Graviduta - intrebare despre Mylicon
Buna, fetelor!
Sunt membru nou, precum #537;i proasp#259;t#259; gravid#259; - sunt īn s#259;pt#259;māna 10, dar mai am un bie#539;el de 6 ani #537;i 8 luni. Saptamana viitoare fac dublu test - la prima sarcina nu am facut, si am ceva emotii. Dar as vrea sa va intreb ceva: stiti de unde pot face rost de Mylicon - sper ca am scris corect. Baietelul meu a avut niste colici.. nu vreau sa imi amintesc, pana la 4 luni nu am dormit 3 ore legate, noaptea, si nu as vrea sa repet experien#539;a.
Mul#539;umesc si numai bine!
Raspunsuri
crisdima spune:
Sarcina usoara si succes la test iti doresc! baietelul meu are aceeasi varsta cu al tau si am avut si noi probleme cu colicii mult timp si noua ne-au trecut la momentul respectiv cu Sab Simplex....nu stiu daca acum mai exista, asta era acum 6 ani...Dar eu zic sa fii optimista ca poate la bebe doi nu va fi neaparat la fel ca la primul (eu asa sper ca si eu imi fac curaj pentru bebe 2).
si bun venit pe forum!
Cristinuk si Alexutzu
Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele.
adra_bell spune:
Bine ai venit si sarcina usoara!
Saracuta de tine te cred ca esti speriata daca nici n-ai facut dublu teste si vrei sa te pregatesti deja pentru colici:)
Mylicon este doar o alta denumire comerciala pentru simeticona. Acelasi lucru il contine si Sab Simplex.
Noi nu am avut asa mari probleme cu colicii, totusi nu a dormit linistita pana nu a invatat sa ragaie.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
tatto spune:
Buna,Supercapsu.Eu as putea sa te ajut daca iti face plecere.As putea sa-ti trimet 2-3 sticlute de Mylicon,si eu le-am folosit.
Iti doresc nastere usoara si astept raspuns.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
pearljam spune:
Buna Supercapsu, noi nu am folosit Mylicon pentru ca nu a fost nevoie, dar doctorul meu nu prea are incredere in astfel de siropuri, m-a sfatuit sa il dau daca asta vreau, dar el a insistat mai mult pe infasat bebelusul (nu foarte strans, ci doar cat sa nu poata el sa dea din maini) pentru ca asta l-ar ajuta mai mult. La noi a functionat, nu stiu daca o sa mearga si la tine, fiecare copil e unic, dar e o metoda si asta. Sarcina usoara si un bebe sanatos.