Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu stiu daca ati ascultat-o vreodata... O ador.

http://www.youtube.com/watch?v=vSdacJfoCD4&feature=related

Right behind that perfect face there's someone who keeps secrets hidden well
Think I don't want to know reasons why you're crashing over me

I don't look back
Darling so it goes
But I regret
We couldn't

Make it rain
And all our dreams were left to dry
Can't make it rain
There's not one cloud left in the sky so
You said you tried
We bled we cried
We couldn't make it rain

We had everything to live for even if we didn't understand
The game of give and take was more than just the sum of what we make

The most of time
So we'll move on
And leave it all behind
'Cause we couldn't

Make it rain
Can't make it rain
You said you tried
We bled we cried
We couldn't make it rain

Now I can't help thinking about
Places we would go
But I won't be around
No more
But this fault won't be mine
Everything is gone

Make it rain
Can't make it rain
Make it rain
Can't make it rain
You said you tried
We bled we cried
You said you tried
We bled we've cried
We've cried

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sau asta

http://www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Long time … de cand n-am mai scris, dar mai mult suntem plecati, pe afara iar cand intram in casa de abia apuc sa mai pun mana si sa termin strictul necesar.
Am avut din nou o saptamana libera la inceputul lunii, am plecat intr-un scurt pelerinaj sa vedem fetele frumoase din Toronto si la Niagara.
Am adaugat poze pe website: http://www.dropshots.com/newmami2005
Copii au fost OK, deh ca si copii, ba-I a mea, ba nu ti-o dau, dar nu pot spune ca am avut problem mari cu ei. Thea cu Patrick fiind de aceiasi varsta sunt tot timpul intr-o concurenta continuua, iar Lara vine tare din urma. Sunt dulci toti trei chiar si atunci cand le trebuie aceasi jucarie sau sa faca acelasi lucru .
In weekend-uri suntem plecati mai tot timpul, sau avem musafiri . E tare bine cu piscina in curte, cum ajungem acasa, Patrick nici nu are rabdare sa ia dinner-ul pana nu a facut o baie. Anul asta e mult mai usor, ca putem sa-l supraveghem de pe margine. E negru ca un tigan... parca nu-i al meu Numai bine ca nu se mai cunosc vanataile fiind atat de negru. Trece vara asta mult prea repede … nici nu vreau sa ma gandesc ca dιjΰ e August 18 …

Am citit printre picaturi, cand am mai apucat …

Elisor, Clara, OanaIlinca, Olga pentru comentariil dragute.

“La Multi Ani!” Andreas, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii si mult noroc in viata. Am vazut ca ai serbat ziua din plin, si enjoy-nuit park-ul de apa.

“La Multi Ani!” Tdi, sanatate, bucurii , mamicuta curajoasa . Vai, vai, vai si in vacant s-au tinut belele de tine.

Elisor, am citit cu zambetul pe buze istravile din copilarie … ma intreb de ce te mai miri de Andreas acum ?? Patrick a inceput sa calareasca vara asta, iar acum este ahtiat dupa caluti si drumetiile de calarie. La ranch-ul la care mergem sa calarim fac drumetii de 1 hr prin padure. Pana acum mergeau baietii , iar eu nu ma aventuram. Dar iaca c-am facut-o si pe asta si a fost absolute fenomenal. Drumetia de 1 ora e ceva de genul Dumbrava Minunata, prin padure, cu trecut peste podeturi, prin apa, cu pajiste deschisa, ne-am intalnit cu caprioare cu pui, superbbbbbbb. De acum ma duc si eu cu ei, caci e mult prea frumos. Am avut emotii la inceput, dar incep sa ma descurc mult mai bine cu prietenul meu Amigos (asa-l cheama pe calutul meu).
Patrick e genul sportive, ii plac orice activitati in aer liber, cam orice incearca prinde repede. L-a mostenit pe taica-su caci eu eram anti-sport cand eram micuta … si ma bucur mult caci e foarte important sportul in dezvoltarea lor.

Am admirat albastrica balaie, cat e de priceputa si atenta la lucru manual, colorat, bucatareala … ca sa nu mai spun cat de grijulie e cu bebelusii ei .

Clara, mi-au ramas intiparite pe retina pozele gargaritei in sepia, in curtea de la tara . Vai sunt superbe.
Cred ca la ora asta va prajiti la soare in Grecia? Astept pozele cu nerabdare.

Cineva intreba de OlgaM, a fost plecata in tara, trebuie … daca nu chiar s-a intors in orice moment.

Mikka, welcome back . E tare dulce carliontata ta mica, o papusa de fetita si seaman bine de tot cu tine . cel putin asa mi se pare. Multa bafta la bb2.

Iaca, vad ca avem dιjΰ doua concurente la listuta cu burtice noi – IoanaIlincam … care nu ne spune nimic nou inca ??? si Mikka. Va doresc sa va vedeti visul realizat cat mai curand.

