am pierdut sarcina de 5 luni
ajutati-ma cu un raspuns va rog...am 35 de ani si dupa multe incercari am ramas insarcinata. acum o saptamana am pierdut sarcina din cauza ca aveam colul slabit si s-a deschis. nu s-a mai putut face nimic.asi vrea sa stiu cat ar trebui sa astept pana sa raman din nou insarcinata deoarece imi doresc foarte mult un copilas si e singurul lucru care m-ar consola .va multumesc.
Raspunsuri
alina023 spune:
Daniela, imi pare tare rau pentru pierderea ta! Insa cel mai bine te poate sfatui un medic care sa-ti cunoasca situatia f bine.
Curaj si sa dea Doamne Doamne sa-ti tii puiul in brate cat mai repede!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ariel_7000 spune:
danyela, sincer imi pare rau. intra mai bine la "asteptand un ingeras in viata noastra", atat la aspirante cat si al durerea pierderii unei sarcini, acolo vei primi sprijin si sfaturi de la fete trecute prin incercari.
eu iti doresc multa sanatate si sa ti se indeplineasca visul curand.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Deus spune:
intreaba doi doctori pentru orice:)
Imi pare tare rau ca suferi si ca ai trecut prin asta!
Te pup si iti doresc multa sanatate si o sarcina/un bebe frumos si sanatos!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
kariguld spune:
of...imi pare rau pentru tine! eu am pierdut sarcina la 6 luni... dupa incercari multe de a ramane insarcinata!
cel mai important acuma este sa incerci sa te linistesti, e foarte greu...dar vei reusi, pentruca femeile sunt puternice! nu exista un timp ideal pentru a ramane din nou insarcinata, mergi la medic, cauta unul bun si vei primi sfaturi.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ratusca83 spune:
si eu am pierdut sarcina acum o saptamana jumatate si tot la 5 luni si nu va pot descrie prin ce am trecut.a fost groaznic. Pur si simplu mi s-a deschis colul si am nascut pe bebe, doar ca el a fost prea mic ca sa traiasca.
Inca mai am sangerari, dar foarte putin... oare este normal? cam cat ar trebui sa tina aceste sangerari tinand cont ca a fost ca si o nastere normala?
acum astept rezultatele biopsiei la bebe.
Ayla21 spune:
Danyela , Ratusca , Kariguld imi pare sincer rau pt pierderea suferita.
Stiu ca cea mai mare dorinta e o noua sarcina, dar e nevoie de cateva luni ca uterul sa se refaca, pt a putea duce o noua sarcina. Doctorii spun ca intre 3 si 6 luni. Oricum cel mai bine e sa stabiliti cu medicul, dupa un control si ecografie, unde se vede cat de refacut este uterul dupa aceasta perioada. Iar la o noua sarcina sa vi se faca neaparat cerclaj, daca ati avut col deschis atat de repede.
Va doresc refacere rapida, si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa vi se implineasca dorinta!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
kariguld spune:
Ayla, la mine s-a intamplat demult, sunt ani de atunci. e adevarat ca am momente de nostalgie si amintiri, mai ales cand visez noaptea bebe...dar imi trece. ma uit la copii pe care ii am si durerea dispare!
de la medic stiu ca trebuie sa treaca cateva luni de refacere fizica si psihica, dar daca e sa se intample asa pe nepregatite...atunci musai sa fie bine!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!