Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Oanaiacovita - vreau amnio din cauza varstei (am peste 30 ani), iar TT nu-mi ofera nici o siguranta. La eco nu se vad cazurile de mozaicism, de ex.

Eu sunt relaxata, n-am nici o treaba cu asta, si-mi pare rau daca v-am adaugat ceva la stresul existent deja . Dar va intrebasem pt ca ma gandeam ca daca mai e cineva care va face, poate stiti preturi, cine face, cum te simti dupa aceea etc.

Eu greturi n-am inca, banuiesc ca or sa vina dupa ce fac si eu 8 saptamani, adica mai dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI!!! neliaCris, sa-ti dea DD multa sanatate si tie si samburelului din burtica precum si intregii tale familii, multa fericire si iubire!
Nikole, sper din tot sufletul si ma rog la DD sa fie totusi bine acolo la tine in burtica, uite si Ramonella a fost la 6s5z sla ecograf si nu s-a vazut inca embrionul.
Ioanact, merci de raspuns. De intrat din CIC1 in CIC2 asa stiam si eu, dar nu stiam daca pt cele 4 luni de zile suprapuse primesc indemnizatie pt. ambii copii. Ti-ai mai facut test?
Oanka, da, se pare ca daca n-a ajuns inca in uter nu l-a afectat pe samburel, am auzit din mai multe surse aceeasi opinie.

Eu azi la 15 merg la ecograf, sper sa aud si eu inimioara. Revin cu vesti dupa.

Adriana 8+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, neliacris!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!

atb nu am facut inca testul, pe 14 August il fac.
Ma rog sa auzi inimioara bebelusului, asteptam vesti.

Nikole ma ca totul sa fie bine.
Stai linistita in pat..odihneste-te cat m mult.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

atb sa vii cu vesti bune inapoi!

Nelia LA MULTI ANI! multa fericire si un bebe sanatos!

Andira si eu am peste 30 de ani (32 adica) dar nu cred ca ma incadrez deocamdata la o categorie mare de risc. Mie mi-e frica de amnio si as face-o doar daca ies rezultate rele la pliul nucal. Te inteleg daca zici insa ca vrei sa fii foarte sigura. Iti tin pumnii sa iasa bine

Vladimirescu sa fii fericita si la sarcina aceasta in fiecare zi si bebe o sa te simta

Dayanara imi pare rau ca te-a lovit Ivan. Eu sincer nu cred ca s-a intamplat nimic rau.

pe mine ma doare burtica aproape continuu Sper sa nu fie ceva rau.

Mami si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana tinem pumnii pentru la sr. Sa vii cu vesti bune. La cine mergi?

Selina, nu poti lua un no spa?sa treaca.

Fetele cu amino, daca asta va e dorinta, eu o respect si va tin pumnii.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Dayanara, o sa fie bine!
Msymo, nu orice crampa, bolboroseala tine neaparat de sarcina si daca tine nu inseamna ceva rau! Chiar din contra inseamna ca acolo creste un pui mic!

Andra eu cred ca te agiti degeaba cu amnio mai ales daca masurataorea de nucala iti iese OK.

Vladimirescu daca apuci da-mi si mie datele clinicii din Elvetia, doar asa pt siguranta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Paps, o sa postez datele clinicii din Elvetia peste o saptamina, sa le vada toata lumea care ar putea fi interesata. Acum nu le am inca - prietena mea care a facut acolo e plecata in strainatate, o intreb cind se intoarce. Mi-a zis ca a studiat bine problema inainte sa aleaga clinica, si sint sigur ade asta, ca e cea mai informata si mai precisa fiinta pe care o cunoasc - un fel de enciclopedie ambulanta. Mi-a povestit ce bine a fost, cum i-au explicat totul amanuntit inainte, cum a vazut toata procedura pe ecranul ei, cum asistenta a tinut-o de mina si a respirat cu ea de la inceput pina la sfirsit... Cica aia e clinica specializata in chirurgie fetala, asadar amniocenteza e rutina curata la ei... Prietena asta a mea a nascut la 39 de ani o minunatie de fetita :)

Va imbratisez pe toate si va doresc zile fericite! Fiti increzatoare si pozitive, ca face bine la bebe, si eu promit sa fiu asa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nelia,la multi ani!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Multumesc fetelor pentru sustinere.Nu ma mai duc la eco,ca cred ca nu as rezolva nimic.Daca nu se vede iara,tot va trebui sa astept...de chiuretaj nu poate fi vorba inca,va trebui sa vad poate totusi se va vedea pana la urma.Si as fi suparata tot concediul.Asa parca mai am o speranta,cat inca nu stiu nimic.Deci tot in 31 e mai bine sa ma duc.Beta HCG-ul nu-l fac,ca ma inteles ca si intr-o sarcina fara embrion,cu ou clar,valoarea creste ca intr-o sarcina normala.
Eu totusi sper ca Dumnezeu ma va ajuta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pt fetele care vor neaparat , am citit aici pe forum, o fata a postat adresa unei clinice din londra care efectueaza un test non invaziv precum e amniocenteza, e un test sigur si nu are nici.un risc de avort cum are amnio....
http://www.lenetix.com/html/rhd_sry_genotyping.html

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetili cucuietele ce faceti? Eu sunt cam chiauna astazi si aseara m-a durut spatele nasol. Sotul din dotare, profesor de sport m-a pus la exercitii dupa cum urmeaza:

- pozitia pisicii, incordarea spatelui (sa se faca aproape ca o jumatate de rotund) si inapoi;
- un soi de genoflexiuni;
- masaj si somn:)

Am descoperit o chestie faina. Eu dorm pe partea dreapta cu mana sub perna si stateam cumva cu burta in suspensie pana acuma. Mi-am luat un puisor de perna si l-am pus sub burta si mi-a conferit sustinere f misto si am dormit ca pruncul

Joi mi-am facut programare la eco abdominal sa il vada si Bogdan (sotul) pe pitic. era bine daca ajungea cu mine la eco de 12 sapt dar nu se poate!

Ce e TT?

nu prea sunt vorbareata azi ca mi-e somn

la burtici si mamici

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput