Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Honeybaby felicitari! S-a auzit inimioara la 5 saptamani? Fiindca eu am fost la 5s4z si era doar un punct in saculet!

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

felicitari honeybaby !

msymo, mie la prima sarcina, neavand timp sa.mi fac probleme si sa despic firul in 4, mi.a fost foarte bine, de exemplu la eco de 12 saptamani mi.au scris de pliul nucal ca e de 1mm, crezi ca eu stiam ce e aia? prin luna a 8.a am aflat cand am avut timp de pierdut pe acasa, ei mi.au sus ca e bine si asa a fost dar habar nu aveam eu cu ce se mananca si intr.un fel mai bine, ca uite acum stiu ce ma asteapta si ma stresez dinainte

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Dayanara, daca as putea sa adorm azi si sa ma trezesc pe 24 dimineata ce bine ar fi!!!

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si io as vrea sa dorm vreo cateva zile -- pana atunci m-ar lasa complet greata si as putea fi si eu functionala, sa ies din casa, sa traiesc... Asa, lancezesc aici si mananc non stop (ca altfel mi-e rau) si ma fac cat casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Oanka, DT este ceea ce aici se numeste First trimester screaning, si cred ca este mai nou de 3 ani, pt ca eu cand am fost insarcinata cu Bianca se masura la 12-13 sapt numai translucenta nucala.
Deci DT consta intr-o echo ( unde se maoasara translucenta nucala) si test de sange imediat dupa echografie( sint masurati niste hormani de sarcina), iar cele doau rezultate coroborate estimeaza riscul scazut/crescut de sindrom Dowm, trisomie 18 si defect de tub neural.
Pupici

Stefanna mami de fetita si 10+

Mergi la inceput

OANKA uite ca am gasit ceva si pe net
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/dublu-test-screening-prenatal-trimestrul-i_413

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

MSymo- eu am 6s si 4z, dar nu am schimbat semnatura inca . La 5 sapt nu s-a vazut nici la mine

Denisa, 5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

FELICITARI pt vestile de la eco!!! Sa dea DD sa fie bebe bine pana la 40 de sapt,si sa iti aduca numai bucurii.

Citat:
cit
at din mesajul lui honeybaby

MSymo- eu am 6s si 4z, dar nu am schimbat semnatura inca . La 5 sapt nu s-a vazut nici la mine

Denisa, 5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

OANKA ti-am trimis PM cu link-ul ca vad ca nu il afiseaza
NELIA LA MULTI ANI si copii sanatosi.
INAIOANA bine ai venit si sa fie totul bine.
DENISA wooow, ce de emotii.Si sa vezi acte vor mai veni.
OANA io stiu ca sint in top la pitici pe creier..incer sa ii tin in frau cat de bine pot.Dar asa cum zice Vladimirescu parca as vrea sa fiu pregatita si sa stiu ce se va intampla.SIncera sa fiu habar nu am ce decizie as lua.. poate va ingadui Dumnezeu sa nu trebuiasca sa trec pe aici, si niciodata sa nu am impulsul de a judeca pe altii pt unele alegeri.Salutari la chirias.
Eu voi merge pe 19 si imi voi cunoaste ginecologul.Sper sa imi inspire incredere.Tot atunci imi va recolta pt Pap smear.In rest io ingrata sint concentrata procent de 100% pe gagalicea asta a mea de 3 ani.
Va doresc burtici vesele si fara de greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici!
Am ajuns si eu acasa si mai ales in pat.
Am fost sa imi iau jeansi cu bata, nu se mai putea sa merg cu pantalonii normali, ca lasam nasturele desfacut si tot imi parea ca isi da lumea seama. Acum is la scurtat, ca cica lucrurile de gravida se fac de aceeasi lungime, difera doar cat ai la bazin.
In fine, sunt incantata de achizitie, abia astept sa ii imbrac.

Linda bine ai venit!Cred ca mai poti astepta pana sa mergi la dr, dar pentru linistea ta poti merge la altcineva pana dai de al tau.

Dayanara multumesc.

Denisa felicitari pentru inimioara bum bum!!!! Ai vazut inimioara la sarcinile trecute?

Stefana
Eu una nu am crezut ca o sa fiu atat de calma, mai ales dupa ce am pierdut cele 2 sarcini. Eram convinsa ca voi intoarce netul pe dos dupa informatii, dar nu. Dupa ce am vazut evolutia de la eco, m-am calmat. Bebe meu are nevoie de o mama optimista, iar eu ii sunt datoare sa ii fac "viata" usoara in garsoniera.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput