Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Stai ca acuma am inteles. Mama ta stia deja de la tine, doar ca s-a consultat cu tanti si asculta tot ce-i zice tanti... Nu?

La inceput credeam ca tanti a anuntat-o acuma pe mami tau ce ti s-a intamplat

Daca tanti aia e doctorita, asa sunt doctorii, nu vor sa-si asume responsabilitati prin telefon, e si normal poate. Daca mama ta a sunat-o sa o intrebe, e logic ca ea a zis ca trebuie sa mergi la ecograf, ca daca zicea ca totul e bine, si apoi Doamne fereste se intampla ceva, pica ea prost...

Nu? Acuma chiar am impresia ca vorbesc aiureli si ar trebui sa ma pregatesc de culcare

Cred ca ma termina si labradorul meu. Cand doarme mioriticul, il pune pe asta de paza. Si prostutul asta nu stie decat in felul lui, nu sa latre doar cand trece cineva, no, cand trebuie. Nuuuu, el latra ritmat toata noaptea la fiecare 5 secunde de o iei razna de la un moment dat. Asa ma lipsesc, mersi, mergi la culcare ca nici tie nu ti-e usor. La mioritic cand latra stiu ca se apropie cineva... Ooofff

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Yuhuuuuu Aida ce faina e steluta ......
Lasa ....nu te enerva tu ca nu merita, zau asa.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ralu nu merge cu toate ca e ffff frumos...trebuie sa aibe 25 de caractere....asa a zis Techila....
Sper ca nu ti-am stricat seara

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

nuuu, ca daca era sa fie, probabil ca l-as fi pus fara sa intreb...

Aida si ce se intampla la 1500?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

aida cu stea in frunte, lasa si tu nervii, gaseste-ti altceva de facut ca iar esti singura si te enervezi degeaba.
va doresc si eu noapte buna si ma cam retrag si eu. nu am reusit sa vad pozele lui monis, dar promit ca ma uit maine.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

n

29+

Devii membrå maturå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

eu nu aveam chef de numarat, si tot taiam, sa vad... nu intra nici macar "beginning of a beautiful friendship" Apoi decat sa raman numai cu friendship...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci eu si mama mea avem o relatie speciala dintotdeauna. Singura care ne-a despartit a fost Emma , ele doua au avut o relatie cum eu nu voi avea niciodata cu mama mea si probabil cu nimeni. Nah si eu o inteleg ca e ingrijorata si isi spune parerea , dar nu o inteleg de ce o asculta pe "aia" si nu pe mine cand ii spun ca stiu ce am de facut .... asta m-a enervat. Intotdeauna ne-am inteles excelent si am comunicat , dar cateodata sare calul

... filmul asta cu Nicholas Cage am enerveaza si nu il inteleg ... chiar ca nu e nimic la tv

Vaaaai de ce am arsuri iarasi , ooof ce naspa e. Asa m-am saturat de ele si cred ca maine imi iau rennie cum ati zis si voi si o sa iau o pastila ca nu mai pot

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

n

29+

Devii membrå maturå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

ohoooo adica ceea ce e Lucia, de o putem intreba orice si le stie pe toate si ne spune, nu?

Ati vazut ca steluta Aidei are si tooltip, "membru veteran"? Ei, e cea mai tare...

29+

Mergi la inceput

Aida inseamna ca a fost un "one time only" cearta asta. Totul va fi bine, a fost doar foarte ingrijorata, de la distanta iti imaginezi cine stie ce si ai impresia ca celalalt iti ascunde ceva. Asa sunt eu de agasanta cu sotul cand pleaca de acasa la drum lung cu masina... de cate ori vorbim, ii spun de mii de ori sa aiba grija si il enervez tare

Cu arsurile, nu mai merge cu iaurtul ala care l-ai gasit? Sau biscuiti, ceva, orice? Ma refer la situatia de acuma seara, sa ti-o rezolvi.

Filmul asta e intr-adevar nashpa de tot, nu pricep nimic... si mor de somn...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ha? unde vezi tu membru veteran?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput