Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
MSymo spune:
Dayanara azi cum stai cu stresul?
Intreba cineva de ce fac Bhcg ca e mai simplu eco. Bhcg il face in 2-3 ore si costa 38 lei la Medlife, iar eco m-ar costa 180 lei si nici nu gasesc loc exact cand am eu stresul cel mare.
O zi buna sa aveti!
5 +
oanaiacovita spune:
Dayanara, asa e aici la cluj. Se face analiza de sange la maternitate si tot acolo se face si un ecograf cu masuratori mai amanuntite. Cred ca un fel de morfologica. SI nu se face de medicul in grja caruia esti. Ci de medic de acolo, cu un aparat performant.
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
symo nu.s chiar stresata, doar ca ma omoara asteptarea :)
oana, posibil, dar Triplu test nu are legatura cu nici.o ecografie, probabil se face ca o alta ecografie de rutina, dar triplu test e doar o analiza de sange, si asta nu depinde de tara, asa e peste tot
uite aici
http://en.wikipedia.org/wiki/Triple_test
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1008
mi.a dat ivan un picior in burta cand dormeam, are cineva idee cat e de grav, a mai patit cineva? ma gandesc ca la inceput e mai nasol neavand lichid ....
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
Paps spune:
Ma bucur sa vad ca sunt din ce in ce mai multe mamici optimiste si increzatoare ca Gaby, Inaioana!
Referitor la teste, TT are o eroare asa de mare, pe la 20% ca din punctul meu de vedere nu merita facut. Eu o sa astept cele 12 saptamani pentru translucenta nucala si doar daca aici apar probeleme o sa fac amniocenteza.
Vad ca pe multe ne supara greturile. Si la mine apar mai insistent spre dupamasa - seara dar din fericire fara varsaturi.
Din fericire scurgeri si contractii nu!
Cele care sunteti la prima sarcina simtiti contractii si pentru ca muschi uterului sunt mai tari si trebuie sa se intinda sa incapa bebe.
Lindal spune:
Buna fetelor! Ma alatur si eu voua, sunt noua pe aici si nu prea stiu cum merg lucrurile, dar sper sa prind din mers.
Vad ca asa se practica: DN 14.08.1978, UM 09.07.2009 si DPN 16.04.2010. Deci testul a iesit pozitiv, sunt in sapt.5, insa nu am ajuns inca la dr, probabil e in concediu, ca nu raspunde la tel si nici la cabinet nu e pus nici un anunt. Oare e vreo problema daca intarzii cu vizita la dr? Voi cand ati mers prima data si cum a decurs? V-a facut eco? V-a trimis la analize? V-a dat vitamine prenatale? Astept sa ma ghidati si pe mine. Va pup.
dayanara spune:
paps, si eu tot in functie de pliul nucal as merge mai departe , adica la amnio...
pe mine triplu test ma lasa rece, il fac doar ca intra in analizele de rutina
stresata nu.s , eram nerabdatoare pt ca nu se vede embrionul si sa nu fie sacul gol, apoi eu am probleme de tiroida care fac sarcina dificila
oricum eu ma agit pana la un punct pe urma obosesc si las in voia Lui :))))
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Paps eu sunt la prima sarcina si ieri toata ziua am simtit ca o bolboroseala (dar nu erau gaze) - ziceai sa se rupe ceva in mine, probabil erau contractiile uterului. Sau bat campii? La cat de stresata sunt imi imaginez si fac scenarii la fiecare respiratie.
5 +
happymum spune:

neliaCris
sa fii sanatoasa, iar fericirea de a fi
cu al doilea bebe si tot ce va urma dupa nastere, sa iti faca viata si mai frumoasa si mai bogata.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
dayanara spune:
La multi ani Nelia, sa fii fericita si sanatoasa alaturi toata familia 
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)