Nelia, vad ca ati avut parte de tot ce e necesar : vreme buna, multa companie, apa, soare, nisip iar iesirea cu cortul a fost un success. Cel putin din poze copii au avut o experienta grozava pe care-au savurat-o din plin.
Eu cu cortul nu ma bag … il las pentru tati si Patrick, sa aiba si ei fun-ul lor fara mami … ca sunt fun. Ma duc in drumetii de o zi, dar cam atat … la in pat si cu shower .

OlgaTarziu, imi pare rau ca situatia asta economica v-a lovit si pe voi. Ii doresc lui Stefan mult, mult noroc si bafta in noua afacere. Sa speram ca isi va reveni si economia asta, si zile mai bune. E tot mai greu si mai tough, tot mai multe cunostite care sunt fara serviciu, vremuri nu tocmai placute.
Sa ne mai arati poze cu piticii tai.

Cornelia, v-am dmirat pozele, vai ce copii frumosi ai . Cred ca usor nu iti este, dar sunt minunati cei mici, frumosiiiiiiiii, care mai de care.
Ce mai sti de fetele din Constanta, Laura, Oana ...

Andutzy, mult noroc pe calea pe care ai ales-o. Sa-ti dea Domnul putere sa treci cu bine iar intr-o zi sa vina din nou soarele pe strada ta.

Inchei mesajul la care crosetez de ceva timp ... Va pup si sa auzim numai de bine. Vacante placute in continuare si vreme cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Multam frumos pentru aprecieri, creata e o smechera, ca toti cei din generatia lor... O sa intru si pe contul colectiv, cred ca maine.

NewMami, sper sa se prinda repede bb2, multam de urari! Chiar azi merg la dr cu teancul de analize, sa vad ce imi zice... cam am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikka, bafta multa cu bb2!

Newmami, chiar ma intrebam ce faci, pe unde mai umblati... Ma bucur ca ai reusit sa mai scrii... In legatura cu cortul, mie imi place mai mult decit la hotel, dar sa fim echipati, pentru ca daca te prinde o ploaie, ala esti! Si acolo unde am fost noi erau conditii, sint prea mici copiii sa plecam asa, oriunde... Am scris la Sezatoare, iau de acolo, ca sa nu mai descriu inca o data locul...

A fost tare frumos pentru ca ne-am relaxat... Copiii nu au avut nici o problema sa doarma in cort, chiar le-a placut, ei au avut saltelute mai groase, noi mai subtiri si ne-au cam durut oasele. Mai ales seara a fost frumos, au stat si copiii pina tirziu, mai putin cei micuti, dar dupa ce-i culcam pe toti, stateam la foc, pe buturugi, pina tirziu in noapte. Si dimineata, la ora 7, toti plozii erau in picioare, noi am mai fi dormit... dar ne dadeau trezirea. Mincare numai la foc, cafeaua o faceam la aragazul ala micut, ce mai... nu am mai fi plecat. Singurul incovenient a fost ca nu era munte, dar ne-am simtit ca si cum ar fi fost!

Si a fost bine si pentru copii, de fapt, toti in jur erau familii cu copii de toate virstele, pentru ca era o baie mare, cu dusuri, toalete, unde puteai spala vasele, haine (la mina) daca doreai... toti aveau sirme pentur rufe, ce mai, minigospodarii in toata regula. Seara se auzeau chitari, glasuri de copii, mirosea superb a padure si a foc. Mi-a placut mult ca lumea este extrem de civilizata, ai tot ce vrei pe bucatica platita, numai sa respecti regulile, toti stringeau si cea mai mica bucatica de hirtie, nimic nu era lasat in padure. Padurea destul de salbatica in jur, corturile grupate cite doua sau trei, dar cu distante intre ele, si distanta si mai mai mare de alte grupuri... Foarte bine organizat, totul facut sa te faca sa te simti in padure, rustic, dar in acelasi timp sa ai minimul de conditii, necesare atunci cind ai copii foarte mici.

Fran, ma bucur ca am citit despre voi, imi pare rau de problemele de sanatate pe care le aveti. Sper sa le rezolvati cit mai repede! Bafta multa la noua gradinita!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !

Fran, ai incercat sa ii dai Baraka lui Iepu'? E extract de chimen negru. Eu am avut o tuse oribila, care m-a tinut jumatate de an, seaca si fara nicio noima. Pana la urma am scapat de ea cu Baraka si Bronchosedin. Am facut si teste pentru astm (am suflat intr-un tub, ceva). Voi mai aveti pisica ?

OlgaT, cum stai cu somnul ?

Mikka, bafta la bb2.

Tdi, bine ca sunteti bine.

