Retete cu vinete

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

ducky da , asi vrea sa ne scrii reteta

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Osna,scuze pentru intarzierea raspunsului.Ai facut reteta? Nu cureti vinetele de coaja.Le speli,le stergi si le tai felii.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Prima mancarica e preferata mea, mananci si nu te mai opresti!
http://www.bucataras.ro/cautare/?ws=3&key=vinete
Sunt mai multe retete acolo, poate va inspira!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Si in zacusca pun vinete. Eu fac si "vinete bulgaresti" http://www.eculinar.ro/reteta-traditionala/?4679

In salata de vinete mai pun cateodata ardei gras rosu taiat in cubulete foarte mici.

Octavia mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem

"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu mai fac felii de vinete facute pe grill umplute cu branza si diverse legume de exemplu reteta asta http://bucataria-sylviei.ro/rulouri-de-vinete-si-tuchinni/ mai fac vinete umplute cu branza si legume, din vinete taiate in 2 puse in cuptor prima data le lasam asa 15-20 de minute pana se coc apoi se scot si de scoate o parte din miez si se combina cu branza si ardei si se pun la loc si se mai da la cuptor 10 minute. Tot pe varianta de vinete jumatati umplute se poate combina si cu carne tocata si cascaval ras pe deasupra. Pofta buna !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am o intrebare - vinetele sunt cumva grele pentru stomac/ficat?
Am un copil care e innebunit dupa mancaruri cu sos (gen tocanite).
Dar mi-a zis barbate-miu ca poate mai bine nu-i dam vinete ca sunt "grele". Asa e?

P.S. Copilul are 1 an jumate.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ralu, cam da, din cate stiu eu...si Stefu a papat din mancarica mea de legume si avea si vinete, dar a papat putin, cateva gurite si ami mult painica cu sos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am facut mancarica cu vinete si usturoi de pe Bucataras. A iesit excelenta si a mancat si Sanziana foarte bine. E adevarat mai mult painica cu sos si rosii. Acum sa vedem daca o avea ceva...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Melanzane alla parmigiana

1 kg vinete
800 gr rosii
100 gr parmezan ras
200 gr mozzarella
2 linguri ulei de masline
sare
piper
ulei de floarea sorelui

1. Spalati vinetele, le taiati coada apoi taiati-le felii pe lungime; presarati cu sare si le claditi una peste alta cu o greutate deasupra pana elimina apa. Apoi le clatiti, le uscati cu hartie absorbanta si le prajiti in ulei de floarea soarelui bine incins. Cand s-au rumenit putin le scoateti si le asezati pe o tava cu hartie absorbata.
2. Curatati rosiile, le taiati cubulete si le puneti intr-o cratita cu uleiul de masline. Adaugati sare si piper si lasati sa fiarba timp de 20 de minute.
3. Intr-o tava asezati un start de vinete, presarati parmezan ras, mozzarella taiata felii si apoi sosul de rosii. Faceti straturi pana la terminarea ingredientelor. Apoi puneti tava la cuptor la 180 ° timp de 40 de minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya ma bucur ca v-a placut mancarica mea de vinete cu usturoi..si eu i-am dat putina lui Mufa si i-a placut si lui mult, nu a avut probleme..crewd ca daca le dam vinetele scurse bine si gatite, nu-s deloc rele, mai ales la pranz, are timp stomacul sa digere!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput