CMU sau Medicover

CMU sau Medicover | Autor: badriana

Link direct la acest mesaj

hello,

Din experientza sau din auzite, care dintre cele 2 au servicii/doctori mai buni?

Multumesc, Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Parerea mea e ca mai rau decat Medicover nu poate fi. Am auzit de cateva nume bune la CMU, in plus ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Ba mie mi-a placut mai mult la Medicover decat la CMU. Eu am avut abonamente la ambele si de departe cei de la Medicover au fost mai buni.
Si ca servicii, si ca profesionalism al doctorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shallow_me spune:

Nu am avut de a face pana in prezent nici cu medici de la Medicover, nici de la CMU, dar dupa scandalul recent in care a fost implicata CMU ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa apelezi la serviciile lor medicale... Stiu ca Medicover activeaza de ceva vreme in Romania, iar in urma cu cativa ani se stia ca sunt medici buni pe acolo. Nu stiu care este situatia in prezent insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sunt abonata la CMU de 4 ani si sunt f multumita de serviciile oferite. Nu cunosc detalii despre alte clinici, insa pot stiu sigur ca CMU a prins teren mult in fata Medicover; se extind constant, au din ce in ce mai multi abonati si asta cred ca spune ceva.

Badriana, ne poti spune de ce intrebi acest lucru?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

noi avem abonament la Medicover si e ok; am gasit niste dr buni -pt Bia- si suntem multumiti

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput