Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Cand am inceput sa citesc povestea mi-am zis "sa vezi c-a reparat singura chestioiul la buda" Bravo, de acum poti sa-ti faci firma de consultanta
Alaturi de SEBI
onixone spune:
...hai ca ma bag si eu in discutie.Si eu folosesc aparat vechi de vreo 4 ani sau 3 cred.DAr nu ma pot face decat la subrat.In rest pe picioare dupa 3 folosiri sunt plina de bubite cum imi creste parul sub piele.
Dupa cativa ani de nejucat tenis m-am dus si am cumparat rachete de tenis pentru toti.Alex va merge la lectii de tenis.I-am scris tipei si am si vorbit cu ea la telefon sa imi dea detalii si preturi.
Acum mi-a venit mopul cu aburi.Sunt asa de fericita ca am avut o varianta mai ieftina care a mers pana la un moment dat.Noroc ca nu am aruncat mopul normal, dar asa de greu mi-a fost sa dau cu cel simplu, bashca faptului ca am obosit in draci si nici petele de pe parchetul din bucatarie nu mi le-a scos, asa ca abia astept sa il folosesc(sper ca va imaginati ca il folosesc imediat ce am dat send la mesaj).
Bravo Androix pentru fixarea butonului.Si eu am inceput sa ansamblez mobila de la Ikea,mai aveam puitn si puneam si pavaj in gradina(deja studiasem cazul intr=o carte DO IT YOURSELF, unde iti dadea mura in gura plus poze cum sa pui pavaj,dar cred ca l-am ranit pe sot in amorul propriu ,caci i-am spus:mobila stiu sa ansamblez, gradina de despadurit, scos radicini care stau de 6 ani in pamant am scos, becul il schimb singura..asa ca s-ar putea sa iti dau valea.Si am continuat:norocul tau ca esti bun la altceva si parca nu te-as da!LOL
Copilul e bine,de dimineata sta cu racheta de tenis in spate, poate, poate il duc sa joace.La 8 dimineata jucam in curte.Intr-o mana cafeaua, in cealalta racheta.
Pe de alta parte vine ziua sotului si nu stiu ce surpriza sa ii fac.Sa il duc 3 zile prin Paris(cam scump e drept) sau sa il duc 2 zile la un spa in uk de 4 stele, tot asa de scump( unde sa il maseze fetele cate o ora, plus alte tratamente)...si uite asa beneficiez si eu de aceleasi tratamente.
Gata plec sa ansamblez mopul.Ciao
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
nelia spune:
Androix, si daca nu ai fi facut nimic pina la urma, felul in care povestesti e bestial!
Onixone, tenis, ce sport nobil practicati! Cu ziua sotului nu stiu ce sa-ti spun... sper sa gasesti un cadou potrivit.
Ioana, programare, doctor... vine bb2!?! Nu ma bate, am zis si eu asa...
Gabitzam, eu sint inca la faza de lama, m-am invatat cu ea, nu m-am mai epilat cu ceara de cind mi-am varsat-o pe mine, iar de aparat mie frica de mor. Asta pe care il folosesti in apa e de pus in priza sau cu baterii? Nu e periculos? Sa-l folosesti sanatosa, lasa, ca-l meriti din plin, mamica de doi baieti frumosi!
Noi plecam joi cu cortul... oare cum o fi la cort, in padure, cu trei copii!?! Daca nu mai apuc sa scriu miine, va !
Am fost simbata seara la concert AC/DC! A fost o dezamagire crunta, nu din cauza lor, ci din cauza faptului ca a fost pe stadion si s-a auzit ingrozitor de prost. Spectacolul ar fi fost extraordinar daca am fi auzit si noi ca lumea:
http://www.youtube.com/watch?v=_lSDnUipMEI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1mSUrw5dmb4
- fata de aici (si inca pe youtube se aude bine fata de cum se auzea unde stateam noi):
http://www.youtube.com/watch?v=fLOlPvV-Urk&feature=related
gabitzam spune:
Nelia, imi pare rau ca te-a dezamagit concertul.
Epilatorul este cu incarcator, nici nu functioneaza cand este in priza, asa ca nu e pericol sa te curentezi cand te bagi cu el in apa. O incarcare ajunge cam la 40 de minute de folosire. Mie mi-a fost suficient, nu s-a descarcat pina m-am facut pina sus.
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Fetele din Bucuresti, la voi in cartier vine masina de inghetata de la Family Frost?
Alaturi de SEBI
Androix spune:
Ce faceti aici? O sa vin din concediu si-o sa-mi stea inima in loc ca o sa am de recuperat un capitol intreg
Gabitza, nu stiu ce masina e aia, dar misto sa vina masina cu inghetata pe strada, ca pe vremuri alearga copiii dupa ea?
Nelia, bine ca ati mers la concert, chiar daca s-a auzit naspa macar i-ati vazut. Siti cand a povestit Chris ca si-a luat bilete la noi la AC/DC dar de fapt era o mare teapa? Mihai are un coleg care era in extaz ca vin astia la noi, ii astepta din frageda adolescenta si in sfarsit avea sa-si vada visul cu ochii, cand colo teapa. Era negru de suparare, nu atat pentru teapa cat pentru faptul ca nu vine trupa lui favorita. Si-a luat bilete si s-a dus cu sotia sa-i vada la Amsterdam si a venit la fel de dezamagit ca voi. Cik autoritatile din amsterdam i-au obligat sa acopere stadionul ca sa nu deranjeze tot orasul si din cauza asta s-a auzit atat de prost. Dupa ce povestesti inclin sa cred ca nu asta e prolema...
