri de genul asta...cand nici unul nu vrea sa divorteze si vor sa mentina familia si pastreaza echilibrul in acest mod. |
Balanta , atata timp cat ambii sunt multumiti cu viata dubla totul este perfect.
Dar cand unul se distreaza p[rin alte asternuturi si altul sta acasa ca *** si il asteapta se schimba totul.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ilia_99 spune:
dov, n-am inteles la ce fel de relatie neoficializata te referi, care se desface mai greu, cea dintre cei doi amanti, cea de concubinaj... nu mi-e clar.
cred ca am speriat-o pe hellene definitiv!
dov spune:
ma refeream la concubinaj.
si, legat strict, de intrebarea din topic, n-ai niciun interes sa afli, daca dai peste una ca mine, cu dorinte ca ale mele, eu ti l-as lasa...mie mi-e bine doar asa, din cand in cand, fara sforait, fara rufe la spalat, fara dracii de dimineata sau de seara, fara sa-l vad beat,etc.