Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Oana, sa stii ca si eu am probleme cu somnul. La cel mai mic zgomot sunt drepti si nu mai reusesc sa adorm decat f f greu.
Sambata dimineata la ora 8 eram in picioare iar duminica la 7. Nu mi-a venit sa cred ca nu mai pot dormi de la ora aia. Inainte sa raman insarcinata dormeam in weeknd la pranz ca sa imi incarc bateriile ptr saptamana ce urma. In weekndul asta nu am reusit sa dorm sub nici o forma.
Daca o tin asa toata sarcina.......
Greturi nu am cine stie ce, destul de rare si slabe ca intensitate.
Scurgeri grupa mare ca daca nu pun tampon zilnic ma simt de parca m-am scapat pe mine.

Bun venit noilor burtici!!!!!

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Nelia LA MULTI ANI!
Sa fii fericita alaturi de familia ta si de bebe din burtica.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Nelia, LA MULTI ANI si numai ganduri bune!

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dyanara asa o fi. Eu zic doar cum se face aici.

Liliana ehheee, eu ma trezesc si in weekend tot la 6 ca in timpul saptamanii. Asta daca nu ma trezesc la 5 cum am mia patit.
Macar in weekend pot dormi la pranz.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

NIKOLE, imi pare tare rau ca treci prin clipe grele! Sintem alaturi de tine! Ai vazut, multe ne-am intrebat ce faci, ca nu mai ziceai nimic... Cred ca asa as face si eu, as mai astepta 1-2 saptamini, sa fiu sigura de tot. Si as mai merge la inca un medic. Insa, Nikole, daca cumva se inrautateste treaba, hemoragie puternica , contractii dureroase, Doamne fereste!, atunci te rog sa nu mai stai o clipa, urgent la spital, da?
Nu stiu altii cum sint, dar eu sint mai linistita daca ma pregatesc sufleteste de ce-i mai rau - adica imi presetez mintea cum sa reactionez in cazul cel mai rau... Si mai cred sincer ca in orice rau e si un bine, asa cum in orice bine e si un rau...
La prima mea sarcina - cind aveam deja 36 de ani, imi doream asa de mult un copil ca nu am vrut sa fac amniocenteza si m-am pregatit sufleteste ca daca n-o fi copilul perfect sanatos, asta e, va fi oricum copilul meu si voi avea grija de el orice ar fi. Si in primele 3 luni, cind stiam ca se cam alege de la Dumnezeu care bebe ramine in burtica si care nu, am umblat parca eram un cos cu oua de frica sa nu ma zdruncin sau sa influentez eu cu ceva in rau (cu 2 ani in urma mi se oprise prima mea sarcina din evolutie, la 8 saptamini, din cauz unui citomegalovirus, dupa cum am constatat la analize...)
Ei bine, acum la aceasta sarcina, avind deja un baiat minunat de 4 ani, nu ma mai simt deloc la fel de generoasa: nu pot zice ca mai vreau un copil cu orice pret - eu vreau un copil sanatos! Poate sa fie urit sau prost, nu m-as supara, jur, dar vreau sa fie sanatos! Asadar m-am rugat la Dumnezeu pt sanatatea copilului din burtica, si pentru ca nu stiu daca as fiin stare la 20 saptamini sa fac amniocenteza sau sa actionez in vreun fel in caz ca-s probleme, l-am tot rugat pe Dumnezeu sa decida pentru mine, daca e sa fie probleme sa fie acum, pina in 12-14 saptamini, ca stie el ce face cind opreste o sarcina, chiar cred asta...
Ceea ce nu inseamna ca, dupe ce tocmai ma gindisem la asta, la 6 saptamini si 2 zile cind m-a luat hemoragia aia groaznica, nu am plins si nu am urlat ca un animal ranit... chiar daca in mintea mea ma gindeam ca e bine, uite, Dumnezeu a ales pt mine si nu m-a lasat sa merg ai departe cu un bebe care n=ar fi fost bine saracul...
Acum, sigur ii sint inca si mai recunoscatoare ca bebe e acolo si vad ca creste foarte bine, dar sa stii ca in continuare ii pun soarta in miinile LUI, ca stie El ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladimirescu eu in ceea ce priveste sunt de acord cu tine, dar in fond cine nu vrea un copil sanatos? eu sincer la fel as face , dar acum sunt tare, sa fiu pusa sa aleg cred ca n.as mai fi as, adica nu vreau sa mi se intample ca sa.mi schmb parerea, nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic, o tot iau pe ocolite nu vreau sa rostesc in cuvantul magic in caz ca ceva nu e bine, dar mai departe nu as merge

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Va mai stresez cu o intrebare: eu voi naste cand primul meu copil va avea aproximativ 1 an si 8 luni. Nu-i asa ca eu pot sa intru dintr-un concediu intr-altul si sa primesc si pentru bb2 85%? Iar in cele 4 luni cat mi se "suprapun" concediile voi primi indemnizatie pt. fiecare sau doar pentru unul? Ca nu mai stiu daca s-a aprobat legea sau nu, adica sa se dea indemnizatia pt. fiecare copil si nu pt faptul ca esti mamica.(asta era in cazul gemenilor sau tripletilor)

Adriana 7+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Buna!

