Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 20
alex25 spune:
Mai Techila, eu acusi am citit, 3 kile fiecare la 35 de sapt???????????

fugi de-aici, si eu sper ca a mea sa ajunga la 2kile la 34 de sapt, si e una singura!
----------------------------------------------
Alexandra
32+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
crocodana spune:
maria...off...simteam eu ca nu poate sa fie perfect totul in dieta asta...si de vreo 2 luni o tot folosesc in prajituri
in cartea aluia scrie sa nu depasesti 30 de g pe zi..inca nu am ajuns sa mananc o tava intreaga thnx god!
dar nu stiam ca la copt e nasol..la diplomat am facut crema pe aragaz..foc mic...etc..dar la alte praji..evident la cuptor..faza e ca in rest nu prea consum, adica nu pun in cafea sau in suc..etc..
daca ai si nu iti e greu da mi ceva de citit despre pe pm..
borcanul meu de miere e plin ...stiu ca e sanatoasa dar e la fel ca zaharu..
cred ca daca ar citi sotu meu iti da o bere..ca imi tot explica ca mai bine pap un pic de zahar decat fructoza sau alt indulcitor..chimicale..
techila super vesti! deci esti mama eroina!
36+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Pai bine mai fato si de ce nu zisasi pana acum??? ![]() Adica pot si cartofi prajiti ![]() ?????????ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
ssshhhh, sa nu exageram, am vrut doar sa te simti tu mai bine cand papi. Oricum, cand e sa creasca, creste si daca papi super dietetic, creste si de la anticonceptionale, de exemplu, deci care ar fi legatura?
In primul rand creste de la grasimile animale, deci si daca papam un ou fiert, creste mai tare decat de la o cana de ulei... Dar grasimile astea vegetale cica la temperaturi mari isi schimba compozitia si cresc colesterolul. Ideal ar fi daca ti-e pofta des sa bagi la cuptor cartofi taiati subtiri, condimentati, dar fara ulei! O sa vezi ca au gust ca si chipsurile

30+
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Mai Techila, eu acusi am citit, 3 kile fiecare la 35 de sapt??????????? ![]() ![]() ![]() fugi de-aici, si eu sper ca a mea sa ajunga la 2kile la 34 de sapt, si e una singura!![]() ---------------------------------------------- Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
mey, nu m-a ecografiat, dar dupa experienta ei, ca m-a pipait mult si i-a ascultat si s-a uitat mult la burta mea, a zis ca din experienta ei, au 3 kile de caciula....eu am mare incredere in doctoresa mea
si se poarta frumos cu mine si ii lucesc ochii cand se uita la burtica mea....chiar ma face sa ma simt super okTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl croco usor cu fructoza la copt. desi zice ca e din fructe, de fapt tot pe cale chimica e produsa. si nu se recomanda folosirea ei la temepraturi mari. tata e diabetic si eu folosesc fructoza ...de fapt foloseam. m-am dat pe miere de albine de cand sunt gravida. pot sa-ti trimit multe articole pe tema asta. deci...cu masura chiar si aia :) MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Si eu descoperisem fructoza acu vreo 3 ani si apoi am citit cat e de nociva... si s-a enervat mami ca imi pusese gemuri pe toamna cu fructoza, ca sa pap si eu (ca nu mai mancasem din copilarie gem, ca nu e dietetic
Acum ma bazez cand am pofta de gem doar pe magiun de prune, care e 100% prune, fara nimic altceva
30+
crocodana spune:
a plecat aida!!!! cine ne salveaza cu capitol nou??!!
36+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
alex25 spune:
Techila, sa dea DD sa fie sanatosi, eu faceam asa o comparatie si eram muta de uimire.
Cat despre doctoresa ta, sa stii ca ai si de ce sa fii mandra si sa ai incredere in ea, este super, si eu tot la ea as fi ajuns daca lucra si in alta parte decat Euroclinic - cumnata mea a nascut cu ea de 2 ori si sunt prietene bune, are numai cuvinte de lauda la adresa ei, asa ca sunt sigura ca esti pe maini bune!
----------------------------------------------
Alexandra
32+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monica_dicut spune:
Fac eu capitol, stati cuminti ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
am mai primit un mesaj de la Ionika
"am facut no stress si a trebuit sa stau 15 min la oxigen pentru ca bb era putin tahicardic. s-ar putea din cauza gynaprilului. Acum stau si astept, dr mea este in concediu, sper sa trimita pe cineva. Va pup, Ioana"
si dupa mesajul acesta am sunat-o, ca eu am mai multe minute si mesaje deloc incluse in abonament (musai sa rezolv chestia asta cat de curand); era putin ingrijorata din cauza tahicardiei bb..a spus ca pe la ora 8 mai vin sa-i refaca testul; si ca cel mai probabil va sta acolo in noaptea aceasta; mi-a spus ca nu sunt conditii tare bune la spital (2 intr-un pat
)
probabil o sa mai povestim putin, mai incolo;
La final..va pupa! are un usor accent moldovenesc
...foarte fain!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi