Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
Multumesc fetele pentru felicitari,ofer si eu un pahar de cola acidulat,sa stea greata mai jos...la mine functioneaza![]()
Cred ca mai am un pic si dau la rate,pap din juma in juma de ora,lucruri naspa de care m-am plictisit deja,azi m-am dat pe rio mare cu porumb,prune,care imi fac rau,si painica prajita,
Am numai pungi prin casa papate pe jumate,iaurt pe jumate,azi nu am nici somn,probabil ma pun la tele...
Eu dorm pe burta inca...
Am intrebat si eu referitor la doctori gine prin sibiu,vad ca nu raspunde nimeni...
AZI fac 6 saptamani,23 de ani...inca nu a mfost la eco,posibil martea viitoare
pe toate far exceptii
de
Christian Ionut
5+
vladimirescu spune:
Salut!
Tocmai am gasit un calculator interesant de sarcina, care iti spune si data in care ai terminat trimestrul 1 de sarcina sau 2 sau 3 :), date cu risc crescut de avort (in care e bine cred sa stai cit mai cuminte), date in care se recomanda sa te duci la consult etc... Iata linkul aici:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste-medicale/calculator-sarcina_8
DAYANARA, multumim de linkul cu noua analiza de depistare SD, non-invaziva... M-am uitat, pare ceva la inceput de drum, si cam greu accesibil deocamdata... Dsr o ds msi dtudiez, cine stie, poate voi reusi cumva sa oco;esc amniocenteza...
NELIA, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si vesela toata sarcina! Ai grija cu Rio Mare ala, nu minca prea multe, ca tonul e un peste care retine mercur in carne... am citit eu pe un site american ca e saje sa maninci o cutie de ton la 3 luni, la cit mercur ar putea contine... Plus ca Rio e conserva, are fosfati sigur, ia uita-te pe eticheta... Ia fii cuminte si maninca lucruri mai destepte, ca sint slava domnului... uite, rosii romanesti cu busuioc, nu tie- pofta de ele ?!? :))) Pup!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
vladimirescu spune:
Mai, mai... vad ca nu s-a afisat link-ul pe care vi l-am dat. Zice ca exista un astfel de calculator si pe DespreCopii... stiu ca exista, dar nu e la fel! Asta de care zic eu calculeaza mult mai multe lucruri! Pacat...
8s
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Buna fetelor! Ma alatur si eu voua, sunt noua pe aici si nu prea stiu cum merg lucrurile, dar sper sa prind din mers. |
Bine ai venit. Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Eu am aflat ca sunt insarcinat cand aveam cam 7-8 saptamani(tot prin test de sarcina).M-am sdus a doua zi la dr de familie si mi-a facut primele analize de sange gratuite. Mi-a spus sa astept sa vina rezultatele analizelor si abia dupa aceea sa ma duc la un ginecolog cu ele iar acesta imi va spune ce sa fac in continuare. Au trecut aproape 3 saptamani si mie abia mi-au venit rezultatele..Maine ma duc sa le iau. Probabil saptamana asta sau cealalta voi ajunge si la ginecolog si la eco. Doctora a zis ca nu este nici o problema ca m-am dus as tarziu doar sunt femei care isi dau seama ca sunt insarcinate abia dupa cateva luni. Sunt fete aici care au spus ca s-au dus mai intai la ginecolog si apoi la dr de familie. Daca dr ta nu raspunde, pentru linistea ta iti poti cauta un/o dr ginecolog care sa iti urmareasca sarcina si sa te asiste la nastere si abia dupa la dr de familie.
Pana una alta scrie 10 mesaje ca dupa aceea sa iti apara mesajele in timp real.
dayanara spune:
nelia mi.ai facut o pofta de cola...la prima sarcina am baut la cola fara cofeina de nu mai stiam de mine, acum deloc, dar mi. facut pofta si o sa.mi iau
nikole, am auzit ca a fost un cutremur mai mare decat cele obisnuite in japonia si urmeaza un taifun, aveti grija de voi
symo tu ce faci, tot cu ganduri ?:)
utaciun si oana, v.am vazut burticuta si eco in album :) tare dragute
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Vai ce ganduri draga mea...sunt nebuna...
Citesc toata ziua tot felul de nebunii si apoi intru in panica.
Dar totodata stau si ma gandesc ca nu pot schimba cu nimic situatia, cum o vrea Domnul!
Tu cum esti? Cand mergi la eco, ca am uitat?
5 +
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Vai ce ganduri draga mea...sunt nebuna... ![]() Citesc toata ziua tot felul de nebunii si apoi intru in panica. Dar totodata stau si ma gandesc ca nu pot schimba cu nimic situatia, cum o vrea Domnul! Tu cum esti? Cand mergi la eco, ca am uitat? 5 + |
maine iau rezultatele la analize, la alea multe ca.s pe vreo 2 pagini :))
iar pe 17 la eco
dar eu am facut multe eco deoarece am fost la urgenta cu sangerari si de atunci ma tot cheama pana se vede totul ok....daca nu aveam nimic ma duceam la eco pe la 10-2 saptamani si gata, urmam cursul normal
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Hello fetele cu burtici si cele fara 
Am fost la eco, am vazut inimioara facand bum-bum

