Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana danuta ai reusit sa te colorezi ? |
Eeeee, mai greu cu neuronul meu excitat acum de mesajul iulikai..dar, cred ca mi-a iesit
Saru'mana
si mana lui Monikus
ce bine ca Iulika are net pe telefon/pda..sau ce-o fi..asteptam acum cun unghiile-n dinti vesti de la ea!
Edit: parca ma zgarie pe retina portocaliul ala..ma duc sa caut alta culoare..vreau lila!! si astia nu au
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Eu ma duc pana afara sa iau aer ca ma ia cu calduri numai la gandul ca o apuca ceva pe la spital si nu are nici bagajul la ea. Doamne ajuta.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
aidaciolac spune:
nici eu nu ma misc astept sa vad ce face
cat de nr mesajelor mele , eu sunt abia a 14-a in forum , deci mai sunt si alte 12 vorbarete si 1 vorbaret
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui lutoniana E clar, daca Techila nu-i acasa .....ma ia cu tremurat mai tare. Sunt sigura ca ne scrie Obelixa ceva...la mine e abia 4 jumate parca vad ca aici intepenesc pana aflu ceva |
Acum mi-am dat seama, noroc ca esti pe faza, Techila nu e prezenta ...
Stau lipita de monitor, nu plec pana nu aflu vesti.
29+ cu
aidaciolac spune:
uve tinem pumnii sa iasa bine analizele si facem galerie
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Am gasit ceva ..purple..merge si asa!
nici eu nu plec pana nu aflam vesti de la iulika..poate prind o nastere in direct [emoticon d'ala de isi freaca mainile satisfacut]..la ce-mi sta mie gandul!!?
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Dana15 Am gasit ceva ..purple..merge si asa! nici eu nu plec pana nu aflam vesti de la iulika..poate prind o nastere in direct [emoticon d'ala de isi freaca mainile satisfacut]..la ce-mi sta mie gandul!!? Dana 31s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
e mai buna culoarea asta...ca merge cu caruciorul ala roz...decat portocaliu.
Nu fi asa fericita ca prinzi o nastere in direct ca o sa te pui pe un bocet .....
....cel putin la mine asa a fost de fiecare data, ca o descarcare emotionala
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
bineeeee , ia sa va relaxez putin pana aflam ceva vesti
Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: ''Ce vrea de fapt femeia?''
Tanarul a chemat si si-a intrebat mama, sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat, o va lua de sotie.. Neavand alta solutie, tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti ! Imparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de
cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana
si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea....
In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata..
Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE!
Aida ... 34+
Poze cu noi
Iulika29 spune:
Ssttttt .. sunt la spital de zece minute m- a luat o moasa m- a dus intr- o incapere mi-a pus 2 cordoane pe burta. Ascult inimioara si astept unmedic. S- ar putea sa dureze mai mult. Deocamdata nu am nik. Nu mai curge nik. Niste contracii nedureroase. Aaa si fetelor. Am net gratis de pe la unu. Stiti ce am luat eu de acasa? Incarcatorul acu stau cu sotu si radem ca doar ne permitem. Doar suntem la spital. Stau cu butonul rosu langa mine.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
Dana15 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata.. Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE! |
Ce istorioara faina! si cat adevar in morala, nu?!
Thank God I'm a woman!