Oana, foarte tare esti! Cat despre cadoul de ziua lui, hmmm nu stiu, cred ca avand in vedere ca beneficiezi si tu la maxim de cadoul lui ar trebui sa-l lasi pe el sa aleaga si de fapt asta sa fie cadoul, faptul ca alege el.
Va las, duminica sau luni plecam si eu nu am inpachetat un tricou
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Da, Andreea, e o masina de inghetata de la Family Frost care vine pe strada, in fiecare saptamana la aceeasi ora si in acelasi loc. Chiar la coltul blocului la mine Si e nostim ca baga un semnal somor anume printr-un difuzor, multa vreme mi-a luat pina m-am prins de unde se aude sunetul acela.
Lunea dupamiaza nici nu intra Andrei in casa cand vine de la gradinita ca sa astepte masina de inghetata. Si el nici macar nu mananca, dar ii place de masina, ca e galbena, cu chestii colorate desenate, cu semnalul acela dragut. Asa ca mami si tati baga la inghetata in fiecare saptamana, se sacrifica O sa incerc si alte produse congelate de la ei, nu doar inghetata. Ca mai au si legume si semipreparate din carne.
Raducu meu are in gura o explozie de masele/dinti, nici nu stiu ce trebuie sa mai iasa. In sfarsit a spart si a patra maseluta dar si locurile goale unde trebuie sa vina caninii sunt umflate. S-a deranjat la burtica cu ocazia asta si basca are si nitel rosu in gat, cadou de la Andrei. Per total e varza, si noi pe linga el. N-a dormit bine deloc, s-a perpelit toaaaata noaptea, n-a dormit doua ore legate deloc, ma trezea intr-una, nu stiam ce sa fac si cum sa-l linistesc. Uof! Dar n-a mai facut febra, macar atat, ca doua zile am stat si cu grija asta.
Alaturi de SEBI
andutzy spune:
Buna fetele!
Azi plec cu Horia la munte! La Sinaia, 2 zile, trebuia sa mearga si sotul dar cum situatia este f tensionata la nivel subtil intre noi, l-am rugat ori sa mearga el ori sa merg eu, ca tot avem biletele gratis. De cand a vazut ca nu ma indupleca cu amenintarile, a trecut la tristete si suferinta, nu vrea sa divorteze, noi suntem sensul lui in viata, nu vrea fara noi dar credeti-ma ca nu mai pot! oricand in astia 7 ani daca era macar un sfert din ce e acum as fi fost mai mult decat fericita, acum insa poate sa-mi puna si lumea la picioare, nu ma mai misca, ba chiar nu reuseste sa starneasca in mine decat aversiune ca acum e in stare si inainte nu dadea 2 bani...
Probabil voi depune eu divortul ca el nu mai da vreun semn sa faca asta, dar e din ce in ce mai greu sa stam in aceeasi casa, presiunea e enorma, el este atat de ostentativ in bunavointa incat i se citeste rictusul pe fata...super neplacut.
Imi pare rau ca va incarc cu problemele mele, dar simt ca sunt greu de inteles ca nu mai vreau sa lupt.
Va pup!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
mikka spune:
Feteloor, fetelooor, va regasesc cu drag, va admir ca ati reusit sa tineti gasca unita... Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine de pe vremea cand eram la 'Cirese...', dar eu imi aduc aminte de fiecare din voi, gabitza, androix, beatrice, cornelia, ioana, si cate si mai cate nu povesteam noi atunci, despre diversificare, iaurtzele, kk moale, dintisori... Ma bucur tare mult sa va regasesc la fel de vesele si de unite, cu alti bebelini pe langa voi, si sper sa ma reprimiti macar din cand in cand.
Despre noi, nimica nou Ioana e o smechera ca si ai vostri, a trecut de primul an de gradinita, acum e in vacanta la bunici: ia ouale de la cuibar, merge la prins fluturi, vopseste gardul, culege rosii si ceapa, are o gramada de treaba...
Eu parca am innebunit cu serviciul, n-am mai avut timp de nimica, dar de cand ne straduim sa-l 'producem' pe bb2 si nu prea ne merge parca apreciez mult mai mult piticaniile de langa noi si timpul petrecut cu ei. Si asa am ajuns din nou la voi...
gabitzam spune:
Vaaaai, ce surpriza frumoasa, Mikka!
Cum sa nu te tin minte? Ia, uite aici
Ne-am mai rarit fata de vremea de atunci, toata lumea e prinsa cu una alta, servici, casa, copiii. Se scrie mai rar dar sper sa nu se destrame grupul.
Multe din noi suntem deja la bb2. La mine a mai aparut si Raducu intre timp. Daca ma gandesc bine sunt si mamici de bb3 pe aici
Ai niste pozici cu Ioana sa o vedem mare?
Alaturi de SEBI