. Acum sunt extra, mega fericita, nici nu-mi gasesc cuvintele...
Nelia- LA MULTI ANI- Sa te bucuri de cele doua minuni alaturi de sot si cei dragi

Revin mai pe seara daca pot, Acum din cauza emotiilor de la eco ma doare capul![]()
Denisa,
5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
MSymo spune:
Da draga mea, sper sa fim bine. Eu inca nu am trecut la analize, le-am facut o data la inceputul lunii februarie inainte de sarcina oprita din evolutie si apoi dupa chiuretaj cam la o luna, adica prin mai. Ieri mi-a zis doctorul sa fac doar urocultura si secretie de vaginala si de col. Abia dupa eco din 24 august stabilim ce mai este de facut. Eu aveam analizele f bune, singura chestie pe care n-am verificat-o ca si cauza a opririi din evolutie, a fost o analiza la sange pt. depistarea trombofiliei. Am tot amanat fiindca nu se face niciunde la particular, doar la Coltea sau Fundeni la hematologie, si urasc sa stau pe holuri ore intregi sa ma rog de asistente sa ma bage in seama. Ce sa mai vorbesc de momentul in care trebuie sa dai spaga de rigoare, mi se pare atat de jenant sa-ti intinda buzunarul! Dar ... as vrea sa fim si noi mai optimiste. Uite, de exemplu, Vladimirescu...a trecut prin atatea si este ff optimista, chiar daca a spus ca a lasat totul in voia Domnului, conteaza si starea ta...pozitiva. Si multe alte fete au intampinat probleme si sunt foarte optimiste. Hai sa ne mobilizam putin!
5 +
child spune:
LA MULTI ANI Nelia sa fii fericita!
Dragele mele vin si eu sa ma laud, am fost azi la medic si nici nu stiti ce fericita sunt!
Am un puiut de 9 saptamani si 3 zile, mai mare decat ma asteptam, ca deabia termin 10 saptamani de la ultima menstruatie. Oricum, e in limite normale, cu activitate cardiaca, cu tot ce-i trebuie unui bebeu de varsta lui, placenta in limite normale, lichid amniotic la fel. Ma rog, cam asta e ceea ce am retinut plus ce am mai citit pe fisa.
Eu nu vedeam ecranul ecografului, ca batea soarele in el (na, ce ghinion) dar medicul, foarte rapid, a zis, "ei da, arata foarte bine, foarte bine" si eu ii multumeam lui Dumnezeu, in gand.
Acum trebuie sa fac analizele si apoi, pe la 12-13 saptamani ma duc sa-mi masoare pliul nucal.
Dragelor, va doresc o saptamana cat mai frumoasa si sa fiti fericite, ca meritati!
Pupici

10+