Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(20)
Raspunsuri - Pagina 11
uratica spune:
guze-sunt aici la munci..sper sa rezist..sa fac banuti de fiv..insa e jale..nu imi place tara,nu imi plac oamenii si mai ales nu imi plac romanii ce sunt aici!te mananca de viu!
uff..cat despre sarmale-stiu sa mi le fac singurica!m-a invatat mama mea..insa niciodata nu am stat departe de casa..si e tare greu!
off....
amy2007 spune:
Buna dimineata si un week-end placut tuturor.
Uratica, ce sa zic, sa rezisti bine acolo, sa te intorci sanatoasa si sa se prinda bebele. Cam cat stai departe de noi?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaa
LA MULTI ANI,Mariilor pe care le avem!!!!
va doresc week end frumos.
bad news- simptome de cm
uratico,esti singura acolo??
te vei obisnui,crede-ma.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
Lumy, felicitari fratelui tau, casa de piatra, intelegere multa!!!
pupici la gagici!!!
Libra spune:
Buna ziulica fetelor!
Am citit din urma si am retrait alaturi de voi ultimele evenimente. Si totusi... nici o graviduta? Poate de-acum! Galiciana? Altcineva? Nu va sfiiti! DOAMNE AJUTA!
Va sarut cu drag,
Elena
P.S. 1. Ancuta, multumesc pt. raspuns (eu te intrebasem despre inseminare si biserica). 2. A propos de intalniri, daca vine cineva in Suceava va rog frumos sa-mi spuneti si mie, sa aranjez o intalnire pe cinste aici!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
Libra, draga noastra Marie, te salutam, si iti dorim toate cele bune!!!!
simptome de cm, deci, nimic altceva.....
pupici la gagici!!!
Cinezee spune:
gagici am revenit ...din pacate am avut calcu stricat si desigur acum tot am erori si ma enerveaza
pana la mai putin de O LUNA
uratica spune:
buna fetele!la multi ani sarbatoritelor!
si nu..nu sunt singura aici..sunt cu soata..insa tot greu e..sper sa rezist,nu am incotro..ca la noi in tara e jale!asa ca..nu am de ales!
la gagici!si weekend placut!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumy_Clt V-am lasat ca mai am o gramada de terminat...maine da frate-miu cu subsemnatu Never say never!!! |
Sa fie intr-un ceas bun! Sa fie fericit alaturi de aleasa lui!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica buna fetele!la multi ani sarbatoritelor! si nu..nu sunt singura aici..sunt cu soata..insa tot greu e..sper sa rezist,nu am incotro..ca la noi in tara e jale!asa ca..nu am de ales! la gagici!si weekend placut! |
Aaaa, se schimba datele problemei. Nu esti singura. Va aveti unul pe celalalt. Multa rabdare si putere de munca! Sa va intoarceti sanatosi si cu bani multi!