S-a trezit Carina, va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabi-n-am mai pus poze de o groaza de timp, din lipsa de timp, ultima data am promis ferm prin decembrie ca uploadez ceva, si cu promisiunea am ramas...cand o sa-mi reuseasca miscarea, dau link si aici.
Nelia-ati fost mai multe familii? Pe mine m-a zapacit Iepu' ca vrea sa doarma in cort, dar pe aici prin Romania nu prea sunt conditii-toalete curate, curent etc. Cred ca pana la urma o sa dormim o noapte in cort in curtea casei noastre de la tzara...
Chris-m-ai intrebat mai demult de gradi, se numeste Little London. De Baraka n-am auzit pana acum. Se gaseste la farmacii sau la plafar?
Pisica o mai avem (inca) are saracul 17 ani, de cateva luni doar mananca putin-putin si doarme toata ziua. Alergoloaga a fost destul de sigura ca nu e alergie la pisica, desi IgE-ul specific e la limita (oricum, ea zicea ca doar la valori de minim 2 ori mai mari se poate discuta de o alergie-asta n-am priceput de ce...)In fine, alergia la pisica(sau caine) e destul de agresiva-cu stranut, mancarimi in nas etc cum dai de parul de pisica. Iar Iepu a fost plecata de acasa cam 6 saptamni vara asta, si peste tot a tusit la fel.
Am fost si la ORL, n-are polipi, amigdale inflamate etc. In schimb mucoasa nazala-inflamata-sugereaza totusi o alergie...cand mi-a zis sa mergem la alergolog m-a pufnit rasul, alergoloaga ne-a trimis la ORL ca nu crede ca e alergica...
Spirometrie (aia cu suflatul in tubulete), se face cam dupa 6 ani. Pt. cei mici exista doar la IOMC o chestie care masoara automat cat inspira/expira copilul cu o masca. Sper sa ajungem acolo saptamana viitoare.
Culmea ca de o saptamana, fara nici un tratament, Iepu tuseste mai putin. Acum ma intreb daca nu o fi alergica la vreun polen caruia i-a trecut sezonul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am revenit si noi din concediu. A fost frumos si a trecut repede. La intoarcerea de la mare am schimbat putin traseul am revenit prin mangalia negru voda , am trecut cu bac-ul spre fericirea copiilor.

elisor-cristi a fost in tabara de langa voi unde a fost si anul trecut.

Despre barraka-exista atat pt copii cat si pt adulti doze din cate stiu , eu i am dat lui cristi dar fara succesul scontat..

Mikka-bine ai revenit!

newmami-ti-am admirat baiatul, vorba fetelor ar intra f. bine si o fetita in schema... sper sa nu dai cu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi, bine ati revenit! Poze frumoase ai? Sunt convinsa ca s-au distrat de minune copiii.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Welcome back Mercedes, , nu dau cu rosii , dar am imbatranit si nu ne mai tin balamalele sa facem fata la nr. 2 ...
Pozeeeeeee, please.

Nelia, asa-i conditiile de camping sunt bune pe aici ... doar ca mie nu-mi place in cort, trebuie sa te imbraci gros peste noapte, ca sa nu mai vorbim daca vine ploaia ... Dar eu las baietii sa se duca si sa enjoy-nuiasca , nu-mi strica si mie o pauza
Deocamdata am facut rezervare cu inca o familie de prieteni un cottage pe malul lacului Huron ptr. weekend-ul viitor. Sa speram ca va fi OK vremea, daca nu doua zile ne vom in deplasare, iar copii echipati corespunzator vor lua aer curat caci vara asta a fost tare greu sa programezi ceva din cauza vremii...

Fran, tot ce se poate ca Iepu sa fie alergica la ceva polen, sau plante, etc. La noi functioneaza f. bine Zyrtec, il ajuta pe Patrick.

Ce m-as bucura daca vara asta ar tine cel putin inca 3 luni ... tare bine mai e. Cum apa in pool are 30C, cum ajungem acasa suntem la baita. Nu ne mai dam scosi din ea pana nu apune soarele si obositi incat Patrick adoarme cu mancarea in gura de cele mai multe ori.Am ajuns sa-i dau cookies, sau ciocolata la 7 seara ca sa mai apuce sa si manance.
Dupa balalceala de obicei ne retragem in casa, unde e tot mai mult interesat de scris, jocuri, logica. Are niste CD-uri de jocuri pe computer cu matematica, spelling, etc. Aseara s-a jucat cu cel de matematica, noi inca ii citim enuntul intrebarii, dar ne-a lasat cu gura cascata cat de repede aduna si scade. Foloseste degetele, dar mai mult orientativ, cat sa numere. Intr-adevar toate sunt numai pana la 10 sau scaderi sub 10! Cele de logica, patterns, forme, si altele n-a gresit nici unul. Iar aseara level-ul pe care-l facea era nou, nu ca l-ar fi stiut de mai demult.
El spune ca asta se face la scoala, nu stiu de unde a prins el ideea asta, ca noi nu i-am spus, iar la scoala au homework, iar in weekend cum se trezeste vrea homework. Faza este ca noi inca dormim ... si se serveste singur cu homework ... si pana la 9 dimineata nici nu-i auzim gurita. Isi cara caietele, uneori chiar si tabla de scris in dormitor la noi, si studiaza e atat de dulce.
Doamne scumpi mai sunt, imi vine sa-l mananc bucatica cu bucatica ... in zilele bune caci odata cu varsta s-a dezvoltat si ceva attitude de baietel mare, care in unele zile ne mananca nervii, picatura cu picatura

bag seama ca fetele sunt inca prin vacanta de e asa o activitate slaba prin preajma. oare daca strigam catalogul, sa avem mai mult success ???

Mergi la inceput