Da, poti intra din CIC 1 in CIC 2 si poti beneficia de 85%.
Cele 4 luni care se 'suprapun', vei lua indemnizatia pana face bb1 2 ani (adica pt un copil) si dupa ce face 2 ani vei lua si pt celalalt (nu stiu exact, dar cred ca iti va calcula de cand s-a nascut).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

atb aceiasi spaima ca a ta am avut-o si eu. la cateva zile de la concepere mi-am facut o albire de dinti profesionala cu laser. eu nu stiam ca sunt gravi si am intrat in panica atunci cand mi-am dat seama ce am facut. dr a zis ca bebele nu a fost afectat cu nimic pentru ca inca nu era in uter. asa sa fie oare?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
11+
*mamica unui fluturas*

Si eu m-am gandit daca afecteaza, pt ca si eu am fost la Dr Stomatolog (pe 28 Iulie) sa imi scot o masea (de minte), iar pe 29 Iulie, am avut acele dureri de burta (cred ca at a avut loc ovulatia)..e posibil sa nu fi afectat, daca nu a ajuns in uter. Sper sa fie asa.
Eu inca nu stiu daca sunt cu bebe la purtator, dar presupun.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

BUNA ,DRAGI BURTICI!
DRAGA NELIA,LA MULTI ANI,CU MUUUUUULTA SANATATE!TE ASTEPTAM CU DRAG IN TARA SI SA NU NE UITI!!!
MIHAELA:LA MULTI ANI PENTRU ELENA-MARIA,SA FIE SANATOASA SI CUMINTE!!!(CU SCUZELE DE RIGOARE PT. INTARZIERE).AI DREPTATE IN LEGATURA CU FAPTUL CA LA A DOUA SARCINA CAM STII LA CE SA TE ASTEPTI...
SELINA:SARU-MANA PENTRU "APROBARE"
HONEYBABY:TOTUL VA FI BINE!SA NE TII LA CURENT!
FREEDELIA:AI DREPTATE IN TOT CEEA CE SPUI, REFERITOR LA STRESUL DIN TIMPUL SARCINII
VLADIMIRESCU:CE BINEEEEEEEE!!!!!!!SPER CA O SA TE MAI LINISTESTI ACUMA!
ELLANIK:SI EU AM OBSERVAT ZILE SI ZILEEEE,DECI MULTE FLUCTUATII...DAR FOLOSESC PROTEJ-SLIP SI MERG INAINTE
NIKOLE:NU ITI PIERDE SPERANTA!
INAIOANA:BUN VENITASTEPTAM VESTI BUNE SI DE DURATA!
RAMONELLA:NICI EU NU AM VAZUT NUMIC PRECIS LA PRIMUL ECO,DAR SPER MEREU CA TOTUL VA FI OK
VA PUP PE TOATE,NU STIU DACA O SA MAI POT SCRIE AZI,DAR DE CITIT PROMIT CA VA VOI CITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ELLANIK, sa traiti! eu in pat o sa stau si nici nu mai am de gind sa ma pling de vreo scurgere sau depresie, m-am pregatit psihologic sa fiu fericia cu burtica mea chit ca o sa mai singerez inca 1 luna de acum inainte - jur ca nu ma mai pling de asta pina implinesc 13 saptamini, bine? Jos palaria in fata ta, pentru cita forta vitala si atitudine pozitiva ai! (am vazut ca la inceput aveai in semnatura "eman energii pozitive!" - mi-a placut tare, sa ti-o pui la loc! Chiar emani energii pozitive, copilul tau cred ca e foarte bine acolo la o mamica care stie sa fie fericita de puiul ei mic! Bravo! Sa stii ca si eu la primul copil am fost fericita din prima pina in ultima zi, ca asa am vrut eu sa fiu si am crezut cu tarie ca asta e lucrul cel mai bun pe care pot sa-l fac eu pentru copil... si se pare ca asa a fost, pt ca desi am mincat cam aiurea si am fumat pe rupte, am avut o sarcina supe si un copil perfect la nastere. Ceea ce iti doresc si ti edin tot sufletul!

ANDRIA, STEFANNA : probabil si eu voi face amniocenteza. Ma ingrozeste gindul asta - nu de analiza in sine mi-e asa teama cit de un eventual diagnostic nasol - ca mi-am propus sa nu ma gindesc o vreme la asta. Peste 2-3 saptamini, daca totul e bine, o sa ma programez la o clinica aici in Buc sau in Elvetia unde a facut o prietena de-a mea (cica e clinica cu cel mai mic risc de procedura din toata Europa). Dar asta nu inseamna ca si sigur o sa fac analiza, o sa ma mai gindesc pina la 18 saptamini si, in cazul in care nu ma duc, o sa pierd banii si programarea, asta e. Sau poate ma duc - nu stiu, chiar nu vreau sa ma gindesc acum la asta. sa trec cu bine maiintii de 13-14 saptamini...

Mergi la inceput